Ben biseksüelim. Sorumluluk ve Varlıkta Seks. Ama sadece kadınları seviyorum. Erkekler için romantik duygular yoktur. Son zamanlarda Spa Center'daki masörleri ziyaret etmeye başladım. Tüm vücudun masajı, çıplakım, ama mastürbasyon yapmadan, bariz. Her zaman durdum. Çift, havuz, Phytochai. Son zamanlarda, masöz traşlı ve ağartılmış bir anüs olan bir vücut olan oryantasyonumla ilgilenmeye başladı. Ona o bi. Biraz konuştuk. Sadece analden sona ermenin mümkün olduğuna inanmadı. Onu ek ücret karşılığında bana anal masaj yapay penis yapması için davet ettim. Kabul etti, hatta anal bir duş almayı teklif etti. Herkes anal oyuncaklarımı bir dahaki sefere götürdüğümde spa'ya gittim. Duşa gitti, anal duşa gitti. Kıçın içine bir topla hafifçe bir uç tanıttı, Papatya ile serin bir su beni doldurdu. Genellikle daha küçük bir hacim uyguluyorum, ama her şeyi havalı yaptım.
Sonra yakalandı, havuza yüzdü, çay içti, uzandı. Masaja gittim.
tüm vücudu, bacakları, kalçaları rahatlattı. Hatta kıçımda nasıl küçük bir yapay penis kıpır kıpır olduğunu fark etmedim. Masaya kalktım, masöz zaten ortalama yapay penis tarafından becerdin, periyodik olarak açık anüs hayran ve gres ekleme. Kokular için çekildim, kalçaları alkışladım. Dildo hoş bir parmak oldu, daha derin istedi. O onun horoz sarsıntı
anüs yapay penis daha ezmeye başladı, ben anusu daha geniş açmaya çalıştı ve yapay penis kıçımı girdi, hoş bir prostat baskısı. Bir yağlayıcı penisten sızar ve hız daha hızlı hale geldi. İlk başta rahiplerin içinde, sonra parmak uçlarına biraz inledim. Gözlerimi kapattım, çiy ile yeşil bir çayır gördüm. Nefes almak daha kolay hale geldi. Yapay penis prostat üzerine çok fazla baskı yaptığını duyurmaya başladı, dolu. Görünüşe göre her yapay penis girişiyle tarif ediyorum. Üye biraz yumuşaktı, altında şeffaf bir sıvı birikintisi vardı. Üyeyi avucumun içine aldım, sadece birkaç kez ve orgazm hızla geldi, yaklaşık 8 sperm şoku. Masaj bununla sona erdi.
Anal masaj ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version