Herkese selam. MHM'nin karısı ile bir toplantı planlanıyor, bundan önce konuşmak için içmek için oturmak istiyoruz ve hemen başlamıyoruz. Hangi oyunların oynanabileceğini ve buna yavaş yavaş yaklaşacağınızı kim bilebilir, karısı biraz utangaç
Herkese selam. MHM'nin karısı ile bir [url=viewtopic.php?t=3867]toplantı[/url] planlanıyor, bundan önce konuşmak için içmek için oturmak istiyoruz ve hemen başlamıyoruz. Hangi oyunların oynanabileceğini ve buna yavaş yavaş yaklaşacağınızı kim bilebilir, karısı biraz utangaç
Herkese selam. MHM'nin karısı ile bir toplantı planlanıyor, bundan önce konuşmak için içmek için oturmak istiyoruz ve hemen başlamıyoruz. Hangi oyunların oynanabileceğini ve buna yavaş yavaş...
Karımı yeni hislerle iyice sikmek istiyorum. Yaş 50, kilolu, tüm pozlar mevcut değil. Misyoner ve köpek stilinde sikişiyoruz. Ağızda ve kıçında denedik. Oyuncakları denemedik ama o her türlü oyuncağa...
İlkbahardı. Kızlar, kızlar, kadınlar bacaklarını açmaya başladığında ve erkekler onlara hevesle baktığında. Ben de insanlığın kadın yarısının gerisinde kalmadım ve üzerime kısa bir deri etek, her...
Çocukluğunuzda cinsel imalar içeren hangi oyunlar vardı!? Bize ayrıntılı olarak anlatın ki, bir şekilde sizinle birlikte bunlara katılabilelim! Çocukluğum o kadim zamanlarda geçti, ne yazık ki! Küçük...