Çocukken, ailemin cinsiyetine kulak misafiri olmayı gerçekten sevdim. Sadece birbirlerini nasıl sevdiklerini görün.
1. Her şey hala anaokuluna gitmediğim andan itibaren başladı.
o zaman anne 25-26 yaşındaydı.
Odada onlarla yattım. Ve onlardan ayrıldılar beni sandalyeler bana döndü.
Geceleri uyandım ve beni ilgilendiren sesleri duydum.
Dikkatli bir şekilde sandalyelerin arkasından baktım ve babanın yarı oturduğunu gördüm, annem onun üzerine hareket ediyor. Ve göğsünü emiyor. Bütün bunlara pekmez ve ağır nefes eşlik ediyor. Ağladım ve bir süre sonra annem bana koştu. Çıplak, genç ve güzel. Slealm.
2. Annem benim için utangaç değildi. İç çamaşırında evin etrafında yürüdü ve sadece thengs giydi. Ya çıplak vücudundaki bir futbolda. Beni benimle babamla öptüler, onu papada tokatladı.
3. Başka bir daireye taşındıktan sonra zaten kendi odam vardı. Cumartesi sabahı yatak odalarına günaydın dilemek için koştum. Babamın zaten iç çamaşırlarında yatağında durduğunu gördüm. Annem karnında çıplak ve bir kedi olarak rahat ve rahat gülümsüyor. Babam daha sonra dinlenmesi gerektiğini söyledi.
4. Akşamları, ebeveynler birlikte banyoya gitti. Ve bir nedenden dolayı kapıyı kapatmadılar. Onlara bir şey söylemeye gittim ve banyoda birbirlerinin karşısında oturduklarını gördüm ve öpüştüm. Annem o zaman çok lanet etti.
5. Her gece Ren-TV izledim. Orada erotik gösterdiler. Duvarın arkasında sesler duyana kadar. Camı duvara yaslayarak, yatağın gıcırtılarını dinledim, annemi inledi, yüksek annenin orgazmı. Sabah çöp kovasında prezervatif buldum.
onlardan önce okuldan geldiğinde, yatak odalarında yivli prezervatif ambalajını buldular. Bir koltukta - farmaketek. Masadaki mutfakta - kontraseptif tabletler.
6. Dolabında siyah beyaz fotoğraflı bir klasör ve renkli fotoğrafları olan bir klasör buldum. Siyah beyaz baba üzerinde, anne doğumdan önce bile çıplaktı. Birlikte yaşamaya başladıklarında. Ve bana hamile kaldığında. Fotoğraflardan birinde, yataktan memnun, bacaklarını yüzüne ve karnına yayarak sperm görünür. Ayrıca beni büyük dökülmüş, güzel bir göğüslerle beslediği bir fotoğraf vardı.
doğumdan sonra renkli fotoğraflarda. Çoğunlukla erotik ketenlerde. Düğünlerinin yıldönümünde birkaç fotoğraf. Tüm fotoğraflarda anne heyecanlı. Kızarmış yüz, dilate öğrenciler ve yapışan meme uçları. Tek başına bir hafızayı açıklayamam, ama hafızamda basıldı. Annemin ebeveynleri yaşadığında ve annem bir öğrenciydi. Hala emziriyordum. Yatak odasında bir yatakta yatıyordum. Büyükanne bana baktı. Ve pilin yanında asılı sütyen. Annem bir parti düzenledi. Sebebini hatırlamıyorum. Hepsi külot içinde. Belki orada adamlar vardı, bunu hatırlamıyorum. Ben hatırlıyorum. Annem periyodik olarak, tanga ve çıplak göğüslerle içeri girdi. Ama orada ne yaptıklarını bilmiyorum.
Çocukluktan hikayeler ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version