Yardım lütfen ve söyle bana ...General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Yardım lütfen ve söyle bana ...

Post by Anonymous »

Sevgili kızlar ve kadınlar, lütfen bana söyle ya da söyle lütfen, 9 yaşındayım, ilk evliliğim var ve eşimin ikinci bir evliliği var, zaten 4 yaşında +- ayda bir veya iki ay boyunca sürekli seks yok, oral seks yok, manuel olarak çalışmıyor, vb., Neredeyse her gece mastürbasyona giriyorum, günde birkaç kez (3-5 kez) sürekli olarak istiyorum. Sürekli kadınsı problemlerim var, yaklaşık 7-9 günüm, sonra yarım gün boyunca, bir sonraki iş, bir sonraki iş, bir cevap, bir cevabına gitmediğimiz, sizinle ilgili neyin yanlış olduğunu bilmiyoruz, uterusu kaldıracak. Ben buna karşıyım, eşim 39 yaşında olduğu için, omurgası için mektupla başka bir sorun var, S, sanırım sorunun omurgadan kaynaklandığını düşünüyorum, doktorlar olabilir. Sorunun özü, ya da onu destekleyeceğim ve Anan'a devam edeceğim, bir metresi olmayı destekleyeceğim, destekleyip bulacağım, öyle olmayacak şekilde, kadın sevgisini istiyorum.
p.s. Umarım anlayışınız içindir. Bana ve eşim için ne, ne yapmalısın?
Şimdiden teşekkür ederim, anlayışınız için teşekkürler, cevaplarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Bana yardım et lütfen.
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    42 Views
    Last post by Anonymous
  • İyi geceler, lütfen bana yardım et
    0 Replies
    27 Views
    Last post by Anonymous
  • Senden yardım istiyorum. Yardım lütfen.
    0 Replies
    49 Views
    Last post by Anonymous
  • Bana burada bir kişinin profiline nasıl bakacağımı söyle, yolumu bulamıyorum
    0 Replies
    45 Views
    Last post by Anonymous