Merhaba. Senden yardım istiyorum. Buraya yazdığım için kusura bakmayın, başka yer yok... Şimdi herhangi bir iş arıyorum ama şu ana kadar hiçbir şey bulamadım. Her türlü yarı zamanlı işe hazırım ama artık evde yiyecek hiçbir şey yok. Neredeyse açlıktan bayılıyorum. Borç alacak kimse yok. Lütfen bana yiyecek için 100-200 ruble borç ver. Bir somun ekmek için bile, bir kilogram patates için bile. Kişilerinizden ayrılırsanız, ilk maaştan itibaren iade etmeye hazırım (bunu bir karta veya telefon numarasına aktaracağım). Bu durumda kişilerinizi özel mesajlarla bırakın. % 100 geri döneceğim! Lütfen telefon numaranıza istediğiniz miktarda yükleme yapın: 8-952-133-65-10 (telefon numarası bakiyesi operatörden veya SBP yoluyla) Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba. Senden [url=viewtopic.php?t=472]yardım[/url] istiyorum. Buraya yazdığım için kusura bakmayın, başka yer yok... Şimdi herhangi bir iş arıyorum ama şu ana kadar hiçbir şey bulamadım. Her türlü yarı zamanlı işe hazırım ama artık evde yiyecek hiçbir şey yok. Neredeyse açlıktan bayılıyorum. Borç alacak kimse yok. Lütfen bana yiyecek için 100-200 ruble borç ver. Bir somun ekmek için bile, bir kilogram patates için bile. Kişilerinizden ayrılırsanız, ilk maaştan itibaren iade etmeye hazırım (bunu bir karta veya telefon numarasına aktaracağım). Bu durumda kişilerinizi özel mesajlarla bırakın. % 100 geri döneceğim! Lütfen telefon numaranıza istediğiniz miktarda yükleme yapın: 8-952-133-65-10 (telefon numarası bakiyesi operatörden veya SBP yoluyla) Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgili kızlar ve kadınlar, lütfen bana söyle ya da söyle lütfen, 9 yaşındayım, ilk evliliğim var ve eşimin ikinci bir evliliği var, zaten 4 yaşında +- ayda bir veya iki ay boyunca sürekli seks yok,...
İyi akşamlar, kendimi zor bir yaşam durumunda buluyorum, eğer biri yardım edebilirse, o zaman senden yardım etmeni istiyorum, her ruble çok büyük bir yardım olacak Beni iş konusunda aldattılar, bana...
Merhaba
buraya yazdığım için üzgünüm. Son zamanlarda işimi kaybettim, tamamen para ve yiyecek olmadan ayrıldım. 30 ruble için en ucuz ekmek rulosuna yardım edebilir misiniz? Eğer öyleyse, size...
Merhaba. Lütfen kızın davranışını anlamama yardım et. Hem güzel hem de sığ insanlarız, 29 yaşında, deneyim var, ama çok fazla değil (:). 10 kez tanıştık, dava bile öpücüklere ulaşmadı. En başından...