Anal normaldirGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Anal normaldir

Post by Anonymous »

Anal'de kızları sikmeyi seviyorum. Sadece sevdiğimden değil, diğer seks bana zevk getirmez (bir minnetik sevmedikçe). Sebepler: Anal delik daha seksi görünüyor, çünkü kıçını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Vajinanın yeterli yoğunluğu yoktur ve kendisi garip bir görünüme ve ekşi kokuya sahiptir. Öte yandan kıç, yıkanırsa hiç kokmaz. Sık sık, özellikle de aynı kızlar, gizli olarak adlandırdığım gibi, ama gerçek şu ki Devils'i büyük göğüsler, yağlı eşekler ve bacaklar, uzun saçlar, elbiseler ve diğer kadınsı güzellikleri seviyorum. Ve özellikle bu kadar güzel gündelik kızlar bir noktada kızarıyor. Eşcinsellik suçlamalarına ek olarak, retler genellikle gelir. İddiaya göre, onları incitiyor ve genel olarak doğal değil. Bunu kıçında bir santimetre kabul etmeyen kızlardan duymak komik. Kötü bir amca bir bebeği becerdin, o becerdin, tıkladı ve bir sundress radyo gibi ne kadar acı ve nahoş hakkında bir yanlış anlama uçtu. Kızlara bir kereden fazla, orada da reseptörlerin olduğu, vajinanın bir üyeyle duvardan masaj yapıldığını ve bir misyoner pozunu siklediğinizi, genel olarak +klitoris stimülasyonunu açıkladı. Bazıları kırıldı ve şikayetlerde uçmadı, herkes mutluydu, herkes bitti. Peki neden anal seks Kızlar için doğal olmayan? Doğamız öyle çalıştı ki, anüste, stimülasyonun hoş duyumların ortaya çıktığı birçok sinir sonu var. Sağlık için zararlı olduğunu söylüyorlar. Ama sence eşcinseller tüm hayatlarını nasıl yaşıyor? Sfinkter lanetten sonra kapanmayı bırakmaz, birkaç dakika sonra başlangıç ​​pozisyonuna geri döner. Anal çatlaklar sadece zayıf hazırlığın sonucudur. Şimdi kafanızda anal seks doğal olmayan. Seks, cinsi devam ettirmek için doğa tarafından icat edilir. Eğer kızın uterusuyla bitmezseniz, bu asildir. Bu nedenle, uterus ve cum kıçta cum aynı seviyede. You need to register to see the link. Bak, mantar ile nokta ne kadar güzel görünüyor

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post