Özü, kocaların eşlerini kiralamak için kiralamasıdır. Kukla'nın özünü bir şekilde anımsatan, bir tür kalıcı pezevenk, kısmen bir rol yapma oyunu. Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Belki birisinin hayattan gerçekten güvenilmez hikayeleri vardır. Bu ne hakkında?
Özü, kocaların eşlerini kiralamak için kiralamasıdır. Kukla'nın özünü bir şekilde anımsatan, bir tür kalıcı pezevenk, kısmen bir rol yapma oyunu. Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Belki birisinin hayattan gerçekten güvenilmez hikayeleri vardır. Bu ne hakkında?
Herkese selam. Karısının sevgilisiyle cinsiyetini, aynı zamanda seninle evlendiği gelinliğin içinde olduğunu kim hayal etti? Ya da belki başka birisinin elindeydi? Nasıl hissediyorsunuz ? Kim ister?
Herkese selam. Ben 38, eşim 31 yaşında. 6 yıldır evliyiz, bir çocuğumuz var. Yaklaşık 4 yıl önce, ben de onun isteklerini yerine getirmediğim için karımın başka erkeklerle sevişmesine izin verdim....
Merhaba, başımdan geçen gerçek bir hikayeyi anlatmak istiyorum. Tacik'im, şu anda 45 yaşındayım, evliyim, çocuklarım var, eşimle özel hayatım mükemmel. Bu hikaye gerçekleştiğinde 22 yaşındaydım,...
Kadın kendini bir fahişe gibi hissetmeyi seviyor.
233528388-p -600-600-0.jpg 2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Kızlar ve kadınlar, kaçınız böylesiniz?
Bazıları için elbette ama benim için büyüleyici bir manzara: karımın başka biriyle seks yapmasını izlemek. Burada karşımda oturuyorlar - karım ve o diyelim: arkadaş. Karısı çok kısa, dar siyah bir...