Birçok adam kız arkadaşını içeride bitirdikten sonra Kuni yapmayı hayal ediyor. Ancak kural olarak, bunu yapmak zordur çünkü sondan sonra arzu kaybolur, 10 saniye önce çok iltihaplı ve hazırdınız. Birisi kendini güçlendirir, birinin arkadaşı saçtan huş ağacı ve bu aşamadan geçmek için kedi çeker, tabiri caizse. Ve birisi Pussy Sevgili Alien Sperm'den denemek için bir sonraki aşamayı geçiyor. Heteroseksüeller için bu fanteziye sahip olan erkekler için bir soru, bu tür fantezilerin başlangıcından oryantasyondaki bir değişikliğe ne kadar zamanınız oldu? Ve ayrıca Kadınlara bir soru Bu Cunnilingus'un keyif alıyor mu?
Birçok adam kız arkadaşını içeride bitirdikten sonra Kuni yapmayı hayal ediyor. Ancak kural olarak, bunu yapmak zordur çünkü sondan sonra arzu kaybolur, 10 saniye önce çok iltihaplı ve hazırdınız. Birisi kendini güçlendirir, birinin arkadaşı saçtan huş ağacı ve bu aşamadan geçmek için kedi çeker, tabiri caizse. Ve birisi Pussy Sevgili Alien Sperm'den denemek için bir sonraki aşamayı geçiyor. Heteroseksüeller için bu fanteziye sahip olan [url=viewtopic.php?t=2416]erkekler için[/url] bir soru, bu tür fantezilerin başlangıcından oryantasyondaki bir değişikliğe ne kadar zamanınız oldu? Ve ayrıca Kadınlara bir soru Bu Cunnilingus'un keyif alıyor mu?
Yatak odasının kapısı açıldığında ve Nikolai eşikte belirdiğinde, en hafif ifadeyle kendimi hassas bir durumda buldum. Olya dört ayak üzerinde durdu ve baştan çıkarıcı bir şekilde lezzetli kıçını...
Uzun zaman önceydi. Tek odalı da olsa ilk dairemin tadilatını yeni bitirmiştim ve o zamanlar bana göründüğü gibi tam rahatlığın tadını çıkarıyordum. Beni mutlu etmeyen şeylerden biri de işte aşırı...
Kızlar, parkta veya başka bir yerde yürüyorsanız, bir erkeğin size baktığını ve penisinin üzerinizde durduğunu fark edersiniz. Bütün bunlara tepkiniz ne olurdu?