Çılgınca heyecanlı olmaları normal mi, birisinin yan tarafta olduğu fantezileri, ayrıca sevgilisi olduğunu ve sadece babasının önünde becerdin olduğunu biliyorum ve beni heyecanlandıran,
Çılgınca heyecanlı olmaları normal mi, birisinin yan tarafta olduğu fantezileri, ayrıca sevgilisi olduğunu ve sadece babasının önünde becerdin olduğunu biliyorum ve beni heyecanlandıran,
Genel olarak BOZHP ile başka şehirden tanıştım. 33 yaşındayım, o 25 yaşında. Kasım ayında yazışmaya başladık. Temel olarak uzaktan iletişim görüntülü görüşmelerdi. Bazı nedenlerden dolayı fiziksel...
Ben varım: 27 yaşındayım, normal görünüyorum (kızlar benim gibi), şehirdeki gelirim ortalamanın üzerinde, arabam var (çok pahalı değil), annemin evinde yalnız yaşıyorum...
Bu konu forumun konusu olmadığı için hemen özür dilerim ama...
Şu veya bu fotoğrafa baktığınızda hiç bir tür “yanlışlık” hissine kapıldınız mı? Ve en önemlisi bunu nasıl anlatacağız... Mesela bu...
Ne yapalım? Öğrenciyim, 19 yaşındayım, yurtta kalıyorum. Kadın külotu, çorapları ve çorapları oldukça çekicidir. Onlarla mastürbasyon yapmayı seviyorum, onları seksten sonra kızlardan çalıyorum. Seks...
Örneğin, çok sarıldıkları, öptükleri, eve heyecanlandıkları bir adamla bir randevudan eve döndüler. Babamla bir şey hakkında konuşmak ve şu anda su birikintisinin külotlarında. Düşünmek isterse,...