You need to register to see the link.. Bir kadının evlendikten sonra cinsel ilişkiyi reddetme hakkı var mı? Sonuçta şeker ve buketler zaten her şey ama ben ihtiyacı karşılamak istiyorum.
[url=https://ne.sexforum.top/viewtopic.php?t=13433]Karınızı kıçından sikmek istediğinizi ancak reddedildiğinizi hayal edin[/url]. Bir kadının evlendikten sonra cinsel ilişkiyi reddetme hakkı var mı? Sonuçta şeker ve buketler zaten her şey ama ben ihtiyacı karşılamak istiyorum.
Uzun zamandır bir kız gibi hissetmek ve adama teslim olmak istiyorum. Bunu yapmak için, periyodik olarak anüs geliştirmeye çalışmak, böylece seks hoş ve çok acı verici değil. Parmaklarımı veya...
Herkese selam. Karısının sevgilisiyle cinsiyetini, aynı zamanda seninle evlendiği gelinliğin içinde olduğunu kim hayal etti? Ya da belki başka birisinin elindeydi? Nasıl hissediyorsunuz ? Kim ister?
Herkese selam. Ben 38, eşim 31 yaşında. 6 yıldır evliyiz, bir çocuğumuz var. Yaklaşık 4 yıl önce, ben de onun isteklerini yerine getirmediğim için karımın başka erkeklerle sevişmesine izin verdim....
Merhaba, başımdan geçen gerçek bir hikayeyi anlatmak istiyorum. Tacik'im, şu anda 45 yaşındayım, evliyim, çocuklarım var, eşimle özel hayatım mükemmel. Bu hikaye gerçekleştiğinde 22 yaşındaydım,...
Kadın kendini bir fahişe gibi hissetmeyi seviyor.
233528388-p -600-600-0.jpg 2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Kızlar ve kadınlar, kaçınız böylesiniz?