Ben pasifim, bu rolde seksi seviyorum. Sekste bir pasifin yapması gerekenler, genellikle bir toplantıda oral seks ile başlar, bazı hareketler anilingus yapar, sonra sırt üstü yatarsınız ve bacaklarınızı açarsınız, hareket yere uzanır ve penisiniz bacaklarınızın arasında dinlenir. Daha sonra eylem içeri girip kayar ve sen orada bir kütük gibi yatarsın. Eylemi daha keyifli hale getirmek için pasifler sekste ne yapmalı?
Ben pasifim, bu rolde seksi seviyorum. Sekste bir pasifin yapması gerekenler, genellikle bir toplantıda [url=viewtopic.php?t=3894]oral seks[/url] ile başlar, bazı hareketler anilingus yapar, sonra sırt üstü yatarsınız ve bacaklarınızı açarsınız, hareket yere uzanır ve penisiniz bacaklarınızın arasında dinlenir. Daha sonra eylem içeri girip kayar ve sen orada bir kütük gibi yatarsın. Eylemi daha keyifli hale getirmek için pasifler sekste ne yapmalı?
Girişte sarsıldığımda beni iki kez yaktılar. Daireyi ilk kez terk ettiğimde, yukarıdaki yere kalktım, pencerede durdum, yoldan geçenleri izliyorum -kadınlar ve büyüyor. Aniden kapının nerede...
Karınıza/kocanıza tatsız olsa bile her zaman gerçeği söylemeyi tercih ettiğiniz gibi. Örneğin, kahvaltı bugün çok iyi değildi, o kadar seks yaptık, bu saç modeli size uygun değil, bu renk size uygun...
Diyelim ki dans pistindeki kızınız nasıl hareket edeceğini bilmiyor, müziğin ritmini hissetmiyor, tahtadan yapılmış bir kız gibi, sekste nasıl biri?
Ya da tam tersi dans pistinde aktif olarak...
Zaten deneyimli olan ve aniden bir bakireyle seks yapmak zorunda kalan kadınlara bir soru!
Bu nasıl bir seksti?
-berbat
-çok-çok
-iyi peki eğer iyi seksse çekiciliği neydi? 1 saat 2 dakika 3 saniye...
..... şahsen benim için - güvenlik. Bu adamla seks yapıp yapmayacağıma karar verirken onun ne söylediğini, nasıl yaptığını, nasıl göründüğünü izliyor ve dinliyorum.
Ve romantizm mi istediğim...