Oral seks bana nasıl öğretildi?seks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Oral seks bana nasıl öğretildi?

Post by Anonymous »

Yaklaşık 15 yaşımdayken, sadece erkeklerin, özellikle de yetişkin erkeklerin penisine bakmaktan hoşlandığımı değil, aynı zamanda ona elimle dokunmak, mastürbasyon yapmak... ve hatta ağzıma koyup tatmak istediğimi açıkça fark ettim! Daha sonra akşamları sık sık dışarı çıkmaya başladım. İstasyon tuvaletindeki erkeklerin penislerine bakmak için tren istasyonuna gidin. O sırada birkaç tren geçiyordu, bu nedenle istasyonda çok sayıda yolcu vardı ve çoğu yerel değildi (yerel halk genellikle tren tarifesini biliyordu ve trenin kalkış saatine yaklaştı, bu sırada tuvalette bir tanıdıkla karşılaşma olasılığı azdı). Tuvalette biraz zaman geçirdim: ya ellerimi yıkıyordum ya da pencerenin yanında sigara içiyormuş gibi durup pisuardaki adamları izliyordum. Sonra kendisi de pisuara gidip, adamın penisini incelerken ben de sızıntı yapmak istiyormuşum gibi davranıyordu. Bu beni çok heyecanlandırdı ve olağanüstü bir coşkuya neden oldu. Kendimi bir bölmeye kilitledim ve mastürbasyon yaptım, bolca boşaldım... Bazı nedenlerden dolayı akranlarımdan uzak durdum, onların arasında tanıdığım erkeklerle veya arkadaşlarımı tanıyanlarla tanışma ihtimalimin daha yüksek olduğunu düşündüm. Ancak yetişkinler arasında tanıdıklarla tanışma şansı daha azdı. Belki de bu daha çok 35-40 yaş üstü yetişkin erkekleri takip ettiğimden kaynaklanıyordu. Ya da belki beni daha çok heyecanlandırıyorlar... Ama temas kurmaya korkuyordum. O zaman bir adama bakıp mastürbasyon yapmam benim için yeterliydi! Ve bu 2 yıl sürdü. Ve sonunda daha fazlasını yapmaya karar verdim...
Sık sık tuvalette bir adamla tanışırdım. Ona Sergey dediklerini duydum. Yaklaşık 40 yaşında, yoğun yapılı ve ortalama boydadır. Birkaç kez onun ve bir adamın ofisten nasıl çıktığını ve adamın lavaboya gittiğini, ağzını çalkaladığını ve yüzünü yıkadığını fark ettim... Birkaç kez adam benimle konuşmaya çalıştı ama sonra kaçtım...
Ve bu sefer kararımı verdim ve selamına cevap verdim. Sergei beni de kendisiyle birlikte kabine davet etti ama ziyaretçiler kapının dışından yürümeye devam etti, hatta kapı kolunu bile çektiler. Bu beni çok sinirlendirdi ve korkuttu. Sergei bunu fark etti ve bana sordu: "Bu senin ilk seferin mi?" Ben de "Evet!" diye cevap verdim.
Sonra sakin bir ortamda yalnız kalacağımız evine gitmemizi önerdi. Ben de kabul ettim.
Daireye girdik ve kapıda donup kaldım, sadece çılgınca çarpan kalbim göğsümden fırlayacakmış gibi görünüyordu. Sergei: "Girin!" dedi ama ben bir adım atmaya korktum... Sonra önümde durdu, omuzlarıma bastırdı, beni dizlerimin üzerine indirdi... Gördüm, gördüm, pantolonunun kemerini, üst düğmesini, fermuarını nasıl çözdü ve pantolonunu indirdi, onu o zamanlar özel bir şık olarak kabul edilen göz kamaştırıcı derecede temiz beyaz şortla bıraktı. Gömleğini kaldırdı ve kaslı karın kaslarını gördüm. Şortlu, düzgünce katlanmış, kambur, ana hatlara bakılırsa oldukça büyük bir penis. Bundan sonra You need to register to see the link. bilmiyordum. Onun kararsızlığını gören Sergei boştaki eliyle başımın arkasını tuttu ve başımı külotuma doğru itti. Burnumu kumaş kaplı üyeye gömdüm, kokuyu içime çektim ve dondum. "Haydi, hisset. "Dilini üzerinden geçir," diye emretti Sergei sessizce bana.
Önünde diz çöktüm, dilimi çıkardım ve tüm çıkıntılı penis boyunca külotum boyunca gezdirdim. Taze külot ve biraz parfüm kokusu duydum. Ve şortundaki penisi dilin dokunuşuyla bir anda titredi ve büyümeye başladı, ciddi bir şekilde boyutu arttı.
"Devam et, yapma. durmak!" - diye önerdi ve ben de dilimi daha cesur bir şekilde külotumun üzerinde gezdirmeye başladım. Adam zorla elini başına bastırdı ve beni testislerine doğru itti.
"Onları dudaklarınla kapat ve em." Ağzım hafif açık bir şekilde külotla kaplı testislerini yakaladım ve kumaşla birlikte emmeye başladım, çamaşır tozu ve çamaşır sabununun tadını ağzımda hissettim. "Şimdi elastik bandı indirin."
Ve ben de külotumun elastik bandını parmaklarımla tutarak çekingen bir şekilde aşağı çektim. Burnunun hemen önünde, siyah saçlarla çerçevelenmiş, yarı dik, damarlı, yarı taranmış bir penis düştü. şort.
"Külotunu toplarının altından dizlerine kadar çek," dedi Sergei ve ben de çekingen bir şekilde külotunun elastik bandını indirdim.
Tam burnumun önünde, şortumdan yarı dik, damarlı, yarı çatlamış bir penis düştü. siyah saçlarla çerçevelenmiş.
Sergei serbest eliyle parlak kafasını tamamen ortaya çıkardı ve bana getirdi. burun.
“Kokla.” Buna alışmak zorundasın.”
Anında kusacağımı sandım ama penisten gelen kokuyu içime çektiğimde bunda kötü bir şey bulamadım ve bu arada adam zaten kafasını burnumun ve dudaklarımın üzerinden geçiriyordu. Penisi neredeyse tam uzunluğuna ulaşmıştı. Sıcaktı, ıslaktı ve çok sertti.
"Şapkayı yala." Sadece dilini çıkar ve yala!” - emretti.
“Şimdi frenulumu dilinizle ovalayın,” Sergei bana yukarıdan bakarak süreci yönlendirmeye devam etti ve ben de dilimin ucuyla gerekeni yaptım. Adam sessizce inledi. "Dudaklarınızı alın, penisinizi çizmemek için dişlerinizin üzerine koyun ve poponuzu olabildiğince sıkı sıkarak emmeye başlayın." Her şeyi akıl hocamın bana öğrettiği gibi yaptım, dudaklarımı dişlerimin üzerine koydum ve onları penisin etrafına sararak ağzıma aldım. Ve emmeye başladı ve aynı zamanda diliyle başını ovuşturdu. Gözlerimi kapattım ve elimle penisimi tuttum ama adam bana izin vermedi, kabaca elimi kenara itti ve ellerini başımın üzerine koyarak ağzımı sikmeye başladı, hareketlerin hızını arttırıp arttırdı. Üye giderek daha da derine battı. ben salyaları akmaya başladı. Hatta birkaç kez kusma isteği bile hissettim ama Seryoga yukarıdan homurdandı: “Bunu aklından bile geçirme! Sabırlı ol."
Tekdüze bir şekilde ağzımdan sikti, hareketlerin hızını bir artırıp bir azalttı. Zaman zaman penisini yanağının arkasına kaydırdı ve mümkün olduğu kadar sağa ya da sola itmeye çalıştı, bu da yanaklarımın sırayla şişmesine neden oldu. O anda kafamdan "Şimdi ben bir pisliğim" geçti ve bu arada Sergei ağır ve aralıklı nefes almaya başladı. Bir saniyeliğine durdu, sikini ağzımdan çıkardı ve ağır kıllı toplarını dudaklarına götürdü.
"Yala, dudaklarınla ​​em."
Ve ben de dudaklarımla bir testisi yakaladım, sonra diğerini, dilimi onların üzerinde gezdirmeye başladım, yavaşça emdim ve dişlerimle onlara dokunmamaya çalıştım ve aynı zamanda Sergei gözlerinle, elinle, penisinle önümden çekildi. Sikin çalkalandığını duydum, parlak ve ıslak kafanın ara sıra Seryoga'nın yumruğunda nasıl parladığını gördüm. Sonra penisini tekrar ağzıma yönlendirdi ve ağzındaki penisin çok hızlı bir şekilde daha da büyüdüğünü hissettim.
Emmek benim için giderek daha zor hale geldi, nefes almak zorlaştı. Bu da gözlerimden yaşların akmasına neden oldu. Ağza zar zor sığan kafa ancak ortaya gelebildi, aniden Sergei gerildi ve adamın vücudunda bir spazmın dolaştığını hissettim ve ağzımın anında sıcak, yapışkan, tuzlu bir sıvıyla dolduğunu hissettim. Şaşırarak büyük bir yudum aldım ve Seryoga penisi hızla ağzından çıkardı ve doğrudan yüzüme ikinci bir beyaz, güçlü, sıcak akıntı bıraktı, ardından penisi tekrar ağzıma itti ve emretti: "Hepsini em!"
Spermi yutarak emmeye başladım, artık tat veya kokuya bakmadım. Yüzdeki sperm yavaş yavaş kuruyarak cildi sıkılaştırdı. Kısa süre sonra adam penisini çıkardı, yüzüme sildi ve külotunu yukarı çekerek pantolonunun düğmelerini iliklemeye başladı. Oturdum ve bundan sonra ne olacağını bekledim.
Sergei şöyle dedi: "Kalk. Tuvalete git ve kendini yıka." Sonra birçok kez Sergei'ye geldim ve o bana boğaza oral seks yapmayı öğretti...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post