O gün yapabileceğimi hiç düşünmediğim bir sınavı geçtim. Önceki gece hazırlanmak için üç gece uyuyamadım ama kafam hala dağınıktı. Her nasılsa yine de “tatmin edici” bir derecelendirme almayı başardım. Ve çocuklar ve ben başarıya içtik.
... Neredeyse Ryazan trenini kaçırıyordum, şehrime bizimkinden yarım saat daha hızlı ulaşacak. Arabaya binip adamın yanındaki koltuğa çöktü. Ve sonra kendimden geçtim...
Bir süre sonra uyandım, gözlerimi açtım ve hiçbir şey anlayamıyorum! Hava karanlık, yüzüme yünlü bir kumaş dokunuyor ve yanağımın altında o kadar sert bir şey var ki elmacık kemiklerime kramp giriyor. Hiçbir şey anlamadan başımı kaldırıyorum ve keskin, kör edici bir ışık gözlerime çarpıyor. "Ah, demek ki ışığımı engelleyen şey ceketimin kapüşonuydu!" - bunca zamandır bankta uyuduğumu, daha doğrusu bedenimin trenin koltuklarında, başımın adamın kucağında yattığını ancak şimdi anlamaya başlıyorum. Uygunsuz, şşşt! Ona bakıyorum ve özür diliyorum, ne diyeceğimi bilmiyorum. Şöyle düşünüyorum: "Başardım, dinlenme zamanı! Gece kulüplerine gitme yeter, artık son üç gece uykusuz oturmamak için spor yapma zamanı."
Az önce kafamın olduğu yere bakıyorum ve adamın kalçasını saran kot pantolonundan fark edilen bir ereksiyonunun olduğunu fark ediyorum. Yol arkadaşımdan bir kez daha özür dilerim. Bu çok utanç verici...
Ve pencereden hiçbir şey göremiyorsun. Şiddetli kış. Gece. Nerede olduğumuzu sordu. Ryazan'da...
Nerede!? Ryazan'daki gibi!? Evime uzaklığı neredeyse 2 saat daha fazla. Ve zaten geç oldu, trenler sabaha kadar çalışmıyor. Ne yapmalı!?
-Peki, uykunu mu kaçırdın?
Onun gülümsemesini, yorgun ama nazik gözlerini gördüğümde, ben de kendi çapımda bir şekilde mutlu oluyorum ve ona gülümsüyorum. Gülerek şunu söylüyorum:
"Hiç de komik görünmüyor: geceyi istasyonda geçirmek" ve ona açıkça soruyorum. - Peki, neden bana bakıyorsun?
Adam gülmeyi bırakıyor ve oldukça sakin bir şekilde beni Lukhovitsy'ye götürebileceğini, çünkü istasyondan 16 km uzakta yaşadığını ve sabah evden geldiğinde arabasını burada bırakıp trene bindiğini söylüyor. Basit bir adam olduğum için, bu yolculuk için çok para ödemem gerekeceğinin farkına vararak elbette katılıyorum. Ödemenin reddedildiğini duyduğuma yanıt olarak yolculuğun fiyatı hakkında bir konuşma başlatıyorum. Adam şunu söylüyor: Kucağına düştüğümde beni uyandırmamak kendi suçu. İki kere düşünmeden soruyorum:
- Peki limuzin nerede? - dudaklarında bir sırıtışla.
İnan bana bir şey görmeyi bekliyordum ama Peugeot 4007'yi göremiyordum. Kapıyı açıp deri koltuğa oturduğumda, daha fazla rahatlık hayal edemeyeceğimi anladım...
Neredeyse şehre vardık. Evlerin tanıdık çatıları uzaktan zaten görülebiliyor. Tüm yolculuk boyunca gözlerimi bu adamdan ayırmadım ve sonunda adını bile sormadığımı ve bir şekilde kaba bir şekilde onu suçlu hissettirdiğimi fark ettim. Vicdanım uyandı, ama belki de uyanmamıştır...
Birdenbire aptalca bir şey yapmaya karar verdim: Sürücüden tuvaletini yapması için durmasını istedim. Frene bastı, arabadan indim ve ormana doğru yöneldim. Biraz ileri yürüdükten sonra arabanın kapısının onun tarafından yüksek sesle çarpıldığını duydum ama adam beni takip etmedi, arabadan biraz uzaklaşarak fermuarını açıp boşaltmaya başladı. Ben de onu boşaltıyormuş gibi yaptım ve ünitesine baktım ve kendi kendime bunun çok küçük, normal büyüklükte olduğunu fark ettim (gerçi uyurken bunu kesin olarak söyleyemezsiniz).
Adam penisindeki son damlaları da silkeledikten sonra ünitesini önlüğüne sakladı ve arabaya doğru ilerledi, bir sigara yaktı, ben de onun örneğini takip ettim ve arabaya doğru ilerledim. Birkaç dakika sessizce durduk ve sadece sigara içtik. Sessizliği ilk bozan ben oldum:
- Dinle, her şey bu şekilde sonuçlandığına göre belki birbirimizi tanıyabiliriz?
Elini bana uzatarak şöyle dedi:
- Vasily Dmitrievich.
Kendi elimi ona uzattım ve bir gülümsemeyle cevap verdim:
- Evgeniy - ve bocaladı, - Vasilyevich,
Gerçi ikinci isme henüz alışmadım ben sadece 18 yaşındayım yaşındayım ve “kurtarıcım” zaten 40'ın üzerinde...
.... Şehre girdiğimizde kendimi tamamen huzursuz hissettim. İşte böyle, tamamen yabancı biri beni hiçliğin ortasında cehenneme götürüyor! Adam kategorik olarak benden para almayı reddettiği için Vasily'e kişisel şartlara geçmiştik, masrafları bana ait olmak üzere bir kafeye gidip kahve içmeyi önerdim. Kahve içmeyi kabul etti ve şehrimizin en iyi kafelerinden birinde durduk.
Kursa girip dış giyimimizi vestiyere koyduktan sonra pencere kenarındaki bir masaya oturduk ve kahve sipariş ettikten sonra çeşitli konular hakkında konuşmaya başladık. Vasily bana bir şey söyledikçe, benden neredeyse 20 yaş büyük olmasına rağmen onu daha çok sevdim.
Bir fincan kahve içtik, sonra bir şişe daha viski aldık... Ve bir tane daha...
Biraz daha fazla ve kanepede eriyeceğimi hissederek tuvalete gidip biraz tazelenmeye karar verdim. Hafifçe sallanarak tuvalete doğru ilerledim, bakışlarını üzerimde hissettim. Odaya girdiğimde lavaboya eğilip musluğu açtım. Birkaç saniye sonra kapı gıcırdadı ve Vasily içeri girdi. Düz bir yürüyüşle serbest kabine koştu. Onu aynada izlerken vücudunun, boyunun ve güçlü kollarının görüntüsü hoşuma gitti.
Adamın gidişini izledikten sonra yüzümü yıkamaya başladım ve gözlerimi bir kez daha aynaya kaldırdığımda onun arkamda durup aynadan bana baktığını gördüm. Bakışlarımız buluştu ve Vasily yanıma geldi. Bana arkadan sarıldı, bastırdı ve yine üreme organını hissettim!
Adam'a dönüp dudaklarımı yumuşak ve sıcak dudaklarına bastırdım. Vasily buna şaşırıp beni kendisinden uzaklaştırmak yerine bana sarıldı ve dudaklarımdan sert bir şekilde öpmeye başladı. Ellerini sırtımda hissettiğimde, hayatımda ihtiyacım olan tek şeyin onlar olduğunu fark ettim, bu eller!
Vasily beni biraz kaldırarak lavaboya oturttu ve kendini bana sıkıca bastırdı. Bacaklarım onun kalçalarına dolanmıştı ve pantolonumun içinde hayal bile edilemeyecek bir şey oluyordu! Penisim vızıltıdan dolayı ağrıyordu. Adamın vücudunu kot pantolonunun üzerinden hissederek bu konuda her şeyin yolunda olduğunu fark ettim.
Adamı benden biraz uzaklaştırıp lavabodan aşağı kaydım ve dövüşçüsüne özgürlük vermek için kot pantolonunun fermuarını açmaya başladım. Fermuarımı açarak elimle ona uzandım. Orada iç çamaşırı yoktu, bu yüzden hemen Vaska'nın sandığını tuttum. Hatta zevkten öpmeyi duraklatıp keskin bir nefes verdi.
Adamın artık sadece kayganlaştırıcıyla kaplı kaynayan bir penisi olduğunu fark eden ben, dudaklarını benimkilerle yakalayarak Vasya'yı açgözlülükle öpmeye ve aynı zamanda kot pantolonunun kemerini çözmeye başladım. İşin tuhafı, bunu yapmayı başardım. Dövüşçüsü az önce serbest kaldı. Vasya'nın gömleğinin düğmelerini çözmeye ve vücudunun düğmelerin dokunduğu yerlerinden öpmeye başladım. Bu kadar çabaladığım yere neredeyse ulaştığımda, Vasily beni yüzümden tutarak kaldırdı ve bunu gerçekten isteyip istemediğimi sordu, buna karşılık olarak sadece gülümsedim ve onu dudaklarından öptüm, sonra vücudunu öpücüklerle yıkamaya başladım ve tekrar zonklayan ve seks için susamış üyenin yanına indim. Göbek deliğinde durup dilimle ana hatları çizmeye başladım ve buna karşılık olarak Vaska'nın boğuk inlemelerini duydum.
Ve bunun için çabalıyordum! Penisi sünnetliydi ama inanılmaz derecede düzdü. Vasya'nın penisinin seğirmeye ve nabız gibi atmaya başlamasına karşılık olarak dudaklarımla yavaşça oynamaya başladım. Ve sonra Vasily'nin elini başımın arkasında hissettim, saçımı sıkıyordu ve artık ona işkence etmemem ve penisini yutmaya başlamam için bana bir işaret vermeye çalışıyordu ki ben de öyle yaptım. İlk başta Vasya'nın penisi ağzıma ancak yarıya kadar sığıyordu ama bağları gevşettim ve sonunda tamamen içime girdi. Sonra Vasily beni boğazımdan sikmeye başladı ama bu uzun sürmedi. Birkaç dakika sonra, bir sperm çığı boğazıma patladı ve öyle sarsıntılarla, şimdi onu kıracağına karar verdim. Her damlayı yuttum ve Vasya'nın penisini yaladım. Daha sonra adam beni yüzümden tuttu, kaldırdı ve uzun süre öptü.
Kapı gıcırdadığında ve bir güvenlik görevlisi tuvalete girip işyerinin ne yazık ki kapanmakta olduğunu bize bildirdiğinde uyandık. Vasily sakince kot pantolonunu giydi ve dışarı çıktık. İnce bir kar yağıyordu
Evimin yakınlarda olduğunu söyledim ve benim evime gittik.
Annemin kocaman yatağında ter ve spermlerle kaplı çıplak bir şekilde yatıyorduk. Gece boyunca 4 kez geldim ve bunun tek nedeni Vasya'nın bana yavaşça ve sabırla girmesi, bazen hızlanıp sonra temposunu zayıflatmasıydı. Neredeyse aynı anda bitirdik. Onun sert, güçlü kucaklamasından keyif aldım ve orada uyuyakaldım.
Dahili telefon zilinden uyandım. Gözlerimi açtığımda o gece olan her şeyi hatırladım. Vasily ölü gibi uyudu, beni kollarının arasına sıkıştırdı. Altından çıkıp dahili telefona doğru yöneldim. Kapıya giderken saatime baktım: öğle vaktiydi. Ve sonra beni bir elektrik şoku gibi vurdu: You need to register to see the link. geldi, gece vardiyası bitmişti! Telefonu elime aldıktan sonra annemin sesini duydum:
- Zhenya, kapıyı aç, anahtarları işte unuttum.
Anahtara basarak kendimi tek sıçrayışta yatakta buldum ve Vasily'i uyandırmaya başladım. Gözlerini açıp annemin geldiğini duyunca ayağa fırladı ve yatakla banyo arasında koşmaya başladı. Hatta beni eğlendirmeye bile başladı: iri ve güçlü bir adam (ve aynı zamanda çıplak!) evin içinde eşyalarını aramak için koşuyor. Onu banyoya ittim, eşyalarını topladım, lavaboya koydum ve küvete kilitledim. Annem her zamanki gibi çantalarla geldi, ben de soyunmasına yardım ettim ve çantaları mutfağa taşıdım. You need to register to see the link. onları ayırmaya başladı ve ben sessizce banyonun kapısına gidip kapıyı açtım: Vasily çoktan giyinmişti.
Sonra You need to register to see the link. ellerini yıka. Vasily'i görünce gözleri iki şempanze yumurtası gibi oldu.
- Vasya! - dedi. - Burada ne yapıyorsun?
Sadece ben ağzımı açmak istedim, çünkü You need to register to see the link. hemen şunu söyleyerek benim için kapattı:
- Evgeniy, tanış benimle, bu senin baba! - buna karşılık olarak ağzım tekrar açıldı ve bir daha asla kapatmayacağımı düşündüm.
Sonra You need to register to see the link. mutfağa döndü ve biz ayakta durup birbirimizi izledik. Bizi şoktan çıkaran şey You need to register to see the link. şunu sormasıydı:
- Birbirinizi ne zamandır tanıyorsunuz veya tüm bunları benden saklayarak iletişim mi kurdunuz? - aklıma tek bir anlaşılır cevap gelmediği için yapabileceğimiz tek şey onu onaylamaktı.
Annem ağlamaya başladı ve odama girdi. Vasily onu takip etti ve yaklaşık 15 dakika boyunca bir şey hakkında konuştular, sonra birlikte odadan çıktılar ve You need to register to see the link. şöyle dedi:
- Peki oğlum, bu senin seçimin. Artık babanla yaşamaya karar verdiğin için buna karışamam... Not: İyi gidiyoruz. Babamla yaşıyorum ve tatillerde ve hafta sonları annemin yanına gidiyoruz. Babamın karısı olmadığına göre You need to register to see the link. benim onunla yaşamam anlamında sakin... Eh, boşuna!
Yol arkadaşı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version