Beyler, fırsatınız olsaydı partnerinizin 18 [url=viewtopic.php?t=5459]yaş[/url] üstü olarak yatakta size daha uygun olması için neyi değiştirirdiniz? [img]https://twemoji.maxcdn.com/2/svg/1f448.svg[/img]
Meselenin özü cinsel yaşamın olmamasıdır. Eşim hamile, istiyor ama yapamıyor, acı çekiyor, endişeleniyor vs. Ben karışmıyorum, sormuyorum, her şeyi anlıyor ve kabul ediyorum. Manuel moddan çıkın, ama...
Ben bir erkeğim, 22 yaşındayım. İlk defa 14 yaşında bir erkekle denedim (waffle oldu). Daima geç. Kim olduğumu biliyorum, bu yüzden düzgün davranıyorum. Aynı zamanda her şeyi anlayan kalıcı bir...
Ben bir erkeğim, 22 yaşındayım. Bunu ilk kez denedim 14 yaşındayken bir erkekle (waffle olmuştu) . Daima geç. Kim olduğumu biliyorum, bu yüzden düzgün davranıyorum. Benim gibi insanlarla nasıl...
Ben kendim Yaroslavl bölgesinden geliyorum, başka bir şehirden bir adamla ilişki kurmak için tanışmak istiyorum.. Sadece bizim şehrimizde bir taşra kasabasında vahşi bir durum var, yani kimse seni...
29 yaşındayım, serbest çalışan, gelir ortalamadan çok daha yüksek. Tam bir müreffeh aile. Daire ve araba yok, son 3 yıldır yurtdışında yaşadım ve sonra hala dünya çapında...