9 yaşımdayken havuza gitmiştim, antrenörü kadındı ve külotsuzken rahatlıkla duşa girebiliyordu ve ben utanıyordum. Bu normal mi? Peki ya bir erkek antrenör 9 yaşındaki kızları duşta ziyaret etse?
9 yaşımdayken havuza gitmiştim, antrenörü kadındı ve külotsuzken rahatlıkla duşa girebiliyordu ve ben utanıyordum. Bu normal mi? Peki ya bir erkek antrenör 9 yaşındaki [url=viewtopic.php?t=5911]kızları[/url] duşta ziyaret etse?
çocukken kim çıplak yüzdü?
hikayelerinizi anlatın
hangi koşullar altındaydı, o zamanlar kaç yaşındaydınız
ilk kez nisan ayında bir arkadaşımla köyde 10 derece sıcaklıkta çıplak yüzdüğümde, 16...
Bu hangi durumda oldu? Kızınızın sikildiği cihazı kendi gözlerinizle gördüğünüzde neler hissettiniz? Çok büyük olduğundan ve kızınızın hassas olduğundan ve onu almakta zorlandığından mı...
Her birimizin çocukluğumuzda bizi çok heyecanlandıran ve ömür boyu hatırlayacağı olaylar yaşadık! Şunu hatırlayalım: Seksle ilgili anların olduğu veya belki birisinin çocukluğunda kazara birini...
Büyükannem bana ilk kez tecavüz ettiğinde 8 yaşındaydım. Bu büyükannemin kız kardeşiydi. Yaklaşık 50 yaşındaydı. Bir sürü erkeği vardı. Kadın hayatta şirrettir ve genellikle seks konusunda...