Çocukken büyük teyzemin tecavüzüne uğradımGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Çocukken büyük teyzemin tecavüzüne uğradım

Post by Anonymous »

Büyükannem bana ilk kez tecavüz ettiğinde 8 yaşındaydım. Bu büyükannemin kız kardeşiydi. Yaklaşık 50 yaşındaydı. Bir sürü erkeği vardı. Kadın hayatta şirrettir ve genellikle seks konusunda takıntılıdır. Sık sık büyükannesini ziyaret ederdi ve her seferinde yanında yeni talipler getirirdi. Annem ve babam iş seyahatinde olduğundan neredeyse her zaman büyükannemin gözetimi altındaydım. Ve çalışırken beni kız kardeşinin yanına koydu. Ve beni zevkleri için kullandı. Benim önümde sevişmeyi seviyordu. Damızlıklarından birinin şöyle dediğini hatırlıyorum: Gidin göğüslerini hissedin ya da biraz öğrenin, yakında buna ihtiyacınız olacak. Özellikle kocaman kıçını yalamamı sağlamaktan hoşlanıyordu. Ailem her zaman teyzemin bir hektarlık kıçı olduğu konusunda şaka yapardı.
Onun gözetiminde kaldığımda bana tecavüz edeceğini zaten anlamıştım. Sert ve kaba biriydi. Yala dediysem bu bir emirdi ve nefes alamayacağım şekilde elimle tuttum. Kalçalarıyla başımı sıkmayı severdi.
Ne olursa olsun beni kırdı. Artık kendimi bir sapık olarak görüyorum. Ben büyük kalçalı kadınların hayranıyım, özellikle sulu kıvrımlara sahip olanları ve sadece bunun gibi olanları arıyorum. Güzel, bunun bir çocukluk izlenimi olduğunu anlıyorum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post