çocukken kim çıplak yüzdü?
hikayelerinizi anlatın
hangi koşullar altındaydı, o zamanlar kaç yaşındaydınız
ilk kez nisan ayında bir arkadaşımla köyde 10 derece sıcaklıkta çıplak yüzdüğümde, 16 yaşındaydık diye iddiaya girmiştik, alkol 10 dakikada tamamen tükendi.
çocukken kim çıplak yüzdü? hikayelerinizi anlatın hangi koşullar altındaydı, o zamanlar kaç yaşındaydınız ilk kez nisan ayında bir arkadaşımla köyde 10 derece sıcaklıkta çıplak yüzdüğümde, 16 yaşındaydık diye iddiaya girmiştik, alkol 10 dakikada tamamen tükendi.
9 yaşımdayken havuza gitmiştim, antrenörü kadındı ve külotsuzken rahatlıkla duşa girebiliyordu ve ben utanıyordum. Bu normal mi? Peki ya bir erkek antrenör 9 yaşındaki kızları duşta ziyaret etse?
Her birimizin çocukluğumuzda bizi çok heyecanlandıran ve ömür boyu hatırlayacağı olaylar yaşadık! Şunu hatırlayalım: Seksle ilgili anların olduğu veya belki birisinin çocukluğunda kazara birini...
Büyükannem bana ilk kez tecavüz ettiğinde 8 yaşındaydım. Bu büyükannemin kız kardeşiydi. Yaklaşık 50 yaşındaydı. Bir sürü erkeği vardı. Kadın hayatta şirrettir ve genellikle seks konusunda...
Karının çıplak fotoğraflarını hayattaki başkalarına göstermeye kim kim göstermeye çalıştı?
tanıdık veya rastgele insanlar.
Birisi yanlışlıkla karısının oldukça açık bir fotoğrafını gösterebilir ve...