Ne yapmalıyız arkadaşlar? ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Ne yapmalıyız arkadaşlar?
Bir baba kız köyümüze taşınmış, baba 45 yaşlarında, kızı ise 17-20 yaşlarında. İnsanlar iyi (göründüğü gibi), arkadaş canlısı ve çalışkan. Babası Allah'tan gelen bir traktör sürücüsü, herkese her zaman yardım edecek, kızı Polinka şehirde sağlık görevlisi olmak için okulda okuyor, her gün otobüsle neredeyse 20 kilometre yol kat ediyor. Karısı öldü, patlamanın onu öldürdüğünü ve kendilerinin savaşı terk ettiğini söyledi. O adamla yakın arkadaş olduk, neredeyse arkadaş olduk, kendi işimizi yürütmeyi düşündük ama sonra bu hikaye ortaya çıktı. Birkaç hafta önce balık tutuyordum, ısırık yoktu, bu yüzden hava kararana kadar yürüdüm - birkaç balık ve hepsi bu, evlerinin önünden geçtim, nehir kenarında bir hamamın yanından geçtim ve ah ve iç çekişler duydum, sanırım yakışıklı bir komşu, kendine bir kadın buldu - şimdi hayat daha kolay olacak. Pencereden dışarı bakıyorum ve Polinka'ya sadece filmlerde gördüğüm gibi uyum sağlıyor. Bu günahkar bir şeydi ve tanklarımı bundan kurtardım, bu benim hatam. Ertesi gün uyandım ve tüm bu resim kafamda dönüyordu ve ruhumda çok korkunçtu. Eşim nedenini ve nasıl olduğunu sordu ama ben söylemeye utandım. Eğer onunla tanışırsam suratına yumruk atacağımı düşündüm ama onu birkaç gün göremedim. Ben de yanına gittim ama bulamadım, kızıma dedim ki bu nasıl olur, ne düşündün? Ve gözyaşlarına boğuldu, diyor ki, amcayı mahvetme, dosyaya acı, bu aşk için, senin için her şeyi yaparım. Dizlerinin üzerine çöktü ve sinekliğime girmeme izin verdi. Onu bir kenara atıp evden kaçtı. "Üzgünüm" sözüm konuşmaya hiç gelmedi, o yüzden şimdi düşünüyorum da, ne yapmalıyım? Hatta markete utanç verici bir kağıt parçası yapıştırmayı bile düşündüm ama Polinka'ya üzüldüm. You need to register to see the link. arkadaşlar? Belki orada gerçekten aşk vardır?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version