Sadece bir toplantıda onların önünde mastürbasyon yapın ki onlar da sadece izlesinler! Moskova'da veya bölgede kim var, buluşmayı öneriyorum! You need to register to see the link. 12-46-27-966-tr-yandex-arama eklentisi.jpg 1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Hanımlar yazmaktan çekinmeyin. Sırf mastürbasyon yapıp seninle bitirmek için seninle tanışmak istiyorum.
Sadece bir toplantıda onların önünde mastürbasyon yapın ki onlar da sadece izlesinler! Moskova'da veya bölgede kim var, buluşmayı öneriyorum! https://i.postimg.cc/W1BmdhbJ/Screenshot-2023-08-31- 12-46-27-966-tr-yandex-arama eklentisi.jpg 1 dakika 20 saniye sonra gönderildi: Hanımlar yazmaktan çekinmeyin. Sırf mastürbasyon yapıp seninle bitirmek için seninle tanışmak istiyorum.
Kendi yumurtalarımı örmek istediğimi düşündüm ama bu tehlikeli görünüyor ve özel nesnelerle doğru şekilde yapılması gerekiyor, ama bir çeşit ev yapımı yumurta ile bu mümkün mü?
Ben tuhaf bir adamım, baharatlı konularda iletişim kuracak bir bayan arıyorum, belki birden fazla, çünkü sekse ve onunla bağlantılı her şeye bayılıyorum. Biri diyebilir ki - bir nemfoman. Konu geniş...
Uzun yıllar önce ilk randevuma çıktığım kızları baştan çıkarma şansım var mı lütfen söyle bana , ve onları ikinci randevuda mı çıkaracaksınız?
Beni unuttular mı ve yıllar sonra şimdi onlarla iletişim...