Böyle bir meslektaşla ne yapmalı?kadınların baştan çıkarılması

En sevdiğiniz güzelliği nasıl baştan çıkarırsınız?
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Böyle bir meslektaşla ne yapmalı?

Post by Anonymous »

Selamlar. Nispeten uzun bir süredir forumdayım, periyodik olarak ilginç konular okuyorum, yıllar içinde kendim için pek çok faydalı şey öğrendim. Zihinsel olarak gelişmeye, mantıklı davranmaya ve OJP. Ve çoğunlukla başarılı oluyor. Ancak çok uzun zaman önce, gerçekten hoşlanmadığım, oyalandığım bir durum vardı. Aptalca şeyler yapmamak için dışarıdan bir fikrin gerekli olduğunu anlıyorum. Gitmek!

Kendim hakkında: 26 yaşında, kendimi 5,5 olarak derecelendiriyorum, fiziksel şekli iyi, ortalamanın üzerinde boy, dıştan yakışıklı değil ama çirkin de değil. Bir milyon insanın yaşadığı bir şehirde yaşıyorum, maaş ortalamanın 2 katı, büyüme ihtimali var. Odnushka ipoteği, ucuz araba. Genel olarak finansal olarak da ortalarda bir yerdeyim, belki biraz daha yukarıdayım. Büyümek için yer var) Görünüşe göre kalemler olmadan, mizah ve karizmayla her şey yolunda, çok uzun zaman önce herkesle iletişim kurmaya başladığım noktaya geldim OJP aynıdır, ister 5ka ister 7ka olsun. Birazını buna bağlıyorum. Şu anda bir ilişkim yok, kariyerime sıkı sıkıya bağlıyken + formda kalmaya çalışıyorum, spor salonuna gidiyorum, yeterli zaman yok. Son ciddi ilişki 3,5 yıl önceydi. Artık CO, seksle ilgili bir sorun yok.

O: 29 yaşında, 6 yaşında gibi görünüyor. Doğal güzelliğe sahip, sahte dudaklar, göğüsler vb. yok. Pozitif, enerjik, bu tam anlamıyla KİS'in dikkatini kendine çekiyor. Paketler!) Eğitimli, geniş bir bakış açısına sahip, konuşulacak bir şeyler var. Tam bir aileden geliyor. Hiç evlenmemiş, çocuğu yok, ilişkisi de yok. Kendisi bölgeden taşınmış, bir daire kiralıyor, paranın değerini biliyor, olaylara ayık bakıyor. Tabii ki, böyle bir girdi göz önüne alındığında, yukarıda vurguladığım gerçeği bir şekilde kafamı karıştırdı.

Tarih. İki ay önce yeni bir işe başladım. 2 hafta sonra geliyor. Benimle aynı pozisyon için!) Büyük bir organizasyon, büyük bir departman, ancak projemiz ayrı duruyor ve üçümüz çalışacağız: ben, konunun kahramanı ve başka bir meslektaşım. İlk günden itibaren ilgi ona yöneldi, yalnız/yalnız değil, soruşturmalar yapmaya, kişileri çekmeye, yemeğe davet etmeye vs. başladılar. Birkaç kişi aldı. İşyerindeki tüm bu entrikalar ve romanlar karşısında konumumun her zaman açık olduğunu, hiçbir zaman çizgiyi aşmadığımı ve her zaman kendi profesyonelliğimi ilk sıraya koyduğumu, hatta gurur duyduğum bir yere koyduğumu hemen kendime not edeceğim.

İlk hafta birlikte çok fazla çalışma zamanı geçiriyoruz, işlerle ilgileniyoruz, karşılıklı olarak her şeyi olumluyla seyreltiyoruz. Molaları birlikte geçiriyoruz, sadece ışıktan konuşuyoruz, aslında hiçbir şey hakkında. Daha sonra haftanın sonunda iş gününden sonra bana yazıyor ve tartıştığımız işle ilgili olmayan bilgileri bir kenara atıyor. Diyaloğu sürdürüyorum ama mesafemi koruyorum. Biraz daha konuşmaya başlayalım.

İkinci haftanın başında bu düşünceyi o kadar hafife alıyor ki, "Cuma günü işten sonra bir yere otururum" diyorlar. "Evet, hadi)" diyorum. Üçüncü bir meslektaşımı aramam gerektiğini kendim anlıyorum, aksi takdirde sonu iyi olmayacak. "Meslektaşımız da aranmalı" diyorum, o da aynı fikirde: "evet, katılıyorum." Bir toplantı düzenliyoruz, bira, nargile, biraz şarap. İletişim daha resmi değil ama ben çakmaktaşıyım!) Sarhoş olduk ama önce akşamı kapatıyorum, gece yarısından sonra onları bir taksiye bindiriyorum, iyi vakit geçirdiğimizi söylüyorum. Ve güle güle.

Bir hafta sonra kurumsal bir partimiz var, rahatlıyoruz ve birlikte kalıyoruz, herkesle dostça iletişim kuruyor, diğerlerini de unutmuyorum. Birbirimizin hayatından, önceliklerinden, değerlerinden bazı detayları öğrenmeye başlıyoruz, bana hangi spor salonuna gittiğimi soruyor, birlikte spor yapmak eğlenceli olur, muhtemelen kuralları biliyorsunuzdur. egzersiz programları? Evet, prensipte bir şekilde yapabilirsiniz diyorum)

Yazışmalardaki inisiyatif onun açısından 60/40 civarındaydı, elbette 50/50 olduğu anlar da oldu ama çabuk aklı başına geldi. Hayatta da durum hemen hemen aynıdır, her zaman bir molada ilk yanıma gelir, beni bekler, birlikte öğle yemeğine ya da molaya gideriz.

Özet: Bir süre sonra tabii ki o da benim de bir ilişkim olmadığını biliyor, ben de onun ipuçlarına ve tuhaflıklarına şaka olsun diye hep gülüyordum ve ona izin veriyordum. Onu bu alt metinde fark etmediğimi biliyorum. Evet, biraz iş dışında iletişim kuruyoruz, artık yok. Ama şimdilik bu kadar. Onunla iletişim kurmak rahat ve tüm tanıtımlar göz önüne alındığında savunma tabyalarımın her geçen gün zayıflamaya başladığının farkındayım, mesleki yeterlilikler açısından da iyi, uzun yıllar verimli bir tandem olabilir .
Burada tek bir soru var: LTR?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post