İş arkadaşıseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İş arkadaşı

Post by Anonymous »

Hayatımdan başka bir gerçek hikayeyi dikkatinize sunuyorum. Gerçek isimler, uydurma isimlerle değiştirildi.

Trajik bir tesadüf sonucu sakatlandım. Grup çalışıyor ve bu nedenle artık eski iş yerimde güvenlik içinde çalışamayacağım için iş aramak zorunda kaldım. Sekiz ay süren aramanın ardından iş bulma merkezi bana kabul ettiğim bir iş buldu. Yeni ekibin tamamı kadındı. Hayır olmasına rağmen iki adam daha vardı, bir müdür yardımcısı ve bir adam, hadi ona Nikolai diyelim. Üçüncü oldum.

Bir aylık çalışmanın ardından onu ilk kez gördüm. Tatilden yeni dönmüştü ve hemen benim yeni bir çalışan olarak dikkatimi çekti, ben de bir kadın olarak ona. Bu benim en sevdiğim kadın tipiydi. Onu görür görmez, onun benim olacağına dair kendi kendime yemin ettim. Benden 10 yaş küçük olduğunu ve o dönemde evli olduğunu hemen söylemeliyim. Benden daha kısa bir kafa, kıyafetlerin altından görülebildiği kadarıyla bir göğüs, sağlam bir üç, orta yapıda. Baktık birbirimize, daha doğrusu ben ona baktım, inanamayacaksın, 3 yıl. Bu saatten sonra dedikleri gibi boğayı boynuzlarından tutmaya karar verdim. Ve böyle oldu.

Başka bir tatilden döndü. Eylül ayının sonuna doğruydu. Nikolai ve ben uzun bir ayrılıktan sonra öpüşmenin güzel olacağını söyleyerek ona şaka yapmaya başladık. Nicholas yanağını çevirdi. O da beni yanağımdan öpmeye çalıştı ama sertçe arkamı döndüm ve dudaklarımız ilk kez buluştu. Gözleri yuvarlaktı ama hepimiz şaka yapmıştık. Konuşmalara göre ailesinde bazı sıkıntılar varmış ve bu yüzden kocasını evden atmış. Ve şimdi, iki hafta sonra, Nikolai ve ben sigara içmeye devam ettik ve konuşma, bırak Dasha'ya döndü. Konuşma sırasında aniden Dasha'nın sikişmek istediğini, neredeyse gıcırdadığını söyledi. Bıyıklarıma doladım ve daha aktif adımlar atmaya başladım. Tam zamanlı çalışmıyordum, bu yüzden akşamları işten onu görmeye başladım. Evine giderken tenha bir yerde oturduk ve ilk öpüştüğümüz yer orasıydı. Oradaki insanlar pratikte gitmediler ve bu nedenle biz bunu korkmadan yaptık. Bahçede zaten Ekim ayıydı. Hava erkenden kararmaya başlamıştı ve bir akşam yine öpücüğe dönüşerek ceketinin düğmelerini açtım, kazağının altına girdim ve elimi göğsüne koydum. Yumuşaktı. Sutyeninin fincanını geri çekerek meme ucunu parmaklarımla çimdikledim. Penisim yükselmeye başladı ve o da onu pantolonunun içinden okşamaya başladı. Kısa bir süre birbirimizi okşadık çünkü eve gitme acelesi vardı. Bu tür okşamaları birkaç kez daha denedik.

Bir süre geçti ve beni oğlunun doğum günü partisine davet etti. Geldiğimde doğum günü çocuğunu tebrik ettim, ona bir hediye verdim ve o da bilgisayara girmek için odasına gitti. Onunla masaya oturduk ve mutfağa geçtik. Bulaşıkları yıkadıktan sonra bacaklarını açarak kucağıma oturdu. Öpüşmeye başladık. Sabahlığının eteğini açtım. Altında külottan başka bir şey yoktu. Ellerimi göğsünün üzerinde gezdirerek, meme uçlarını gıdıklayarak, kendini indirip karnını okşayarak, dudaklarım ve dilimle meme uçlarını okşayarak, çıplak sırtını okşayarak onu okşamaya başladım. Ama her şey bir gün biter. Eve gitme zamanım gelmişti.

Onunla sık sık şehir parkına yürüyüşe çıkardık, orada kimsenin olmadığı en ücra köşeye gittik ve orada ceketinin düğmelerini çözdüm, kazağını kaldırdım, onu serbest bıraktım ve orada bizim için bir gelenek haline geldi. göğüslerini sutyeninden çıkardı ve onları okşadı.

Aralık ayında ailemde bir talihsizlik yaşandı ve ben yalnız kaldım. Ayrıntılara girmeyeceğim.

Ocak ayında iş yerinde bir durgunluk yaşadık. Dairede yalnızdım ve Dasha akrabalarına işe gideceğini söyleyerek yanıma geldi. Sütyenle birlikte çıkardığım tişörtünü soyundu ve külotlu çorap ve külotla kaldı. Ellerimle göğüslerini okşadım. Bu bizim için bir ritüel gibiydi. Ama bir gün sonunda ilişkimizde çizgiyi aştık. Her zamanki gibi tişörtünü ve sutyenini çıkarıp kalçalarını, kıçını okşamaya başladım. Elimi külotuma soktum, elimi kasık boyunca gezdirdim, dudaklarıma ulaştım ve parmağımla aralarına girdim. Her şey nemliydi. Dasha külotla birlikte külotlu çoraplarını da çıkardı. Şortumla birlikte tişörtümü de çıkardım. Birlikte duş aldık ve kanepeye döndük, orada birbirimizi okşamaya ve öpmeye başladık. Elinde sıkıştırdığı horozumu, yumurtalarımı okşadı. Göğüslerini, karnını, kalçasını, kasıklarını okşadım, dudaklarına dokundum. Üye yarı heyecanlı bir duruma geldiğinde bacağını üzerime attı, kasıklarıma oturdu, kendi içine soktu ve kalçalarını hareket ettirmeye başladı. Kelimenin tam anlamıyla dakikalar sonra, içindeki üye taş gibi güçlendi ve kalçalarını daha aktif bir şekilde hareket ettirmeye başladı. Başının vajinasının duvarlarına sürtündüğünü hissettim. Sallanan göğüslerini ellerimle okşadım, dudaklarımla yakaladım ve dilimle okşadım. Yirmi dakika sonra artık bitireceğimi söyledim. Atladı, horozu ağzına aldı ve emmeye başladı. Beş dakika sonra ağzını dolduran bir sperm fışkırttım. Yutkunmadı ama tuvalete gitti ve tükürdü.

Geri döndüğünde yanımıza uzandı ve birbirimizi okşamaya devam ettik. Bitirmediğini biliyordum ve bu yüzden onu memnun etmeye karar verdim. Dasha'yı sırtına koyarak vücudunu öpücüklerle örtmeye, göğsüne doğru inmeye başladım. Sertleşmiş meme uçlarını okşayarak dudaklarını karnına, oradan da kasıklarına doğru kaydırdı. Parmağıyla klitorisi bulup hafifçe masaj yaptı ve ardından parmağını dudaklarıyla değiştirdi. Onu emerken, dilimle etrafında daireler çizerken, çenemden akan sıvıları hissettim. Aşağıya inip dudaklarını ağzımla kapattım, sıktım ve dilimle vajinanın içine girdim. Ne kadar sıcak ve nemli olduğunu hissederek içini yaladım. Orgazm yaklaşıyordu ve artık bu an geldi. Ama bunun onda nasıl tezahür ettiğini ilk kez bir kadında gördüm. Ne inledi ne de çığlık attı. Başımı itti, yan döndü, dizlerini karnına bastırarak kıvrıldı ve ellerini bacaklarının arasında birleştirdi. Vücudu gergindi. On dakika sonra rahatladı. Ona bunun ne olduğunu sordum, o da orgazm yaşadığını söyledi. Yirmi dakika sonra onu tekrar becerdim. Dasha'nın kalçasını kanepenin kenarına koyarak boşanmış bacaklarının arasına diz çöktüm, onları omuzlarıma attı ve ben de bekleyen vajinasına bir üye soktum. Onu on beş dakika boyunca becerdim. Bu sefer aynı anda bitirdik. Duş aldıktan sonra uzanıp uyuyakaldık.

Sonra birkaç kez daha yanıma geldi ve yalan söylemiyorum, harika bir seks yaşadık. Bir ilişki sürdürdüğümüz şu anda bazen bana geliyor ama sekse ulaşmıyor. Evet ve kocası ona geri döndü.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Karısının arkadaşı
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    70 Views
    Last post by Guest
  • Sınıf arkadaşı
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    77 Views
    Last post by Anonymous
  • Kız arkadaşı tuhaf
    by Guest » » in General
    0 Replies
    44 Views
    Last post by Guest
  • Eski sevgilimin erkek arkadaşı beni nasıl becerdi?
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    136 Views
    Last post by Anonymous