Kısacası, birkaç gün önce onunla tanıştım - Tanrıçam. Ve yüzünü bile görmedim. Tek gördüğüm muhteşem kıçıydı. Bir ons bile yağ içermeyen ve hatta en ince eşek arısı beliyle (beyaz bir üst ve siyah kot pantolon giyiyordu) iki voleybol topunu hayal edin. Bu kesinlikle Moskova'daki ve belki de tüm Rusya'daki en iyi kıç. Hipnotize olmuş halde onu takip ettim ve kahrolası arkadaşının nihayet gitmesini bekledim. Ama aptallığım ve aşırı tedbirliliğim yüzünden onları kaçırdım... Sonuç olarak tüm kızlar Tanrıçamın geçmişine göre eksi 2 puan aldı. Neredeyse kimsenin yanına gitmek istemiyordum. Ve ikinci gündür Tanrıçamı tanıştığım yerde yakalamaya çalışıyorum ama nafile... Böyle bir durumda ne yapmalıyım?
Not: Aslında tamamen ayıktım.
P.P.S. Soru aslında ciddi, daha az dalga geçmeye çalışın. Teşekkür ederim. ❤
Kısacası, birkaç gün önce onunla tanıştım - Tanrıçam. Ve yüzünü bile görmedim. Tek gördüğüm muhteşem kıçıydı. Bir ons bile yağ içermeyen ve hatta en ince eşek arısı beliyle (beyaz bir üst ve siyah kot pantolon giyiyordu) iki voleybol topunu hayal edin. Bu kesinlikle Moskova'daki ve belki de tüm Rusya'daki en iyi kıç. Hipnotize olmuş halde onu takip ettim ve kahrolası arkadaşının nihayet gitmesini bekledim. Ama aptallığım ve aşırı tedbirliliğim yüzünden onları kaçırdım... Sonuç olarak tüm kızlar Tanrıçamın geçmişine göre eksi 2 puan aldı. Neredeyse kimsenin yanına gitmek istemiyordum. Ve ikinci gündür Tanrıçamı tanıştığım yerde yakalamaya çalışıyorum ama nafile... Böyle bir durumda [url=viewtopic.php?t=816]ne yapmalıyım?[/url]
Not: Aslında tamamen ayıktım. P.P.S. Soru aslında ciddi, daha az dalga geçmeye çalışın. Teşekkür ederim. ❤
Kısacası, bugün akşam için Rusya'dan sıska bir fahişe satın aldım, birkaç şişe şampanya ezdim, onu 4 kez becerdim, hiçbir sorunum yok. Ve sen mastürbasyon yapmaya devam ediyorsun
Acaba erkek genital organı (büyüklüğü, ereksiyon kalitesi) ile ilgili olarak kadınların erkeklere yönelik iddiaları var mı? Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
kadınların kendilerine bakmadıkları, spor salonuna gitmek yerine, işten sonra kanepede bira içmeyi, aktif dinlenme yerine bilgisayar başında dinlenmeyi tercih ettikleri için sitemler! Ama...
Operatörler Maly Karetny Lane'deki Casanova saunasına baskın düzenlediler ve orada yaşları 20 ile 42 arasında değişen sekiz erkek buldular. Erkeklerin de belirttiği gibi, kurumda yalnızca kadınlara...