Bazıları oral seks konusunda eşsiz ustalardır, bazıları ise bunu yapamaz/yapamaz. Birisi uçup gitmeniz için vücudunuzu nasıl öpeceğini biliyor, ama birisi bu konuda aptal. Bazı insanlar ilginçtir, bazıları ise sıkıcıdır. Birisi penisinizle harikalar yaratıyor ve birisi reddediyor... Peki, vb.
Diğer her şey saçmalık ve boşluktan ibaret olsaydı partnerinizdeki hangi kusuru en kolay kabul edersiniz? Ve uyumluluk elbette% 150 mi?
Bazıları [url=viewtopic.php?t=988]oral seks[/url] konusunda eşsiz ustalardır, bazıları ise bunu yapamaz/yapamaz. Birisi uçup gitmeniz için vücudunuzu nasıl öpeceğini biliyor, ama birisi bu konuda aptal. Bazı insanlar ilginçtir, bazıları ise sıkıcıdır. Birisi penisinizle harikalar yaratıyor ve birisi reddediyor... Peki, vb. Diğer her şey saçmalık ve boşluktan ibaret olsaydı partnerinizdeki hangi kusuru en kolay kabul edersiniz? Ve uyumluluk elbette% 150 mi?
Artık 30 cm'den memnun değilim, zaten 45 cm'ye ulaştım, doğrudan solar pleksusa gidiyor ve midemi dinlendiriyor, tarif edilemez bir duygu, özellikle hafif karın ağrısından, çok heyecan verici.
Kim...
Merhaba. Bu forumu çok seviyorum ve düzenli olarak okuyorum. Geçen yıl evlendim, ondan önce de çıktık ve birkaç ay birlikte yaşadık. Kendi yaşayacak yerimiz olmadığı için henüz çocuk getirmek için...