Soğuk yemekseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Soğuk yemek

Post by Anonymous »

Bir kişinin parası olduğunda çok şey yapabilir. Bir kişinin çok parası olduğunda neredeyse her şeyi yapabilir.

Yeni müşterim ikinci kategoriye aitti: Gençlik hayalini gerçekleştirmeye ve kendi bestelediği şarkıları düzenleyip seslendirecek bir müzik grubu kurmaya karar veren, çok büyük parası olan bir adamdı. Kendisi benim memleketimdendi. Yaşamak için tam olarak ne yaptığını bilmiyorum. İlgilenmiyorum.

O zamanlar zaten bir yıldır Almanya'da yaşıyordum, konserlerde ve yerel bir prodüksiyon merkezinin kayıt stüdyosunda ses mühendisi olarak çalışıyordum.

Gennadich 70'lerden bu yana şarkı yazıyor: öğrenci gençliği. Ve bu kez Gennadich'in arkadaşının kendi otel kompleksinin bulunduğu Yunan adalarından birinde sahnelenmesi planlandı.

Cuma sabahı Gennadich grubunun konser direktörü beni aradı ve bir ay içinde bir konser için onlarla çalışmayı teklif etti. Birkaç prova için Rusya'ya uçtum. Memleketimde bir hafta geçirdikten, grubu tanıdıktan, provalarda malzemenin özüne indikten, ailemi ve arkadaşlarımı gördükten sonra Frankfurt'a döndüm. Bu gruptaki davulcu ve basçının, bir zamanlar birlikte şov dünyasının zorlu yoluna başladığımız eski arkadaşlarım olması beni çok şaşırttı. 3 hafta sonra zaten Atina'ya uçuyordum. Yaşadığım Frankfurt am Main şehri, benim tarafımdan sadece iyi ve karlı çalışması nedeniyle değil, aynı zamanda neredeyse her yere kesintisiz uçabileceğiniz Lufthansa havayolunun merkezi olduğu için de sevildi. Ve şimdi harika bir direkt uçuştaydım.

Yanımda kıyafetlerle dolu tekerlekli bir çanta ve iş aletleri, dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerle dolu bir sırt çantası taşıdım.

Atina'ya vardığımda beni helikoptere götüren özel eğitimli bir kişi karşıladı. Sonuç olarak adaya götürüldüm. En üst kattaki bir odaya yerleştirildim ve bu da hoşuma gitti.

Akşam yemeğinde davulcu ve basçı Rinat ve Antokha ile buluştuk. Yarın öğleden sonra yata gideceklerini söylediler ve beni de katılmaya davet ettiler.

Yat oldukça büyüktü ve grubun müzisyenleri, yöneticileri, yöneticileri ve...

Sonra kafama çuval gibi vurdular. Eski sevgilimi gördüm. On yıldan fazla bir süre önce paralel üniversite derslerinde okuduk, sadece o gazetecilik okudu ve ben mühendislik okudum. Gennadich'in grubunun bir Yunan eğlence merkezindeki performansı gibi bölge için önemli bir olayı haber yapmak üzere bölgesel bir televizyon kanalının muhabiri olarak bu adaya geldi.

Eski sevgilisini belki de fazla keyfi olarak tanımlıyorum. Sadece birkaç ay çıktık. Daha sonra genç kalbimde romantizm ve duygular kasıp kavurdu. Sonuçta benim için ısırılmış bir sandviç olarak kaldı çünkü hiç seks yapmadık. Birkaç ay boyunca beynimi dağıttıktan sonra, benim için bıraktığı eski sevgilisine geçti. Bir ilişki krizinin sonucu olarak açılan boşluğu doldurduğum ortaya çıktı.

19 yaşındayım, gücendiğimi söylemek hiçbir şey söylememek demektir. Ancak zaman geçti ve her şey yerine konuldu, raflara konuldu. Bu süreçte kendimi geliştirdim ve sonunda kalıcı ikamet için Frankfurt'a taşınabildim.

Beni hemen tanımadığına bahse girerim. Üniversiteden şişman, tombul, kıllı ve depresif bir inek olarak mezun oldum ama ses mühendisi olarak işimde geliştikçe kendime de bakmaya başladım.

Yatta 32 yaşında, gösterişli, uzun kollu, saçları kazınmış, markalı yazlık kıyafetler giymiş başarılı bir adamdım. Ancak bu saçmalığı hemen fark ettim.

Sveta ustaca iyi bir kız kılığına girdi. Sonunda aynı adamla evlendiğini biliyordum ama çocukları yoktu. Ufak yapılı, orantılı bir vücuda, dolgun dudaklara ve büyük gri gözlere sahipti. Uzun, hafif kıvırcık kahverengi saçlarını at kuyruğu şeklinde bağladı. Göğüsleri küçüktü ama mükemmel şekilliydi. İlişkimiz sırasında hala onlarla tanışma şansım vardı ve muhteşemlerdi. Henüz doğum yapmadığı için gözle görülür bir değişiklik yaşanmadı.

Sveta masamıza oturdu. Bu, bu ekiple ilgili olayları ele aldığı ilk sefer değildi, dolayısıyla orada bulunan herkesi iyi tanıyordu.

"Peki, söyle bana," Rinat bana döndü ve ismimle seslendi, "Almanya'ya nasıl geldin?"

Ona bir Rus taşra göçmeninin uzun ve dolambaçlı yolunu anlatmaya başladım. Ve Sveta bana baktı. Bir anda karşısında kimin oturduğu aklına geldi. Ona birkaç kez döndüğümde, sözde kazara, aniden bakışlarını başka yöne çevirdi. Ama bana baktığını ve üniversitede beni nasıl tanıdığıyla karşılaştırdığını biliyordum.

Rinat, Antokha ve ben, yerel bir mağazada konserve halde bulduğum en sevdiğim Kıbrıs birasını keyifle yudumladık. Fındık ve bir çeşit deniz balığı atıştırdık. Uzakta bir adanın güzel kıyı şeridi görülüyordu, diğer tarafta ise bir başka ada. Sveta'yla konuşmadım. Ona nasıl tepki vereceğimi gerçekten bilmiyordum, bu yüzden hiç tepki vermemeye karar verdim.

Biradan sonra sürücünün rezervlerinden gelen güzel bir bal Metaxa vardı. Peynir ve zeytinle tatlandırmak harikadır. Otelin iskelesine vardığımızda lobiye doğru devam ettik.

Birden kazara Sveta'nın dikkatimi çekmeye çalıştığını fark ettim. Çok ince ve çok göze çarpmayan. Kimseyle konuşmadı, yalnızca soruları yanıtladı veya konuşmayı sürdürdü, ancak konuları kendisi başlatmadı. Ancak parlamamak yerine ya ayağa kalktı, sonra kıpırdandı, hatta masadan kalktı, etrafta dolaştı ve tekrar oturdu.

Onun yönüne bakmadım ama tüm bu performansı çevresel görüşle gördüm. Sveta'nın zaten metaxa nedeniyle sarhoş olduğu açıktı.

Rinat ve ben ortak arkadaşlarımız hakkında konuştuk, o bana onların nasıl olduğunu falan anlattı. Selfieler çektik, hikayeler kaydettik. Çok fazla gürültü ve gürültü vardı.

Birden Sveta'nın uykulu gözlerle asansöre doğru sendeleyerek ilerlediğini gördüm.

Metaxa'nın körüklediği sinsi düşünceler kafama girdi. Asansörü bekledi, bindi ve asansör gitti. Girişin üstünde kabinin hangi katta olduğunu gösteren bir ekran vardı. Kabinin sekizde durduğunu gizlice fark ettim. On numarada yaşadım.

Düşüncelerimi kimseyle paylaşamadım. Herkes Sveta'nın evli olduğunu biliyordu ve parmağındaki yüzük oldukça dikkat çekiciydi.

"Odaya gideceğim" dedim, gerçekte olduğumdan daha sarhoşmuş gibi davranarak, "Yarın çalışmak için telefonu ve tableti de şarj etmem gerekiyor." Onu bırakır bırakmaz tekrar aşağıya ineceğim.

Asansörü çağırdım ve 10. kata çıktım, ardından merdivenlerden aşağı, sekizinci kata indim. Katta çok az oda vardı, sadece 8 oda. Bir tür kuleye benzer şekilde daire şeklinde yerleştirilmişlerdi. Svetin'in odası açıktı, odadan su sesi duyuluyordu. İçeriye baktım.

Kaltak banyodaki aynanın önünde durdu ve başını lavaboya doğru eğdi. Musluk açıktı ve su fışkırıyordu. Uzun saçları ıslaktı.

— Merhaba, nasılsın?

Arkasını döndü. Görünüm çok bulanıktı. Bu peçenin ardından gülümsedi ve beni ismimle çağırarak boynuma asıldı.

Yanımda prezervatif olmadığı için bana seks yapmayı nasıl reddettiğini hatırladım. Prezervatif kullanmayı açıkça reddetti.

Artık benim de prezervatifim yoktu. Kapıyı kapattım, onu odaya sürükledim ve geniş çift kişilik yatağa fırlattım. O zaman alamadığım her şeyi şimdi alacağım. Yüz üstü yatağa uzandı. Elbise yukarı çıktı ve altından köşeleri bağcıklı mavi bikini külotu ortaya çıktı. Bir mayonun alt kısmıydı. Onu kalçalarından tuttum ve Sveta'nın köpek gibi durması için kıçını kaldırdım. Beklenmedik bir şekilde kendisi her şeyi istediğim gibi yaptı. Sonraki saniye - benim tarafımdan çözülen külotu yere uçuyor. Elbise boynundan aşağıya doğru kayarak tatlı göğüslerini ortaya çıkardı: Sütyen takmıyordu. Başka bir an - ve ereksiyon halindeki penisim Sveta'nın derinliklerine doğru indi, bu da onun çığlık atmasına ve başını kaldırmasına neden oldu. Ve şimdi zaten bu orospu köpek stiliyle sikişiyorum, oldukça büyük cıvatamı tam uzunlukta onun minyatür evli amına doğru düzgün bir şekilde sokuyorum, göğüslerini pençeliyorum ve parmaklarımı zevkle emdiği ağzına sokuyorum.

Sarhoş bir kadın amın sahibi değildir. Sveta hızla kocasını unuttu, bundan zevk aldı ve şimdiden tüm gücüyle inliyor ve kıçını bana sallıyordu. Sikimi içine aldı, köpek stilinde diz çöktü, bacaklarını genişçe açtı ve analını açıkça görebilmemi sağladı. Bu kaltağı düzgün bir şekilde cezalandırmak için onu kıçından sikmeye karar verdim. Aynanın üzerinde kayganlaştırıcı olarak oldukça uygun olduğunu düşündüğüm kremler vardı. El nemlendiricisine benzeyen bir şeyi alıp cömertçe anal bölgesine sıktım. Bunun kendisi için iyi bitmeyeceğini anladı ve tekme atmaya çalıştı ama ben başını yatağa bastırdım ve parmağımla anüsünü yağladım. Düzgünce nemlendirdikten sonra penisimi ıslak vajinasından çıkardım ve kıçına sokmaya başladım.

Sveta tekrar tekme atmaya çalıştı. Çarşafı buruşturup yumruyu ağzına tıktıktan sonra çok boğuk bir sesle yumruya doğru bağırdı. Sikimi sonuna kadar içeri soktum ve hareket etmeye başladım. Kıçı açıkça sikilebilir değildi. Sfinkter halkası penisi sıkıca sıktı. Sveta şimdi yastığa doğru çığlık atmaya devam etti.

"Sabırlı ol kaltak," dedim, "Tüm bu saçmalıklar, saçmalıklar için seni şimdi sikeceğim!"

Svetino'nun kıçı o kadar dar ve dar çıktı ki uzun süre dayanamadım ama kıçıma boşalmayacaktım. Sikimi çıkarıp battaniyeye sildim, amının içine soktum ve orospuyu sikmeye devam ettim. Göt deliği kırmızıya döndü ve gözle görülür şekilde genişledi. Onun kıçını gerektiği gibi becerdim.

Sveta'yı dövdükten sonra doğrudan onun amına ateş etmeye başladım. Bundan her zaman korkmuştu ve şimdi anladı. Orospuya sperm pompaladıktan sonra sikimi içeride tuttum. Yükseklik ve memnuniyet tüm vücuda yayıldı. Eğer bir orospu hamile kalırsa bu onun sorunu olur. Genel olarak o anda kocasının her şeyi öğrenip onu terk etmesini istedim.

Daha sonra ona o berbat kıçını nasıl açıkladığını görmeliydim. Ama belki de buna gerek yoktu, kadınlar kurnaz yaratıklardır. Sikimi evli eski sevgilimden çıkarıp ağzına tıktım. Huşu içinde yattı ve bayıldı ve refleks olarak kıçından ve kedisinden sonra aletimi ağzına aldı ve yavaş yavaş emmeye başladı. Vajinadan sperm sızdı. Ve sonra onun deposunu tamamen doldurduğumu anladı. Korkuyla ayağa fırladı ve duşa koştu. Sakin bir şekilde şort ve tişört giyip içmeye devam ettim.

Peki, kimseye ne söyleyecek? Kocasının bu hikayeyi sevmesi pek mümkün değil. Ve meslektaşlarım, tüm deliklerinden sikilen bir muhabirin hikayesini takdir etmeyeceklerdir. Bu yüzden umurumda değildi. Her şeyin üstüne yurtdışında yaşadım.

Sonraki günlerde onu hiçbir yerde, kahvaltıda bile görmedik.

Sveta kameramanla yalnızca konserde göründü. O kendinden emin bakış artık yoktu. Ne pahasına olursa olsun benimle göz temasından kaçındı. Ve umurumda değildi.

Konseri bitirdikten sonra, içki içmek için adada kalmayı reddettim ve ücretimi nakit olarak aldıktan sonra, çok acil bir şey hakkında yalan söyleyerek helikopterle Atina'ya gönderilmeyi istedim. 40 dakika sonra zaten Ege Denizi üzerinde uçuyordum. Bu ücret, hiçbir şeyden mahrum kalmadan Atina'da birkaç ay yaşamam için yeterli olurdu. Frankfurt'a bir sonraki uçuş ancak sabahtı ve bütün geceyi Elifetherius Venzelos'ta, barda kokteyller yudumlayarak geçirdim. Akıllı telefonumda bir sosyal ağ açtığımda beni bulan Sveta'dan bir mesaj gördüm:

—Bunu neden yaptınız?

Cevap vermemeye karar verdim. Siktir et onu.

Ve onu engelledi.

Bu kaltak hayatımda bir daha görünmedi ve Gennadich'in grubuyla çalışmadım. Bir yıl sonra, Rusya'yı ziyaret ederken, St. Petersburg'da bir keresinde Rinat'la tanıştım. Rinat, bir barda bir bardak bira içerken bana açıkça şunu sordu:

— O zamanlar Yunanistan'daki gazeteci Sveta'yı becerdiğini söylüyorlar.

—Dünya söylentilerle dolu.

— Evet, bu dedikodular yüzünden neredeyse orada boşanıyordu, kocasına da ulaşmış gibiydi.

— Peki şimdi ne yapacaksın...

— Öyle miydi, değil miydi?

— Buna gerçekten ihtiyacınız var mı?

Rinat gözlerimin içine baktı ve gülümsedi. Her şeyi anladı.

Hayatımın en güzel günlerinden biriydi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post