Arkadaşlar, iyi günler
Bu tip bir kadına hiç rastlamadım. Görünüşe göre çok şey görmüş olmasına rağmen.
Ben: 30, kendi işim, her şey orada. Bir ilişki istemedim, rahatlık ve heyecan için 8 yaş küçük bir bayan var, ne istersek onu yaparız. Kısacası yaşıyorum ve hiçbir şey düşünmüyorum.
O: 24 yaşında, güzel, seksi, bakımlı. Göğüs, dudaklar yapılır, kendine iyi bakar. Kendisi bölgeden (Urallar). Hobiler var, hanımefendi sıkıcı değil.
Yani, başkentte çalışma anındaydım (ben kendim oradan 3-4 saat uzaktaydım). Onunla şehrin yakınında tanıştım. Şaka üstüne şaka, temaslarımızı değiştirdik. Ben evden ayrıldım, o da bir haftalığına ailesini ziyaret etmek için (Urallar'daki evine) gitti. Çok az iletişim kurdum (bu yazışmalardan hoşlanmıyorum). Anne ve babasının yanında olduğu süre boyunca çiçek sipariş ettim. Ertesi gün geldik ve birbirimizi gördük. O güne kadar birkaç kez "merhaba ne yapıyorsun" ruhuyla konuştuk. Yolculuktan yarım gün önce ona ne zaman buluşmamın uygun olacağını, yemek yemem gerekip gerekmediğini vb. sordum, bir tür ilgi vardı. Bulutların üzerinde kafam yok, öğle yemeğinden sonra hemen saldırıya geçtim ve spesifik sorular sordum. Şimdi işin özü:
Bayan en çekici olanıdır. Ayaklardan kulaklara kadar bir çekicilik var (beni çekti), onu istiyorum. Birkaç yıl Moskova'da. İkisi orada tek başına, hiçbir ilişkisi yok. Modern tanıdıklar edindiklerini, ikinci randevuda hafiflik, büyükanne ve seks hakkında konuştuklarını söylüyor. Böyle anlarda söner ve bu tür insanlarla iletişim kurmaz. Anladığım kadarıyla "ilk buluşmada vermeme" ilkesi var. Belki bu tür düşüşlerde xs. Önemli olan. Bundan iki yıl önce kendisine destek olan tiple bir ilişkisi olmuş, aşık olmuş, evlenmek istemiş, adam da özgür olduğunu söylemiş. Şimdi ne olacak - onu daha çok tanıyın. Metroda böyle insanların yanına gelip cevap vermelerine bile şaşırıyorum. Dyson'dan pahalı gezilere kadar pek çok hediye veriliyor. Ama sonuçta hâlâ yalnızdır, belki aralarında bir kimya yoktur ya da tutunamazlar. Garip ve takıntılı tiplerle birkaç yazışma gösterdi.
Sonuç ne: Bu süreçte bir soğukluk (diyalogdaki pek çok şeye tepki yok), hoşlandığı ve yatmak istemediği kişilerle ya da ilişkilerde nasıl davranacağını bilemediği duygusu var. 1 randevusunda. Yani stereotipi kırın. Birkaç gün sonra iş için Moskova'ya geldim. Birbirimizi gördük, sohbet ettik, sarıldık, el ele yürüdük (çocuklar gibi, kendinize komik geliyor) dokunsallık vardı. İlk gün ona ruhuna uygun bir ilişkinin ona ganimet verdiğimi söyledim ama bende de aynı şey var - bana uymuyorlar, minimum harcamayla veren biri var.
ara toplam: Cazibesi beni bırakmıyor. Görünüşte, ganimeti seven başka bir hanımefendi. İletişim yoluyla bir ilişki arıyor ve yanıyor ama tüm bu duygular onun içinde. Son buluşma onu alevlendirmiş gibiydi. İletişim kuruyoruz, ne yaptığı, spor salonuna nasıl gittiği vb. hakkında videolar ve resimler yayınlıyoruz.
Soru: Fikrin aptalca olması ve hala iletişim için para istenmesi olasılığı nedir? İkincisi, soğuk kızları nasıl ateşleyeceğinize dair bir rehber var mı?
Teşekkür ederim )
Soğuk tutulan kadın ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version