Bayanlar ve Baylar,
Şu konuyu dikkatinize sunuyorum:"Genç erkeklere, özellikle de kadın tavlama sanatçılarına Yaşlı bayanlarla da öyle" mi?
Bunlardan en az beş tanesi bende vardı. Bu yeni hatırladığım bir şey.
Bazı sonuçları özetleyebilirim.
Bu yüzden.
Onun için avantajları:
1M) en değerli "pikap sanatçısı", öz saygıyı ve özgüveni önemli ölçüde artırır. Bu, bölümün en zorlu öğretmeninin sınavına girmek gibidir (ben de bir sınava girdim ve neyle ilgili olduğunu biliyorum).
1M) velet olmamayı öğretiyor. "Büyük kız" - yani yetişkin bir genç kadının eşleşmesi gerekiyor. Doğal olarak, onunla Öyle ertelenmeli. Bu büyük bir yaşam ve büyüme okulu.
1M) sekste sıfır engelleme - neye bulaştığını ve ne istediğini biliyordu
1A) yaklaşan ve uzaklaşan (akranlarla çıkan) piç oyunları yok, piç hakaretleri yok, taleplerin sunumu vs. yok. Yine - bir bayan için bu < abbr title="Ana vurgusu cinsiyet olan ilişkiler. Yalnızca Seks'ten.">СО ve yalnızca СО abbr> ve yalnızca özellikle ÖYLE isteyenler bunu tercih edin. Ayrılık (eğer gerçekleşirse) - hızlı bir şekilde ve - DOD'da gerçekleşir ve biraz arkadaş bölgesi oluşturabilirsiniz (yine) - "hayat öğretmeni").
Onun için avantajlar:
1F) seks ateşlidir! Herkes gibi! ve kimseyle değil, kocam artık burada değil! ve akranları - neredeyse tamamı evli veya LTR yaşıyor. Ve bu yaşta pek çok özgür insan var ama aynı zamanda yaşlarıyla da meşguller. Aynı zamanda kadınların kaygılanma yaşı da tam olarak “otuz civarındadır”.
2G) böylesine "titreyen bir çocuk" neredeyse bayanı putlaştıracak! Doğal olarak, eğer "oğlan" zaten oldukça deneyimli bir karşılama sanatçısı ise, o zaman "idolleştirme" eğlence amaçlı olacaktır (kalbinde) onu bir fahişe olarak görüyor) ama "yapma - çok güzel olacak!" Ve pek çok meslektaşın böylesine "inandırıcı" bir şey üretebildiği de bir gerçek değil. Bir kız gerektiği kadar gösteriş yapabilir, Veren Kadını, “domina”yı vb. oynayabilir. Bu birçok insanı heyecanlandırıyor.
3G) Sosyal kadınların sıklıkla bir sorunu vardır - "bir erkeğe onu devralması için yetki vermeden, bir takipçi edinmeden ve onun kişisel hayatını istila edecek bir kişiyi elde etmeden nasıl bağış yapılabilir?" . SO kalmalıdır SO ve LTR haline gelmez. Eğer kadın prensipte çokeşliyse, o zaman yukarıdaki düşüncenin başarısızlığın ana nedeni olduğu konusunda ısrar ediyorum. Ve eğer erkek çok gençse, neredeyse hiç kimse bu şekilde "hanımefendi üzerinde ısrar etmeye" cesaret edemez. Herkes aynı yaştaki ilk kişinin, hatta "projede" yer alacağını anlar ve o da "parçalanacaktır". Ve eğer bayan aynı zamanda "çocuk" ise (aslında RSPkh'lerden bahsediyoruz) - o zaman daha da fazlası. Ne tür bir genç adamın başka birinin çocuğuyla evlenmeye ihtiyacı vardır?
4G) bu hanımların çoğu (benim tecrübelerime göre - en az üç) 19-20 yaşlarındaki yaşlarını tekrar kaybetmek istiyor. Asla bilemezsin. Prince ile evlendim ve onun - her zamanki gibi - bir m..com olduğu ortaya çıktı. Dış cephesinin tamamlanmamış olması nedeniyle sahiplenilmedi ve güzellikler arasında kaybolmuştu. Sonra - eski kocasının çabalarıyla - yapılı oldu, kocası "çok fazla armut yedi" ve - ileriye doğru. Bir kez daha tekrar edeceğim - bu atnaşeneklerin yüzde 80'i ("E" harfli kaba erkek kelimesi bu şekilde nazik bir kızın diline çevrilmiştir) - kız Açıkçası bu çağı tekrar oynamak istiyordu ve benim yaşımdaki birine benziyordu.
5G) CO için Oedipal utanç. "Ben bir fahişe değil miyim?", evet. yani - Öyle akranlarıyla - sanki ciddiymiş gibi ve bu utanç verici - tetikliyorlar. Ancak genç bir insanda bu yapma gibidir ve çok daha az tetikleyici olur.
Genel olarak sağlam avantajlar. Amahiç değil. Aşağıda bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
Erkekler için önemli olan nedir:
1) "o daha yaşlı" konusunda "durmaların" olmadığı kesindir. Kucaklamak, aynı yaştaki birini kucağınıza almakla aynıdır ancak çok daha zariftir.Çok kültürlü bir akran olarak. Ve onun size bir cahil ve sürtük gibi görünmesi de önemli değil. Bydlanka 16-20 yıllık bir mesele. Ve "30 yaş altı" - hepsi zaten yetiştirilmiş durumda(diğerlerinin yanı sıra sevgililer tarafından). En azından hepsi çok eşli. Evli tek eşli insanlar"şişman olanlara" dönüşür.
2) onu kendi yaşındaki kızlar ve akranları için “çılgın” olan yerlere götürme girişiminde bulunulmamalı. Bu tür yerlerin hepsi tek bir büyük görünümdeydi.
3) maçoluk ve sertlik yok. Yaşınızdaki bu kadar farkla, ona tipik bir ergen meşguliyeti gibi görüneceksiniz ve - hemen cürufun içine gireceksiniz. "Güneşli", "sevimli" ve "sadece iyi bir kız" tam da budur. Ve evet, "kız". Aksi takdirde yaşına saygının kaybolma riski vardır ve bu tamamen duracaktır. Soshki'nin saygı duyulmasına veya önemli görülmesine hiç gerek yok. Güzel, güneşli, hoş - ve yine evet! Fakat değil - "büyük kalibreli kişilikler". Aksi takdirde işe yaramaz. Genç bir anneye (harika bacaklara, sik gibi stilettolara ve parlak gözlere sahip) "kız" demek ürkütücü mü? Peki, eğer kendi kalıplarınızı kıramıyorsanız, nasıl bir tavlama sanatçısısınız o zaman?
4)EN ÖNEMLİ ŞEY. Asla konunun yakınına bile yaklaşmayın; bunu arkadaşlarınızın ve meslektaşlarınızın olduğu bir partide gösterin. Kız seninle - sikmek ve - istiyor, çünkü buna layık olduğunu gösterdin (yukarıdaki tüm kadın noktalarını dikkate alarak). Ve "safkan düve" olmak (kelimenin her iki anlamında da, sığırların şampiyonu olarak) veletler için onun başa çıkabileceği bir şey değildi. Sessiz bir kişi bile bu tür tekliflere sert bir şekilde "hayır" diyecektir.
Ve şimdi - adamıneksileri. Ne yazık ki, kişisel olumsuz deneyimimden yola çıkarak:
- "yaşlı birine bağlanma". Bu, genel olarak bu tür seçeneklere neredeysecinsel yönelimli olmanıza neden olabilir. Aynı yaştaki kadınlar zavallı işeyenler gibi görünmeye başlayacak.
- "yedek oyuncu rolüne kapılmak". Kelimenin geniş anlamıyla"alt" derken,kendisinden daha havalı bir karaktere sahip kızlara yönelik cinsel yönelimli bir erkeği kastediyoruz. karakteri ("Protopopov'a göre rütbe" , evet) ve işyerindeki yönetici pozisyonu/pozisyonu - bir kadın olarak çekiciliği açısından bir artıdır ”. Her nasılsa, 2000'li yıllarda internette, iş dünyasındaki bir patronun dış görünüş konusunda kendisine bağlı kızlardan her zaman daha iyi olduğunu fark ettim. Genelde eleştirildi, ancak bazı hanımlar şöyle dedi: "Bu böyle. Nasıl bir aptal daha güzel olanı asistanı olarak alır" ? Bir altyazının tipik ifadesi "Kraliçeyi sikeyim!"'dir. İkincisi“Natasha'yı kızdır, örgüsünü çek” (Yurochka Shatunov, maço arkadaşı Razin'in aksine itaatkarına çok benziyor). Alay etmek mantıklı -"ve Natasha ona deli gibi karşılık veriyor...! Ve bu onu daha ilginç hale getirecek." Genç "tanıtımcı Natasha", "Natasha"nın karakter olarak çok daha havalı olduğunu gayet iyi anlıyor
Ve bu noktaların her ikisi de elbette kişisel zevk meselesidir. Kim karpuz kızlarını sever ve kim domuz kıkırdak kızlarını sever.
Ancak şimdi... Bunun, LTR kurmanın sonraki şansı üzerinde son derece olumsuz bir etkisi var. Son derece!
Eğer "abla figürü", "söz konusu küçük erkek kardeş" ile birliktelike karşı değilse, "küçük erkek kardeş" ile evlenmek tamamen farklı bir patiskadır.
Genel olarak, kendi başarısız evliliğimin ana nedeni budur (o 5 yaş büyük. Onu sekste okşadım, kene gibi sıkışıp kaldım, Moskova'da tek odalı bir daire için para kazandım, para standartlarına layık - ve... 5 yıl sonra onu aldı ve kendisine bıraktı LTR molalar, motivasyonla - "sen bir kaltaksın". Ve o geri döndü.Tam da hayatımdaki son kırılmayı yaşadığım sırada cretin-schmoz- o-mezhesky aşkı).
Peki, kayıt ofisine gittim. Onun bir kaltak olduğunu açıkça anlayarak. Gerisi ya işe yaramayacaktır, ya da LTR için daha da kötü olacaktır. Aynı zamanda olumlu niteliklerle doludur. En azındangüvenilir. Ve "güneşler" - elbette hayır.
Ve boşuna.
RSPkha ve öğrenci: 19-20, 27-28 yaşında ⇐ kadınların baştan çıkarılması
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version