Bu sabah çok erken uyandım. Eşimin saat altıda çıkması gerekiyor; patronuyla birlikte işten gelen bir grup onu istasyonda bekliyor. On günlüğüne Moskova'ya bir foruma gidecekler. Bu benim için tatil gibi olacak, ofise gelmem gerekmediği için bir hafta dinleneceğim ama evde rapor hazırlamam gerekiyor.
Eşimi istasyona götürdüm, vedalaştım ve eve döndüm. Saat çoktan on olmuştu. Kahvaltıdan sonra hemen üst katta oturan komşum ve eşimin arkadaşı Oksana'yı aradım. Ama bir nedenden dolayı diğer yarım onu sürekli kıskanıyor. Güzel kadın, uzun boylu. Kalçası beni gerçekten heyecanlandırıyor. Popo küresel, oldukça dolu. Oksana, erkeklerin ondan hoşlandığını çok iyi anlıyor ve güzel yürüdüğünde onu döndürüyor. Kocası, iş gezisindeyken seviştiğini öğrendiğinde onu terk ettiğinden beri yalnız yaşıyor.
Telefonuma hemen cevap verdi ve onu aramamdan çok memnun oldu. Onu yanıma davet ettiğimde sevinci daha da arttı. Ne nedenini ne de karısı hakkında hiçbir şey sormadı. Daha sonra eşimin gideceğini bildiğini öğrendim. On dakika sonra kapının çalındığını duydum. Oydu. Çok güzel, gülümsüyor ve sanki her şeyi ve ondan ne beklediğimi anlamış gibi beni hiçbir uyarıda bulunmadan yavaşça daireye itti.
Kanepeye oturduk, bluzumu çıkardık ve neredeyse çıplak kaldık. Siyah tangası ve sutyeni güzel kıvrımlarını ortaya çıkardı. Bacaklarımın arasında bir tümseğin belirdiği ve tek hamlede pantolonumu indirdiği hemen belli oldu. Penis gururla ayağa kalktı ve hiç vakit kaybetmeden onu yakalayıp ağzına soktu.
Bu duygu tarif edilemezdi, ağzının sıcaklığını ve nemini penisimde hissettim ve bu daha da zorlaştı. Birkaç hareketten sonra taşaklarımı yalamaya başladı, tangasını ve geri kalanını çıkardım. Önümde çıplak duruyor, mesajları da dışarı çıkıyor ve bana sırtını dönüyor. Aşağı yukarı hareketin başlangıcından itibaren üyeyi hemen ihtiyaç duyulan yere yerleştirdi. Ben onun göğüslerini tutarken o da taşaklarımı ovuşturdu ama bu uzun sürmedi.
Kıçını sikin önünde olacak şekilde bir pozisyon aldı ve elleriyle kalçasını açarak deliğin maksimuma kadar genişlemesini sağladı. Başımı deliğe koydum ve o da poposuyla hiçbir engel olmadan geri iterek kafamı içeri itti. "Ah yine" sesini duyana kadar sessizce itmeye başladım ve bir hamlede penisin tamamı içerideydi.
Onu bu pozisyonda yaklaşık beş dakika becerdim ve o kıçını gittikçe daha hızlı büktü, böylece aletim zaten içeri ve dışarı kayıyordu ve zaman zaman kıçını bana doğru sert bir şekilde itip bir süre durdu birkaç saniye boyunca sikin tüm süre boyunca kıçında kalması için.
Her harekette toplarım onun kalçalarına çarpıyordu ve şimdiden boşalmak üzere olduğumu hissettim. Sikimi kıçından çıkarmak istediğim anda beni taşaklarımdan yakaladı ve aletimi daha da derine itti ve spermin ona aktığını hissettim. Titredi ve spermle kaplı penis dışarı çıktı ama hâlâ dik duruyordu.
Oksana titremeye devam etti ve çok yoğun bir orgazm yaşadığını ve bu zevkten mahrum kalmamak için kalkmak istemediğini fark ettim. Dört ayak üzerinde kaldı, aniden onun ulumasını duydum ve yarık boyunca ve uyluğu boyunca sperm ondan akmaya başladı.
Yanıma gelip sikimi tekrar amına soktuğumda hiçbir şey söylemedi ve sanki benden uzaklaşmak istiyormuş gibi sarsıldı. Ama sonra onu amımın içine alıp işimiz bitene kadar ileri geri hareket etmeye karar verdim. Orgazm muhteşemdi.
Birlikte duşa gittik, ardından kahve içtik ve izlenimlerimizi paylaştık.
Oksana bana onu ne kadar sevdiğimi ve onun en çok neyi sevdiğimi sordu. Tabii ki hemen onun kıçı olduğunu ve genel olarak nasıl sikiştiğini söyledim. Onunla daha önce üç kez uğraştım ve her zaman onun kıçından sikmeyi severim. Kendi adına, bana pek çok insanın onu becerdiğini ama bunu nasıl yaptığımı ve dahası, hiç kimsenin onu bu kadar mutlu edemediğini söyledi.
Oksana işe gitmek zorunda olduğu için saat on iki civarında evden ayrıldı, ancak akşam buluşmaya karar verdik.
Komşu ziyareti ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version