Tamamen tesadüfen oldu. Bir gün akşam geç saatlerde küçük bir kurumsal etkinlikten eve dönüyordum.
Girişe doğru yürüdüm ve üst kattaki komşu beni takip etti. Asansöre ilk ben girdim, arkamı döndüm ve o da beni takip etti.
O kesinlikle kayıtsız ama ben biraz sarhoş olduğum için umursuyordum.
Yaklaşık 30 yaşlarında, zayıf bir adam ona nasıl olduğunu sordu, o da evet diye yanıtladı, hiç de değil. "Bir şeyler yolunda mı gidiyor?" diye sordum ama her şey yanlış, diye yanıtladı. Çok ilgimi çekti ve bu düşünceli adama sorular sormaya başladım ve onunla birlikte kürsüye çıktım. Oyun alanına çıktık, genel olarak sigara içtik, oyun alanında ona bir şekilde o hoş, eğlenceli ruh hali dalgasını iletmek ve o kadar kasvetli görünmemesi için ona sarıldım.
Meğerse kızla kavga etmişim, sorun da bu! Onu penisinden tuttum ve rahat bir durumdayken büyüklüğüne şaşırdım. Vay, bu bizim bedenimiz, diye düşündüm ve birkaç dakika sonra pantolonunun düğmelerini açtım. Bu güzelliği ağzıma aldım ve neredeyse anında zevkten döndüm. Adam saldırılarıma sadece bir dakika dayandı, onu yemeye hazırdım, tadı ne kadar hoştu ve utancıyla birlikte o kadar çekiciydi ki.
Sigara içtik, anne ve babasıyla birlikte yaşadığı için (alnı sağlıklı ve dairesi yok, en azından bir şeyler kiraladı) ve benim evlerim küçük, sen canım, iş gezisindeydin, onu bizim eve sürükledim komşu evde eski daire. Önce anahtarlarımla geldi, sonra ben ikinci setle içeri girdim ve kapıcı hiçbir şey anlamadı.
Apartmanda beni hemen mutfak masasının üzerine yatırdı ve diliyle duyularımı tamamen yok etti.
Üç kez geldim, ara verdi, beni ters çevirdi ve beni masada sikmeye başladı, hatta bir kez kıçıma bile girdi. Penis tam uzunlukta ve hacimde, kıçı yırtmıyor ve rahme (ya da boğaza, hemen anlamadım) kadar uzanıyor. Beni ahırda canı sıkılmış bir aygır gibi becerdi.
Bir kez daha ortak orgazm yaşadıktan sonra duşta yıkanmaya gittim, bir kadeh şarap içtik ve yattık. Vibratörümüzü çıkardım ve 69. pozisyonda önce bendeki iki deliğe soktu, sonra ben daha cesaretlendim ve onun onayıyla vibratörü kıçına soktum. Orgazm sırasında hiç bu kadar kıvranan bir aygır görmemiştim. Ağzıma geldi, dinlendik ve eve koştum.
-Onunla tekrar tanışmadın mı? - Sevgilime sordum.
– Dairemizde hızlı bir ilişki kurmak için üç kez daha buluştum ve bir keresinde dayanamayıp onu asansörde havaya uçurdum.
Bu arada, geçen gün geldiğinizde, mağazaya koşup eski daireden her türlü küçük şeyi alacağımı söylediğimi hatırlıyor musunuz? "Hatırlıyorum" diye yanıtladım. Ben de o sırada onunla tanıştım, hızla eve koştuk, ağzına aldım, sonra köpek stiliyle içime sokup kıçıma girdi.
- Pekâlâ canım, hatırlıyorum, sonra seninle sevişmeye başlamıştım, tuvalete gittin, benimle yatağa geldin... - Sen de oral seksten sonra bu kadar kayganlaştırıcı kullanmana şaşırmıştın ve bu sperme benziyordu, sonra onu kıçına soktum ve orada onun spermi vardı ve bu kayganlaştırıcının harika olduğunu düşündüm.
– Evet canım, o kayganlaştırıcı değil spermdi.
Sevgilim, beni güçle beceriyor, beni ele geçiriyor, bir kez beni enstitüye götürdü ve enstitünün avlusunda, otoparkta beni becerdi, buna pek sıcak bakmıyordum, düşündüm ki' Kendimi oral seksle sınırladım ama beni köpek stiliyle döndürdü ve külotumu çıkarmadan beni becerdi ve istendiği gibi ağzına değil oraya geldi.
Sonra okulda oturdum ve tüm bu güzellik kalçalarımdan aşağı aktı, bu komşu ne kadar da alçak bir adam.
– Hepsi bu mu? diye sordum, orgazmı beklerken.
– Aslında canım, bazen içeri giriyor ve sormadan beni beceriyor. Evde kimse yokken gelmesi iyi bir şey.
-Yani buraya gelip seni yatağımızda mı sikti? — diye sordum, neredeyse bitiriyordum.
– Bu arada, sadece yatakta değil, ona bir MFM ayarlama teklifinizi de anlattım ve o hâlâ utangaç.
- Peki canım, beni davet etmeyi dene, sen de iki erkekle bu tür bir sekse aldırmaz mısın?
– Sevgilim, fantezilerimde kendimi iki erkekten çok başka bir kadınla görüyorum ama madem denemek istiyorsun, MFM'yi kabul ediyorum.
Karısı ve alçak komşu ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version