Köyde karımı gözetliyorumseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Köyde karımı gözetliyorum

Post by Anonymous »

Öncelikle eşim ve ben hakkında. Benim adım Grisha, onun adı Lena. Ben 34 yaşındayım, o ise 30 yaşında. 6 yıldır evliyiz ve bir oğlumuz var. Bizim için sekste her şey yolunda. Lena geçen yıl yazı oğlu ve kayınvalidesiyle birlikte köyde geçirdi. Umursamadım çünkü ne zaman canım sıkılırsa gelebileceğimi biliyordum. Ve böylece bir sonraki hafta sonu direksiyona geçtim ve köye doğru yola çıktım.

Beni gördü ve evden dışarı koştu, öpüşmeye başladık ve sonra beni odaya sürükledi, yatağa itti, penisimi çıkardı ve üstüne oturmak istedi.

Yalnızca yorgunluktan yorulmadım.

-Tamam Lenka dedi, o zaman farklı yapalım. Hadi yala beni.

Uzandı ve bacaklarını açtı. Bunu, özellikle de şunu itiraf etmekten hoşlanmıyorum.

— Hadi, diyorum, sonra yapalım.

— Daha sonra mı?

—Evet, şu anda canım istemiyor.

— Peki, daha sonra.

Yeni bir şekilde davrandığını görüyorum. Bir şekilde çok kolay pes ettim.

Bir şeylerin ters gittiğinden şüphelendim. Bütün hafta sonunu birlikte geçirdik, sonra gidiyormuş gibi yaptım ve arabayı en yakın virajda bırakıp köye geri yürüdüm.

Bahçelerden gizlice geçerek evimize gittim ve oturup izledim.

Bir saat geçti, sonra bir saat daha, hava kararmaya başlamıştı, sanırım burada oturuyorum, bütün gece orada oturabilirim. Lena aniden evden çıktığında ben ayrılmak üzereydim. O kısa bir elbise giymiş, sen de şehre gitmek için mükemmel olan açık yüksek topuklu ayakkabılar giyiyorsun.

Köydeyken hep terlik giyerdi. Evet, bence bu çok şık bir kıyafet değil mi?

Kapıdan çıkıp bir yere gitti. Acelesi var gibi görünüyor. Arkandan gizlice giriyorum.

O vadiye indi, ben de kenara doğru süründüm, oradan bazı sesler geldiğini duydum.

Oraya dikkatlice baktım ve Lena orada köy çocuğu Sasha ile bir şeyler konuşuyordu, o 19 yaşındaydı.

Onu öpmeye çalıştığını gördüm, ona sert bir şekilde vurmak için çoktan ayağa fırlamıştım ki aniden hiç beklemediğim bir şey oldu.

Lena aniden görkemli bir jestle parmağını yanındaki yere doğru işaret etti ve Sasha dizlerinin üzerine çöktü. Lenka bacağını uzattı ve parmağını ona doğrulttu.

Sasha eğildi ve bacağını öpmeye başladı. Ayakkabılarını öpüyor ve aynı zamanda diliyle ayak parmaklarını yalıyor. Dürüst olmak gerekirse bazı nedenlerden dolayı çok zorlandım, kökü bu. Böyle bir sahnenin hoşuma gideceğini bile bilmiyordum... Ve bir şekilde müdahale etme konusundaki fikrimi değiştirdim ve bundan sonra ne olacağını görmeye karar verdim.

Böylece muhtemelen 5 dakika boyunca ayakkabılarını cilaladı, sonra birini, sonra diğerini. Öyle böyle, mutluluktan parladığını görüyorum.

Birdenbire başını kaldırdı ve ona unutulmaz bir şekilde baktı. Sanki sırada bekleyen bir şey varmış gibi.

Dikkat ettiğini, bir tümseğe oturduğunu ve ince bacaklarını açtığını gördüm.

Cüppesinin etekleri ayrıktı ve görememeyi tercih ettim ama onun zaten külotsuz olduğunu hissettim.

Sasha hemen ona doğru sürünerek onu saçından tuttu ve kasıklarına doğru çekti. Burnunu onun amının içine nasıl gömdüğünü açıkça gördüm.

"Artık yapabilirsin, bunu hak ettin köpek yavrusu," dedi Lena kaba bir şekilde ve sırıttı.

Adam onu ​​bir köpek gibi yalamaya başladı ve kadının her yeri şehvetten titremeye başladı.

Onun da gergin olduğunu ve titrediğini görüyorum, görünüşe göre bu işi seviyor.

Uyluklarıyla kafasını sıkıyor.

- Haydi, ahhh, amımı yala. Peki, süngerleri de unutma...

Uzun bir süre, muhtemelen 10 dakika kadar yaladı ama o sırada kafam karışmıştı.

Bakın, köyde eğleniyor.

Nedir, ben koca mıyım, değil miyim? Ama itiraf etmeliyim ki, bu sahne giderek daha çok hoşuma gitti ve şimdiden altıma iki kez işedim. Bakıyorum bitirdiler, yani o bitirdi ve onu itti. Arkasına yaslanıp rahatladı. Uzanıp dinleniyorum.

Ve baktım, elini bacaklarının arasına koydu, oldukça büyük olan penisini çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı.

Onu şimdi sikip sikmeyeceğini düşünüyorum. Bakıyorum, 31 çekiyor ama ona dokunmuyor.

Çok geçmeden ayağa kalktı, ona veda öpücüğü verdi ve gitti.

Açmadım, sessizce sürünerek eve gittim...

Yolda doğal olarak tüm bunları düşündüm ve Sasha'nın yerinde olmanın benim için sorun olmayacağını giderek daha net anladım. Ve ya benim karım ya da başkasınınki...

Hikayeyi beğendiyseniz size bundan sonra ne olacağını anlatacağım.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post