Hiç de erdemli bir davranış değilseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hiç de erdemli bir davranış değil

Post by Anonymous »

O zamanlar 25 yaşındaydım, gençtim ve sadece zevk istiyordum, eşim 19 yaşındaydı, ince, güzel bir vücudu vardı, neredeyse mükemmeldi, tek dezavantajı küçük göğüslerdi. Ama bu bile bir eksi olmaktan çok bir artıydı; karakteri ilginçti ve bana karşı oldukça hoştu. Diğer erkeklerle ilişkilerinde çekingen görünüyordu, en azından bana öyle geldi.

Bir gün gördüklerim kadınlara karşı tüm fikrimi ve tavrımı değiştirdi. Sabah mantar toplamak için ormana gittik, doğayı severim ve özellikle mantar aramayı severdim, dediğim gibi ormana gittik ve bir şeyler toplayana kadar uzun süre yürüdük, eve geldik, sonra kardeşim ve benim de tanıdığım birkaç arkadaşı geldi.

En başından beri arkadaşlarımdan biri eşime ilgiyle bakmaya başladı, benimki ise çekingen bir şekilde gözlerini indirdi, hızla masayı düşündü ve yanımıza geldi. Beklendiği gibi yanıma oturdu, epeyce sarhoş oldu, gözlerini hanımımdan ayırmayan aynı arkadaş yanına oturmayı teklif etti, ben bunu sakince kabul ettim, o da tereddüt etmeden oturdu.

Bir bardak daha içtikten sonra konuşmaya başladık ve bir şeyler anlatmak için birbirimizin sözünü kesmeye başladık, solumda bir ayna vardı ve karımın onunla ne yaptığını görebiliyordum, ilk başta hiç utanmadan bacağını okşadı, eşim sevgilinin spor kıyafeti vardı ve kısa bir süreliğine elini oraya yapıştırdı.

Sonra penisini çıkardı ve elini tutup penisinin üzerine koyduğunda kadın biraz tereddüt etti ve sessizce penisini çekmeye başladı, bu yaklaşık on dakika sürdü. Ben de herkesi dışarı çıkmaya davet ettim çünkü hava çok dumanlıydı, eşim ve komşum dışında herkes dışarı çıktı, sokakta bir sigara yaktık ve 10 dakika sonra tuvalete gideceğimi söyledim ve evin içinde dolaştım. diğer tarafta sessizce pencereden dışarı bakıyor. O anda eşim açgözlülükle ve profesyonelce onun büyük sikini emiyordu.

Böyle bir siki emebileceğini hiç düşünmezdim, sonra adam onu ​​köpek stiliyle aynanın önüne koydu ve sessizce içine girdi, önce yavaşça, sonra artan bir tempoyla onu becerdi. El salladı, o anda diğer ikisi içeri girip öne çıktılar, yine büyük olan siklerini çıkardılar ve sırayla emmesine izin verdiler, o kadar güzel ve zarif bir şekilde emdi ki istemsizce sikimi çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım .

Sonra arkadan gelen gelip penisini çıkardı ve kadının sırtına bindi. Yerine bir başkası geldi ve hızla ona girdi ve hızla bir üyeyi içine sokmaya başladı, topları karımın kıçına çarpıyordu, diğeri o anda onun ağzını sikiyordu, yumurtaları prensesimin yüzüne çarpıyordu, sonra ikincisi penisini çıkarıp sırtına bindi. Sonra üçüncüsü en büyük aleti bulup sertçe içine girdi ve çığlık atmasına neden oldu. Hızlı bir şekilde kalçalarını hareket ettirerek bana büyük bir zevk verdi, bu arada diğerleri tekrar ereksiyona girdiler ve tekrar önden gelip emmesine izin verdiler.

Sonunda üçüncüsü sırtına geldi. Eşimin sırtı spermlerle kaplıydı, sonra köpek stilini biri öne diğeri arkaya koydular, bir anda sevgilimi aldılar, bu 30 dakika kadar devam etti, hep birlikte işini bitirdiler. Çabucak kurulandı ve giyindi, ben bu arada içeri girdim, hiçbir şey olmamış gibi masaya oturdular, ziyafete devam ettik, iki komşu daha geldi yanlarında votka getirdiler, biraz daha içtikten sonra acaba benim mi diye düşündüm. karısı bunu herkese verebilir. Kontrol etmek için de her şeyi battaniyenin altından izlemesine rağmen sarhoş gibi davrandı ve uykuya daldı. İlki hemen sikini ağzına sokmaya başladı, emdi, sonra diğerleri siklerini çıkardılar ve onun üzerinde mastürbasyon yaptılar, bu onu heyecanlandırıyor gibiydi, içlerinden birini emmiş, onun yerine ikincisini, üçüncüsünü koymuş ve vb.

Her biri birbiri ardına onu tekrar tekrar becerdi. O doyumsuzdu. Sonra birinin penisinin üzerine oturdu, uzandı, diğeri onu kıçına soktu ve sırayla emmesine izin verdiler, işleri bitince yerlerine başkaları geldi. Bütün gece sikişti ve ancak sabahları eğlendi, yanıma uzandı ve tatlı bir şekilde uykuya daldı...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post