Hayal etmedim ama başardımseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Hayal etmedim ama başardım

Post by Anonymous »

Yazardan: yüksek derecelendirme gerektirmez. Yazmayı öğreniyorum ve bu bir pratik hikayesi.

Dost canlısı bir şirket olarak yakın dostumuzun doğum gününü kutladık. Yura, gönül rahatlığıyla ziyafet çekebilmek için geceliğine bir daire kiraladı. Bütün akşam ve gece içtik ve şarkı söyledik. Ama içimizden biri sıkıldı ve bir fahişe sipariş ederek doğum günü çocuğuna ve diğer herkese hediye vermeye karar verdi. Hepimiz mutluyduk. Ah, gece başladı, bir de kız olacak. Herkes çok içmişti. Ruh hali tavan yapıyor. Ayaklarımızın üzerinde zar zor durabiliyoruz. Kırk dakika sonra kapı zili çaldı. Mutfakta oturup votka içtim. Birisinin daireye girdiğini duyuyorum. Odaya gitti. Adamlar oraya akın etti. İçkimi bitirdim. Dürüst olmak gerekirse seksten korkuyordum çünkü sadece iki kez yaşadım ve kendimi utandırmak istemediğim için son dakikaya kadar bekledim. Ama sikişmek istedim. Sonunda odadan inleme sesi duyunca ve sikim tenekeye dönüştüğünde oraya gittim.

Ne gördüm? Ayılmam ve bayılmam gerekirdi. Yatakta, tüm arkadaşlarımın arasında annem köpek gibi ayakta duruyordu ve doğum günü çocuğu onu anal olarak beceriyordu. Hikayede bir ara vermeye değer. 3 yaşındaki annem, bana dokunmayan bir kızın iyi bir şekline sahipti. Onu hiçbir zaman cinsel açıdan düşünmedim ama külotuyla mastürbasyon yapardım. Baba uzun süredir ailede değildi ve anne sık sık gecenin geç saatlerine kadar evden ayrılıyordu. Şimdi nerede ve neden olduğunu anlıyorum. Kanepeye oturdum ve gerçeği kavramaya çalıştım. Arkadaşlarım annemin anal deliğinde işlerini yeni bitirmiş, çıplak bir şekilde yanıma oturdular. - Neden bahsediyorsun? Sarhoşsan el salla. O umursamıyor. Onu becermeyen son kişi bendim. Ve yanıma oturdu.

- Senin için tamam. Tatilin var. Ben ya da bölgeden bir fahişe fark etmez. Şimdi başka bir şey önemli. Biraz eğlen. Haydi. Senin için buna değer. İstek. Enstitünüzün parasını nasıl ödeyeceğimi sanıyorsunuz? Eli penisime gitti ve onu çekmeye başladı. Yerden bir şişe şampanya aldım, şişenin neredeyse yarısını içtim, on saniye kadar oturdum ve annemi göbek üstü kanepeye attım. Otomatik olarak bir poz verdi. Artık aletim tüm gücünü kazandı. Hepimizin en büyüğü olduğu ortaya çıktı. Kendim ölçmedim ama yaklaşık yirmi santimetreydi. Annemin tasarladığı anal bölgesine rahatlıkla girdim. Göt deliği ağzı açıktı. Derin nefes almaya başladım ve gergin bir şekilde aletimi bu fahişenin kıçına bastırdım. Artık pek bir şey fark edemiyordum çünkü alkol kafamı karıştırmıştı. Yüksek sesle inlemeye başladı ve sonunda çığlık atmaya başladı. Acı çekiyordu. Benim aletim onu ​​parçalıyordu. Saçından tutup aletimi ağzına götürdüm. Hepsini aldı. 20 cm'nin tamamı boğaza girdi. Doğrudan boğazına geldim. Oturdu ve şampanyasını içmeye devam etti. Hızla giyindi ve külotunu geride bırakarak gitti. Kokladım ve içtim. Bu koku beni deli ediyordu.

Eve geldiğimde her zamanki gibi annemin mutfakta yemek pişirdiğini gördüm. Külotumu önündeki masaya koydum. Yanına oturdum. Sikim ayaktaydı. Ama onun külotunu ellerimde tuttuğum için. Bir dakika sonra zaten tutkuyla öpüşüyorduk. Elimi bornozunun içine soktum. Çıplaktı. Kalçası yumuşak ve hoştu. Neredeyse gelip kalçasına dokunuyordum. Vajinayı tamamen unuttum. Islak mağarayı hissettiğimde çoktan mutfakta sırt üstü yere düşmüştüm ve bu fahişe aletime saplanmıştı. Henüz pekişmemiş olan anal kolaylıkla tüm arkadaşımı içine aldı. Yüzünü görmedim. Bana sarıldı ve beni göğsüne bastırdı. Benim aletim onun kıçının içinde koşuyordu. Geldiğimde göğüslerini tuttum. Gençler gibi elastik değildi. Ama geldiğinde bana birçok duygu yaşattı. Annem duşa gitti. Kahvaltı yaptım ve enstitüdeki üçüncü çiftin yanına gittim. Akşam eve geldiğimde annemin en sevdiğim külotunu masanın üzerinde buldum. Ve kendisi de gitti. Görünüşe göre çalışıyor.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post