Samimi ilgileriniz ve arzularınız konusunda gönül hanımınıza karşı açık ve dürüst müsünüz, yoksa gizlice bir tarafta tatmin mi arıyorsunuz, şifrelenmiş ve aldatıcı mısınız?
Samimi ilgileriniz ve arzularınız konusunda gönül hanımınıza karşı açık ve dürüst müsünüz, yoksa gizlice bir tarafta tatmin mi arıyorsunuz, şifrelenmiş ve aldatıcı mısınız?
Uzun yıllardır ilişkilerde olan ve hatta evli olan, sosyal ağlardan ve genel olarak bir şeyden ikinci yarılarının şifrelerini bilen insanlar için misiniz? Bununla nasıl sahipsin?
Günün haberi: Soçi'de bir adam kayınvalidesinden 17 milyon ruble çalarak 3 günde fahişelere harcadı. Bir Kemerovo sakini güneydeki kayınvalidesini ziyarete geldi ama bir anda para ve mücevherlerle...
Bir yaz günü sabah erkenden şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğanın içinde biraz mola vermeye karar verdim. Bütün günü doğada geçirdim ve akşam eve gitmeye hazırlanırken şiddetli sağanak yağışa...
Neredeyse bir yıldır onunla bu şekilde yaşıyoruz. Ben 31 yaşındayım, o 43 yaşında, ama ona bakımlı ve figürlü yıllarını vermiyorsun ve ben de olay yerine geldim, hayatımızın sürecinde ortaya çıktığı...