Sözleşme/Seks ile IşıkGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sözleşme/Seks ile Işık

Post by Anonymous »

Herkese merhaba. Öyle oldu ki bir adam doğdum, bu yüzden oryantasyon daha sadık - eşcinsel. Ama tüm hayatım boyunca erkeklerle yakınım var ve tamamen pasif/naya oldum (onlar birisinin daha çok sevdiği için). Ve evet, kocam için dışarı çıkmayı bile düşündüm, ama sadece iki adamla (doğrudan) ciddi bir ilişkim vardı, her ikisi de evlendi ve bir ailenin bir ailesi var .. ama bu yazı bununla ilgili değil, ama bilgi için, eğer bilgi için, eğer birisinin yakın tanışmak istiyorsa)
ve bu yüzden 37 yaşındayım, erkekler, yürüyüşler ve kurs seks. Ve eğer tam örtülü erkekler (ve benim için tam fleded -aktif olan ve asla bir kez ... Ama iyi seks için, hala en azından küçük bir ortak bilmem gerekiyor ve tam teşekküllü erkekler genellikle evli ve uzun iletişim için çok fazla zaman yok, bu yüzden ilk tarihlerim ya da arabaya gitme ya da bir oral seks yaptığım adam, ancak bir toplantı olarak memnun etmek için en iyi şey değil, ancak Ezhnoye iletişim daha rahat ve cinsiyetten sonra, en rahat ve cinsiyete sahip olabilirsiniz.
Aktif erkekler için bir yazı. Dünün sınırlama tüzüğünün (05.05.2025) gerçek toplantısı
bir erkekle (48 yaşında, maalesef evli) karşılık geldi ve aradığında, dürüstçe evli olduğunu, ancak hafif, rastgele bir anal seks ve (ne yazık ki) oral seksden yoksun olduğunu dile getirdi. 30-40 dakika, Whatsap'ta aramaya ve iletişim kurmaya devam etti (birçoğu ilk toplantılar için de bana uygun olan kesinlikle gizli telgrafları tercih ediyor, ancak daha açık bir şekilde ortaya çıktı), Bolşevik Metro'da 14: 00'de toplanmayı kabul etti. Metroya geldim, zaten bekledi, birbirlerine baktı, sanırım doğal bir şekilde boşuna geldi, metro salonundan ayrıldı, biraz yürümeyi teklif ediyor, katılıyorum. Bir konuşmaya başladı (sorar, her şey yazışmalarda olduğu gibi): erkeklerle rastgele toplantılar, ne sıklıkla çalıştığım, kimseyle mi yaşıyorum. Her şeyi olduğu gibi söylüyorum, 15-20 dakika sonra sizi arabaya davet ediyor ve biraz sürüyor. Sadece oturdular, hemen daha açık hale geldiler, doğal olduğunu söylüyorlar, bunun hakkında konuşmak çok uygun değil, ama gerçekten sevdiğimi söyledi (net olmasa da, tamamen doğal olduğum için, ama çok güzel ve daha kolay oldu. Beni istediğimde beni çok seviyorum). Setlere ulaştık, birkaç sokak sürdük (sadece 10 dakika), avluya teklif verdik, kabul ettim), parka arabanın arabası için şaşırtıcı derecede aç olduğunu durdurduk, insanlar periyodik olarak geçiyor, yer kalma da olsa en sessiz değil. Hemen "seni öpmenin mümkün olup olmadığını" sorar ve seni boynuna sarar ... emme içinde öpücükler .... passasic olmayan öpücükler ... tişörtün altına tırmanırken, zaten hafif bir ceket çıkardı, boynunu öpüyor, tutkuyla ... Daha açık bir şekilde “Bir yer aramaya mı gidelim mi yoksa arka koltukta gidelim mi, gidelim, gidelim, renk tonu büyük değil, ama diyorum” diyorum, “Sen bir adamsın, kendine bak”, o zaman her şey yerine düşer, sonra arkaya bırakın, dışarı çıkıyor ve ön koltukları geçiyor, o pace, pace öpüyor “Kedi, halıyı şimdi kaldıracağım, orada temiz, işyeri için işyerine gidelim,” Sonuç olarak, dibe iniyorum, t -shirtini çıkarıyorum, başının arkasını alıyor, okşamak, sapımı okşuyor ve genişliğe koyuyor, “diyor, acele et, ağız. Peki, tarih başladı, zaten hakim olan bir adama standart bir soru soruyorum: “Presyonda oral seks” diyor, “Neden zaten sizinle bir iletişim oral seks istiyorsun”, karnını dikkatlice okşuyorum ve ağzımda kalktığımda yalıyorum), ama çok zor bir zamanım var ”,“ Daha fazla bir süre varsa, daha fazla bir süre varsa ”,“ Seks ya da daha fazla bir süre geçirdim ”diyor,“ eğer çok daha fazla bir süre varsa, ”, daha fazla bir süre içinde, daha fazla bir süre varsa,”, daha fazla bir süre içinde, daha fazla bir süre sonra varsa, ”diyorsa. lips along the penis to the head, in the circle of the head with my tongue, further with my lips, I try it deeper, I didn’t, back, but deeper, again, again with my tongue the head of the penis, try to caress my tummy, but he affectionately pushes my head to the member and says “Continue to suck,” I ask the testicles with my hands, and I ask you to look at it, and I look further, and I look further I continue, I take his member in my El, hemen, “Evet, çok hızlı değilim, yakında bitireceğim” diye soruyorum, “Eğer iyiysen,“ devam edeceğim, şimdi bitireceğim ”, yüksek sesle bağırıyor ve .... bir akarsu ile ağzına sperm,“ Devam et ”diyor, elini yutmak ve ikinci kez bitirmek zorunda kaldım, şimdi yüzümü alıyorum.
Sonra biraz uzanırlar (küçük bir arabada ne kadar mümkün olabilir), pantolonunu giyerler, bir t -shirt soruyorum, "seni metroya atmanızı ya da bir ipliğe atmanızı isterim, yine de çalışmam gerekiyor" diyorum "
"
"diyorum"
Aramaya götürülür, akşamları yazın. Şaşırtıcı bir şekilde, aradı ve yazdı ve çok güzel konuştu, yarın ikinci bir randevuya çıkıyoruz.)))

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Sözleşme/Seks ile Işık
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    66 Views
    Last post by Anonymous
  • Öpücük ile oral seks