Koyu tenli insanları deli gibi seviyorum. Bu olaydan önce bir Japon ve siyahi bir adamla sırf deneme amaçlı yattım. Ancak Türklerle ya da Araplarla yatmaya hiç niyetim yoktu. Yine de, aktif Müslümanlar bilinçaltında benim rızaya dayalı seksten hoşlanmadığımı, son fahişe gibi tetikte olduğumu düşüneceklerdir. Bu nedenle, iki Faslıya şehri gezdirmeye gönüllü olduğumda (gönüllü bir rehberdim), hiçbiriyle ilişkiye girmeye kesinlikle niyetim yoktu. Benden 8 yaş büyüklerdi, tarif edilemeyecek kadar yakışıklıydılar ama aptaldılar, dünyanın böylesini hiç görmediği bir şeydi. İkincisi, son birkaç yıldır Fransa'da yaşayan, profesyonel bir gezgin olan, küçük göbekli, neşeli, girişken bir adamdı. Benden biraz daha uzundu, güçlü bir burnu ve çok ince dudakları, omuzları, kolları vardı; tüm vücudu bir şekilde kare şeklindeydi. Yaşından bile daha yaşlı görünüyordu, ben de benimkinden daha genç görünüyordum ve onların yanında sadece bir bebek olduğum konusunda şakalaştık. Bu farklı çiftin en komik yanı, adamın her türlü dans müziğini sevmesi, diğerinin ise rock'çı olmasıydı. Fransa'dan Arap rockçı. Hayır, gerek yok. Ancak ikisi de içkiyi çok seviyordu ve bu konuda kendi çıkarları adına anlaştılar. Rehber olarak onları kasvetli bir disko bara götürdüm. Yakışıklı adam dans etti ve ikinci denek ve ben (aynı zamanda rock müziğe, özellikle de Fransızlara daha fazla saygısı vardı) barda votka içtik. Konu çevresindeki herkesle iletişim kuruyor, siyah gözlerini kızlara çeviriyor, ısrarla erkeklere bir şeyler soruyor, RUSYA'NIN HURRAY olduğunu herkese duyurmaya çalışıyor! ve halkların dostluğu. Bir şekilde beni hatırlamadı. Dürüst olmak gerekirse kendimi kırgın hissettim. Bunun benim işim olduğu, erkeklerin tatilde olduğu, hepsinin Arap fahişe olduğu açık, erkek değil ama yine de. Neşeli adamın kaba pembe bluzlu kaba şişman bir kadınla dans etmek için dışarı çıkmasını izlerken, her geçen saat daha da karamsarlaşıyordum. Ancak şişman kız çocuğu terk etti ve bir Rus'la seks yapmaya gitti. Saat zaten sabahın 3:30'uydu, çok az insan vardı, sarhoş Faslı hayal kırıklığı içinde boş yığına baktı. Aptalca bir kıskançlık göstermeye en ufak bir hakkım olmadığını hissederek, "Kraliçen seni neden terk etti?" dedim keyifle. Sanki bir rüyadan uyanmış gibiydi ve sohbet etmeye başladık. Aynı grupları dinlediğimiz ortaya çıkınca sarhoş bir neşeye kapıldık. “Kardeşçe” bir tavırla kucaklaşıp Fransızca bağırmaya başladık, geri kalan ziyaretçilerin ve bar çalışanlarının bize beş rublelik gözlerle bakmasına neden olduk. Bu adama karşı vahşi bir birlik duygusuna kapıldım. Heyecanımdan yararlanarak beni daha da sıkı bastırdı ama o anda ilgilenmiyordum. Barın 4:30'da kapanması benim için tam bir sürprizdi, çünkü kulüpler genellikle 5:30 - 6'da kapanıyor ve ben de metroya doğru gidiyordum. Adamlar kiralık daireye yakındı ve ben tek başıma taksiye binmekten korkuyordum. Genel olarak bana onlarla beklememi teklif ettiler. Her şeyin nasıl biteceğini bilmediğimden değil. Ama yakışıklı adam o kadar sarhoştu ki duvara tutunarak yürüyordu ve ben bir şekilde bununla başa çıkabildim. Ayrıca adetim var ama Araplar için bu haramdır ve genel olarak erkekler kandan korkarlar
Yakışıklı adam tek odalı daireye girer girmez kanepeye çöktü ve tamamen bayıldı. Bilgisayarı açtık ve en sevdiğimiz rock grubunun en sevdiğimiz videosunu oynattık. Sonunda ayıldım ama karnım çok ağrıyordu, masada oturup en sevdiğim müziği dinleyerek kafamı kaldırdım. Faslı da sessizce şarkıya eşlik etti ve sanki transtaymış gibi sallandı. O kadar çılgıncaydı ki muhtemelen ben de istiyordum. Sonra zavallı karnımı dikkatlice okşamaya başladı ve beni kucağına oturttu. Acıdan sıcaklık ve hassasiyet istiyordum, müzikten başım gürültülüydü ve kalbim çarpıyordu, uzun süreli yoksunluktan bacaklarımın arası kaşınmaya başladı. Kısacası hazırdım.
Sırtı tamamen açık ve doğal olarak sutyensiz bir ceket giyiyordum. Hala karnımı okşuyordu ve hiçbir noktayı kaçırmamaya çalışarak dikkatlice sırtımı yalamaya başladı. Sonra hâlâ oturarak yatağına geçtik. Hava hafiflemeye başlamıştı, bir şeyler fısıldıyorduk, yorgunluktan dillerimiz birbirine dolanıyordu. Dikkatlice yumuşak göğüslerime dokundu, bunu nasıl durduracağımı merak ettim. Arkamı dönüp uzun süre yüzüne baktım ve bugün seksin neden imkansız olduğunu açıklamadan önce onu öpmeme izin verdim. Titrek hareketlerle dilini okşayarak ve emerek, söndürülemeyecek olan öpücüğüne tüm tutkuyu kattım. İronik bir gülümsemeyle regl dönemimde olduğumu ve gelemeyeceğimizi söylediğimde, bana kızmaya başlayacağını ve bana dinamist ve yalancı deyeceğini bekliyordum. Ancak gözlerimin içine bakarak şöyle dedi: “Hadi tuvalete gidelim! Seninle tuvalete gitmek istiyorum." "Peki korkmayacaksın?" — Şüpheyle sordum. Kafasını salladı. Yarım dakika kadar düşündükten sonra pes ettim. Karanlık odadan sonra ışık gözüme çarptı, Öfkeyle öpüşmeye başladık, güçlü, çelik elleriyle beni patiledi. Sonra beni sırtüstü çevirdi ve ceketimi çıkarıp göğüslerimi yoğurmaya başladı, bunu aynada görebiliyordum. Kar beyazı tenimdeki güçlü, koyu renkli elleri çok heyecan verici görünüyordu ve aynı hissi veriyordu. Kulaklarımı yaladı ve gergin organını kıçıma bastırdı. Hala kot pantolon giyiyorduk. Sonra beni serbest bıraktı ve ben meraktan titreyerek pantolonunun düğmelerini çözerken kendisi de ılık suyu açmakla meşgul oldu. Sonuç tüm beklentilerimi aştı! Penisi baş döndürücüydü, beklenmedik derecede açık renkliydi, ideal biçimde düzgün bir şekle sahipti, alışılmadık derecede kalın ve sertti, kırmızı kafasıyla dümdüz yukarıya bakıyordu (eğrilik, yanlar, sarkıklık yoktu). Sözümü kesip beni kaldırdığında istemsizce bu doğa mucizesine hayran kaldım. ayaklarım ve kot pantolonumu çıkarıyorum. Küvetin kenarına, bacakları içeride olacak şekilde oturdu ve bana arkasını döndü. Yavaş yavaş bu harika kıkırdak üzerine oturmaya başladım, zavallı vajinam her zamankinden daha iyi hissetti. Devam ederek yaklaşık beş dakika içinde, belki daha az bir sürede kendimi orgazma ulaştırdım. Sonra ondan kalkıp arkamı dönerek bu harika aleti emmeye başladım, dilimle tüm uzunluğu boyunca hissetmeye çalıştım. Geldi ama zor kaldı. Beni ayağa kaldırdı ve tekrar sırtımı ona çevirdi. Başını kırmızı dudaklarımla oynayarak, "Peki bebeğim, şimdi sıra sende mi?" diye sordu. Bacaklarımı daha da geniş açtım ve su sızdıran bir kedi gibi inledim. Başıyla hafifçe bana dokunmaya devam etti, “Onu içeride özledin mi? Cevap!" "Evet!" "İnledim, bacaklarım titriyordu. "Yani sıkıldın mı? Birazcık mı, birazcık mı?” Sesi yumuşaktı, gerginlikten bitkin düşmüştüm. “Onu GERÇEKTEN GERÇEKTEN özledim! Bunu GERÇEKTEN GERÇEKTEN istiyorum! Beni öyle ani bir şekilde soktu ki gözlerimden kıvılcımlar fırladı. “Ah kızım, beni nasıl istiyorsun!” Güçlü üyesi tatlı bir şekilde tenimi gerdi, her saniyeden keyif aldım, inledim ve sesim banyonun duvarlarından yansıdı. Tırnaklarıyla kıçıma şaplak atmaya ve ovalamaya başladı, hız aşırıydı! "Evet, hâlâ senin için çok yaşlıyım, değil mi?" Saçlarımdan hafifçe tuttu ve şiddetle titreyerek bir araya geldik. Daha sonra kendimi yıkadım, uyuşmuş bir yüzle sessizce kurulandım ve giyindim. Vedalaşınca kaçtım. Ancak tüm macerayı kafamda tekrar canlandırdıktan sonra oldukça ilginç buldum. Ancak bu adamları bir daha hiç görmedim.
Mobile version