Sözleşme/Seks ile IşıkGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Sözleşme/Seks ile Işık

Post by Anonymous »

Herkese iyi günler ve sınıf ruh hali. Buraya başka bir siteden taşındım (bir seks günlüğü tutun ve sadece yeni tanıdıklara bayılıyorum). Başlangıç ​​olarak, ilk hikaye kendisi hakkında başlayacak: eşcinsel, cinsel yönelim, tüm hayatım boyunca erkeklerle pasif ve evet, hakimiyetleri seviyorum, yani kesinlikle aktif formda hakimiyetten hoşlanan dolu erkekler. Ben tam olarak doğadan (çok hassas göğüslerim, rahiplerim ve dudaklarım var) bir sorumlulukum, ilk başta bu tarafından utangaç ve korktum, ancak zaten 9. sınıfa alışmaya başladı ve 11. sınıfta, bir yıl daha büyük göründüğünde, ortağın egemenliğine karşı tamamen kullanıldığım ve sadece benimle birlikte kalmadığım, sadece benimle kalmaya devam etmem. Adamla bir yıllık ilişkiler ayrıldı, o zamandan beri 3 kat tam teşekküllü bir ilişki oldu, her üçü de cinsel ilişkiler de dahil olmak üzere iyi bir ilişki oldu ve ben, zemini değiştirmeme ve doğal görünmeme, varlıklarla rastgele toplantılar (bir veya iki kez) pratik yapmam ve paralel olarak adamımı arıyorum. Geri bildirim için minnettar olacağım!)

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Sözleşme/Seks ile Işık
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    38 Views
    Last post by Anonymous
  • Öpücük ile oral seks