Sözleşme/Seks ile Işık ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Sözleşme/Seks ile Işık
Herkese iyi günler ve sınıf ruh hali. Buraya başka bir siteden taşındım (bir seks günlüğü tutun ve sadece yeni tanıdıklara bayılıyorum). Başlangıç olarak, ilk hikaye kendisi hakkında başlayacak: eşcinsel, cinsel yönelim, tüm hayatım boyunca erkeklerle pasif ve evet, hakimiyetleri seviyorum, yani kesinlikle aktif formda hakimiyetten hoşlanan dolu erkekler. Ben tam olarak doğadan (çok hassas göğüslerim, rahiplerim ve dudaklarım var) bir sorumlulukum, ilk başta bu tarafından utangaç ve korktum, ancak zaten 9. sınıfa alışmaya başladı ve 11. sınıfta, bir yıl daha büyük göründüğünde, ortağın egemenliğine karşı tamamen kullanıldığım ve sadece benimle birlikte kalmadığım, sadece benimle kalmaya devam etmem. Adamla bir yıllık ilişkiler ayrıldı, o zamandan beri 3 kat tam teşekküllü bir ilişki oldu, her üçü de cinsel ilişkiler de dahil olmak üzere iyi bir ilişki oldu ve ben, zemini değiştirmeme ve doğal görünmeme, varlıklarla rastgele toplantılar (bir veya iki kez) pratik yapmam ve paralel olarak adamımı arıyorum. Geri bildirim için minnettar olacağım!)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version