A/S sadece "direnç" ile farklı vermez !!General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 A/S sadece "direnç" ile farklı vermez !!

Post by Anonymous »

Böyle bir sorum var.
2 aydır sürekli uyuduğumuz bir ortağım var. Son zamanlarda, A/S'ye geldi ve hemen hayır dedi! Tereddüt etmeden, çünkü hala orada bakire.
ve ben A /S'ye bayılıyorum, tüm eski sevgilim her zaman kıçına vermedi, acıttığını söylediler, ama sonra kaife! Ve ben sadece eşek görüşü için deliyim, sperm sapları deliklerden, baskın.
Ve tekrar şu anki ortakla birlikte olduğumuzda, bir şans almaya karar verdim.
her yerde yaladı, ağzına döktü, sıradan vajinal seks ve bittikçe parmağını kıçına sokmaya karar verdim, zaten zıpladı! Ona A/S'nin benim için çok önemli olduğunu söyledim, örneğin Cooney'i sevmiyorum ve onu konvülsiyonlarla bitiriyor! Ve onu tatmin etmek için Cooney yapıyorum. Sonuç olarak, oturdum, kırdım ve sadece saçlarını aldım, kanserle koydum, anüsü yağladım ve girmeye başladım. Evet, çığlık attı, birkaç kez gözyaşlarına boğuldu, ama durmayı istemedi!
10 dakika boyunca yavaşça kullanılmaya başladı ve klitorisine masaj yaptı. Bir ısırık vermeyi bırakırken, bir üye çıkardım, ama bitirmedim, deliğine baktım ve beni böyle bir dalga ile kapladım!
Sonra aniden gittim ve yarım saat boyunca ona gittim, şu anda onun için özür dilerim, bağırdım, kükredim, dışarı çıkarmak istedim, “Her şey yolunda, durabilirim, durabilirim, zaten 5 dakika sonra bitirdim.
Hayatımdaki en iyi a /> oldu. Ve bir üye anüse bir üye başladı, ama bir oyun gibi.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post