Julia'nın beni bu pozisyonda gördüğünde ne düşüneceğini hayal bile edemiyordum. Çıplak olarak dizlerimin üzerinde duruyorum ve bir adamın ayaklarını yalıyorum.
Julia'nın kafası çok karışıktı.
- kız arkadaşınızın sizin için borçlarını nasıl ödediğini görüyor musunuz? - Olga açıkça beni sınıf arkadaşının gözünde küçük düşürmeye çalışıyordu.
Anladım," diye yanıtladı Julia titreyen bir sesle.
- ama onun yerinde sen olmalıydın!
Bu sözlerin ardından Stas bana tekrar tokat attı.
Ne yapıyorsun sen, kaltak?
Aniden Yulia'dan uzaklaştım ve dilimi tekrar adamın yıkanmamış ayaklarında gezdirdim.
Utançtan yandım, artık kendimi bundan kesinlikle arındıramayacağımı fark ettim. Ruhumun derinliklerinde, bu aşağılanmayı ve kendim üzerindeki gücü deneyimlemenin hoşuma gittiğini anladım. Ancak birisinin bunu öğreneceği gerçeğine ve hatta daha da fazlasını Yulia'ya tamamen hazırlıksızdım.
Stas'ın ayaklarını yalarken hıçkırıklar duydum. Julia ağlamaya başladı.
Özür dilerim," diye zorlukla duyulabilen bir sesle boğuldu.
Olya ve Stas güldüler.
— bakın bunu yapmaktan ne kadar mutlu! - Stas kıza döndü ve topuklarını dilime sürmeye devam etti.
Onun da ayaklarınızı yalamasını ister misiniz? Olya sordu ve Stas'ın oturduğu kanepeye gitti. Yulia'ya parmağıyla yaklaşmasını ve çabalarıma bakmasını işaret etti.
Olya saçımı tuttu ve başımı kaldırdı. Yüzüme tükürdü ve Stas ayak parmaklarıyla onun salyasını sürmeye başladı. Bir şekilde Julia'ya baktım. Gördüğü hiçbir şeye inanmıyor gibiydi.
Hayır, istemiyorum," diye yanıtladı Yulia suçluluk duygusuyla.
— fahişenin ayaklarını yalamak ister misin? — bu kez Olya bana döndü.
Stas'ın ayak parmaklarını emiyordum, bu yüzden yalnızca olumlu anlamda başımı sallayabildim.
— ne kadar itaatkar bir orospu yetiştirdiğimizi gördün mü?
Olga, Yulia'yı kanepeye itti ve o da Stas'ın yanına çöktü. Benden uzağa baktı. Adam nihayet zaten temiz bir şekilde yalamış olan bacaklarını yere indirdi ve kıza daha yakın oturdu. Ona sarıldı.
Korkma canım, bugün güzel vakit geçireceğiz.
Ben Stas'ın ayaklarını yalarken o da sikine mastürbasyon yapıyordu, bu yüzden zaten uzun süredir tahrik olmuştu.
Adam kızın saçını okşadı ve onu nazikçe aletine doğru eğmeye başladı. Julia direnmeye başladı.
—lütfen onu zorlamayın" diye yalvardım, "Ne dersen onu yapacağım.
Stas göğsüme sert bir tekme attı ve ben de sırtüstü yere çöktüm.
Berbat! Olga emretti ve Yulia'nın ellerini büktü. Stas onu sertçe aşağı çekti. Kızın yüzü üyeye çok yakındı. Ayağa kalktım ve hemen yüzüme tekme yedim.
Dalga geçme, fahişe!
- lütfen, - tekrar yalvardım ve Stas'ın ayaklarına koştum. Bir şekilde durumu etkilemek için ayaklarını öpmeye başladım. Ancak Stas ve Olga ne istediklerini tam olarak biliyorlardı ve benim acınası girişimlerim onları hiç ilgilendirmiyordu. Adam güçlü bacağıyla başımı yere bastırdı.
- aynen böyle, köpekçik!
Bu arada Olga, neredeyse Yulia'nın ağzını kocasının sikine dayadı. Saçını kabaca kolunun etrafına doladı ve doğrudan çıkıntılı penise doğrulttu.
Görünüşe göre Yulia direnmenin zaten faydasız olduğunu fark etti. Sonunda onu hesaba kattı ve etli kafasını ağzına aldı. Julia inledi ama hiçbir şey yapamadı. Stas leğen kemiğini hareket ettirerek ona biraz yardım etti. Acele etmedi ve yeni oyuncağın tadını çıkardı. Adam bıraktı. Ayağa kalkıp neler olduğuna bakabildim.
Olya kızı saçından tuttu ve Stas onu yavaşça ağzından sikti. Gözyaşları Julia'nın yüzünden aşağı aktı. Onun adına çok üzüldüm ama ona yardım edemedim. Kız gözlerini kapattı. Ağzından ve hatta meraklı gözlerle tecavüze uğramanın onun için çok tatsız olduğunu anladım.
Neyi bekliyorsun salak? - Olya bana döndü - fahişenin ayaklarını yalamak istiyordun!
Ne demek istediğini hemen anlamadım. Julia'nın ağzından sikilmesini izlemek utanç vericiydi ama aynı zamanda beni de tahrik ediyordu. Olya boştaki eliyle Yulia'nın bacağındaki çorabı çekip yüzüme fırlattı. Yaklaştım ve çıplak ayaklarımın üzerine çöktüm, onu öpmeye başladım. Julia'nın o anda ne yaşadığını bilmiyorum ama çılgınca heyecanlandım. Ayağını yalamaya, yüksek sesle şaplak atmaya başladım ve Olya aktif olarak ağzını kocasının sikine koymaya başladı.
- aferin kaltak, dilinle çalış, - Stas, Yulia'nın çabaları hakkında yorum yapmaya başladı.
Borçları ödüyorum. Bölüm 3 ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version