Ben 12 yaşındayım ve 15 yaşındaki kuzenim sürekli olarak ya kıçımı ya da göğüslerimi çimdikliyor. Bu ben 10 yaşımdayken başladı, ailem ve ben onları ziyarete geldik ve o andan itibaren kıçımı tuttu, anneme söyledim, oyun oynadığını söyledi ve son zamanlarda amımı okşamaya başladı
Ben 12 yaşındayım ve 15 yaşındaki kuzenim sürekli olarak ya kıçımı ya da göğüslerimi çimdikliyor. Bu ben 10 yaşımdayken başladı, ailem ve ben onları ziyarete geldik ve o andan itibaren kıçımı tuttu, anneme söyledim, [url=viewtopic.php?t=5773]oyun[/url] oynadığını söyledi ve son zamanlarda amımı okşamaya başladı
Eşimin iki sevgilisi var, biriyle sık sık buluşuyor, onu tanıyorum ve buluşmalarını her zaman benimle koordine ediyor (bu beni çok heyecanlandırıyor). Bu ilişkilerde bazı tabularımız var, örneğin:...
60 yaşındaki dedemi çok istiyorum, bazen ondan bir şeyler çalıyorum, hatta işçi kılığına sokup oymuşum gibi davranıyorum, onu gerçekten istiyorum, ne yapmalıyım, söyle bana!??
Herkesi hoş karşılıyorum. Böyle bir hikaye. 35 yaşındayım, yaklaşık 10 yıl önce bir partiden çok sarhoş bir şekilde yürüyordum, treni beklemek için istasyon bankına oturdum ve uykuya daldım. 40-45...
Oğlum eşcinsel olduğunu itiraf etti, ne yapacağımı bilmiyorum, 17 yaşında, ona mastürbasyon yapıp bir kadının daha ilginç olduğunu açıklamak gibi bir düşünceniz var mı?