canım kahraman Sashka. ve 3D bella. kendisi hala 25 yaşındadır. bir açıklama vardı. pembe saçlı, yeşil gözlü. mini bir elbise giyiyor. nefret ediyor. erkekler hariç herkes. erkek arkadaşı Sasha yürüyordu. Onunla birlikte şehre gittim. kaleye girmek yasaktır. Bunu da sözlü olarak yaptım. meme uçları arasında. onu bitirdi. ve o kirli. Kız çamurla kaplı. sefahat. ve şehvet. diye düşündü. sefahat hakkında. adamlarla. Unuttum. Normal bir kız gibi yaşadım. onun erkek arkadaşı. uzun boyluydu. siyah saçlı ve seksi bir gülümseme. ona. öpüşürler. diyor ki: beni istiyor musun? çıplak görüyor: kabul ediyor. "Hadi ama kaltağım." ve çıplak. çıplak dans. ve çabuk giyin. diyor ki: Birisi daha sessiz, yani. Burada. "Giddi. evden. ormana, kaleye. gökyüzüne yakalandı. korkunç bir kadın. Sasha onu gerçekten aramıyor. bütün gün. onu bulamıyor. akşam. sessiz. işte çıplak. kanatlı bir kız. içeri bir iblis giriyor. belinden tut. penis topları. amın içinde. onu sikiyor. öpüyor. dudaklarından. Bella. şokta. bu onu utandırıyor. ve tecavüze uğruyor. bir çeşit Futa. Onun için sıcak ve acı verici ama Sasha ve iblis umarım onu bulurlar.
[url=viewtopic.php?t=2173]canım[/url] kahraman Sashka. ve 3D bella. kendisi hala 25 yaşındadır. bir açıklama vardı. pembe saçlı, yeşil gözlü. mini bir elbise giyiyor. nefret ediyor. erkekler hariç herkes. erkek arkadaşı Sasha yürüyordu. Onunla birlikte şehre gittim. kaleye girmek yasaktır. Bunu da sözlü olarak yaptım. meme uçları arasında. onu bitirdi. ve o kirli. Kız çamurla kaplı. sefahat. ve şehvet. diye düşündü. sefahat hakkında. adamlarla. Unuttum. Normal bir kız gibi yaşadım. onun erkek arkadaşı. uzun boyluydu. siyah saçlı ve seksi bir gülümseme. ona. öpüşürler. diyor ki: beni istiyor musun? çıplak görüyor: kabul ediyor. "Hadi ama kaltağım." ve çıplak. çıplak dans. ve çabuk giyin. diyor ki: Birisi daha sessiz, yani. Burada. "Giddi. evden. ormana, kaleye. gökyüzüne yakalandı. korkunç bir kadın. Sasha onu gerçekten aramıyor. bütün gün. onu bulamıyor. akşam. sessiz. işte çıplak. kanatlı bir kız. içeri bir iblis giriyor. belinden tut. penis topları. amın içinde. onu sikiyor. öpüyor. dudaklarından. Bella. şokta. bu onu utandırıyor. ve tecavüze uğruyor. bir çeşit Futa. Onun için sıcak ve acı verici ama Sasha ve iblis umarım onu bulurlar.
İlk bölüm. ...Barbie masal ülkesi... Kanatsız Elina. Peri peri âleminde yaşıyor. arkadaşı bibal. tomurcuk halinde yaşıyor. ve tüm sakinler. kanatlar var. Elina'ya benziyor. gökyüzünde nasıl...
Bu hikaye bana kuzenim Olga tarafından, başına gelen olaylardan yıllar sonra anlatıldı. Hikayemin özünü hemen vermemek ve gereksiz yere okuyucuların ilgisini çekmemek için hikayeme nasıl isim...