Bugünkü durumGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Bugünkü durum

Post by Anonymous »

Tünaydın. Eşler anne ve babalarını ziyaret ediyordu. Bayramı kutladı. Gün içinde biraz uyudum. Durum tam da bu. Bu sabah saat 6 civarında uyandım ve uyumak istemedim. Eşim uyuyor, ben sıkıldım. Tişörtünü daha yukarı kaldırdı ve göğüslerini tamamen ortaya çıkardı. Daha sonra külotunu yana kaydırdı. Orada yattım ve ona hayran kaldım. Çıplak traşlı pubis, dudaklar, çıplak göğüsler. Evde hava sıcak, battaniye bir kenara çekilmiş. O anda ailesinin odasında bir hareket duydum. Gözlerini kapattı. Karısı sırtüstü yatıyor, bacakları yanlara doğru. Annesi dışarı çıktı. Bakmadan geçip gitti. Geri döndüğümde karımın nasıl yalan söylediğini fark ettim. Bence sorun yok, o onun annesi. Sonra sesini duyuyorum: "Misha, git ve kızının nasıl uyuduğuna bak." Gözlerini biraz açtı. Babası kapının arkasından göründü. Durup izlediler. Sonra büyükannesinin göğsünü çıkardığını fark etti ve sıkarak şöyle dedi: O seninkinden çok uzakta. Tıraşlı pubisi fark ettim. 5 dakika daha orada durduk ve odamıza gittik. O anda penisimin patlayacağını düşündüm. Bugün yaşadıklarımız bunlardı You need to register to see the link.
You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post