Bende bir duygu denizine neden olan bu olay gerçekleşene kadar kız arkadaşım Ira ile bir yıldır çıkıyordum. Sakinleştiğimde hem olumsuz hem de olumlu. Ama dedikleri gibi, bunu istiyordu... Ira yalnızken (en azından bensiz), binadaki komşusuyla, dedikleri gibi, sadece seks için nadiren buluşuyordu. Onu o kadar da istemiyordu, çünkü ben daha sonra onun bu konudaki "zayıflığını" öğrendiğimde, onun baskılarına yenik düştüm. Onunla seks sürecinde, giderek daha fazla aşırı hayaller kurmaya başladık, onunla seks sırasında, daha önce başka biriyle nasıl olduğunu bana anlatmasını istediğimde kıskançlık duygusu beni çok etkiledi ve , onun yanında olduğunu hayal ederek ona BUNU yaptım, yarı çılgın bir duruma girdim, bu yüzden seks giderek daha şiddetli hale geldi. Ancak orgazmdan sonra hayaller ve cesaret zayıflıyor ve bu "ilginç" anlar yalnızca sonraki yatak oyunlarımızda hatırlanıyor...
Fakat bir gün akşam bana aynı "eski" komşusu Sasha'nın aniden bütün gün onu aradığını söyledi. Onunla konuştu, o da görüşme konusunda ısrar etti, konuşmaları gerektiğini söyledi. Akşam biraz sarhoş geldi ve zamanın geçtiğini anlayamadı, kendisi zaten başka biriyle birlikteydi vs. Ve onu öpmeye çalışıyordu. Davranışından dolayı kendimden geçtim, hemen onunla "konuşmak" için buluşmak istedim ama Ira beni sakinleştirdi, hiçbir şey olmadığını, tutkuyla öpüştük ve her şey sorunsuz bir şekilde en sevdiğim "masaj" a dönüştü, biz de öyle yaptık buna minetik süreç adını verdi. Ve ilk kez çok heyecanlanarak ona daha önce HIM'e benzer bir şey yapıp yapmadığını sordum. Çok sevdiği aktiviteye ara vererek, tabii ki çoğu zaman normal seks için yer olmadığında, sokakta, girişte, sadece geç saatlerde bir bankta ona oral seks yaptığını söyledi. akşamları bazen ebeveynlerinin evde olmasına rağmen sadece misafirlerinin yanına ve sadece banyoda geliyordu...
İşte bu, uçup gittim. Ama bunu duymak ne kadar kıskanç... Ve başladı... Yatakta onunla ne yaparsak yapalım, hemen ONU O'nunla hayal ettim... Ama aramızdaki seks de gözle görülür şekilde daha ateşli hale geldi. Ve sonra doğum günüm geldi. İş yerinde beni tebrik ediyorlar, akşam şirkette bir masa ve hediyeler olacak... Öğle yemeğinde tatlı yaratığım işime geliyor ve Sasha'nın onu tekrar aradığını ve onu şirketteki işine gelmeye çok ikna ettiğini söylüyor. akşam - o akşam işte ben de görevdeydi. Sadece konuş ve başka bir şey yapma. Boş bir televizyon stüdyosunda eski sevgiliyle yalnız başına "başka bir şey değil" in ne anlama geldiğini hayal edebiliyor musunuz? Ruh hali basit bir şenlikten, kalp atışlarının hızlanmasına dönüştü. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum, ne olduğunu hatırlamıyorum, belki de şampanyayı zaten kendim içtiğim için ama onu onunla konuşmaya ikna etmeye başladım. Ve o an onu nasıl istediğimi... Ya da belki cesurdum çünkü o gün regl olduğunu ve hiçbir şey olmayacağını biliyordum... Genel olarak onu ikna ettim. Ve bunun son derece heyecan verici olduğunu, kıskanmayacağımı, onu hayatımın geri kalanında seveceğimi ve "bunun onun hatası olmayacağını". Ve kendisinin de durumun keskinliğinden dolayı heyecanlandığını ve endişelendiğini gördü. Tamam, gidip konuşacağım...
Anlattığına göre çok endişeliydi, işine giderken üç şişe düşük alkollü içki içti (ve bundan her zaman bıkmıştı), geldi. Güvenlik görevlisi kapıyı açtı (vay be, Sashka kendisi işte değil) ve daha derine indi. Tanıştık. Oturup konuştuk. Zaten bir kutu birası vardı... Konuştuk, bira içtik. Üç saat boyunca bu şekilde konuştular, ta ki eski arkadaşlar gibi ilginç tartışma konularına gelinceye kadar, birlikte kanepeye oturana kadar, adam onu öpmeye başlayana kadar, kadın boş yere arkadaş olduklarını inkar etmeye başlayıncaya kadar, sonra sadece bir hatıra olarak öpmek., daha önce olduğu gibi, eli onun uyluğuna gelinceye kadar, taytın hışırtısı, kısa bir etek, hayır, hayır, yapamam, ayrıca regl olduğum için de yapamam... Peki, tamam ama şunu unutma, bu son sefer, bir daha olmayacak, bir bira daha ve... İyi eğlenceler evlat.
Onu kot pantolonu ve mayosu indirilmiş halde masaya oturttu, dudaklarını yaladı ve adamın saygınlığı, daha önce olduğu gibi ağzına dalmıştı. İnledi ve ona ne kadar iyi, tatlı, güzel, seksi olduğunu anlatmaya başladı. Sonra "bu süreçte" bluzunu ve sutyenini çıkardı ve uzanarak göğüslerini okşamaya ve okşamaya başladı. Sonra, beklenmedik bir şekilde ve hızlı bir şekilde, koridorda bir gardiyanın sesi duyuldu: "Sasha, burada mısın, her şey yolunda mı?", kapı açıldı ve Ira, ağzında bir aletle, çıplak göğüsle, “Ah, meşgulsün, özür dilerim” diyen gülümseyen bir bekçi gördü... Ve neredeyse boğuldu, kapıyı kurşun gibi kapattı, birasından bir yudum aldı ve işleme devam etti. Adam muhtemelen uzun süredir seks yapmamıştı; Ira'nın ustaca çabaları sayesinde uzun süre boşalamamıştı. Ama her şey başarıyla taçlandı, şiddetle geldi, ağzına geldi. Dudaklarını yalayan Ira giyinmeye gitti, ona yetişti, ona sarıldı ve uzun süre ne kadar iyi hissettiğini anlattı, ona şefkatle söyledi, bütün kızı elleriyle okşadı, kulağını ısırdı. "Daha fazlasını yapamayacak olmanız üzücü. Ya da belki bir şekilde mümkün olabilir mi?” “Ve güvenlik görevlisi Valerka da muhtemelen şimdi heyecandan patlayacak. Belki ona yardım edebiliriz?” Ira sadece "Kendine yardım et" diye cevap verdi. Ve vedalaşıp onu öptükten sonra eve gitti. Zaten onu evde bekliyordum.
Alışılmadık bir kişi geldi, dinlenmiş, sarhoş ve rujsuz. Ve bana her şeyi anlattı... Sonra birçok gece huzur içinde uyuyamadım, kıskançlıktan, heyecandan, acıdan ve tatlıdan...
Bu onun benim rızamla yaptığı ilk "yasal" ihanetti.
Rızamla hukuka ihanet ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Zorla mı oldu bilmiyorum ama şimdi tekrar istiyorum, sadece rızamla
by Anonymous » » in seks hikayeleri - 0 Replies
- 100 Views
-