Bir zamanlar bütün ailemiz babamın yaptırdığı eve taşınmıştı. Tamamen hazır değildi, bu yüzden hem içinde hem de bahçede yeterince iş vardı. Bahçede çalışırken, her türlü çöpü kaldırıp her şeyi belli bir düzene koyarken komşum Lidiya Ivanovna'ya dikkat ettim. Gururlu ve otoriter karakterine rağmen tek kelimeyle güzeldi. Sık sık kızıyla birlikte çardakta oturuyordu. Pencerenin perdelerinin arkasına saklanıp onu izledim.
Ordudan döndüğümde, bana olduğundan daha da iyi bir hale gelmiş gibi geldi ve pencerenin perdelerinin arkasına saklanıp garajda kapı aralığında otururken de ona aynı derecede hayranlık duyuyordum. Kocası daha önce olduğu gibi sürekli evde yoktu. Nerede çalıştığını ya da kimin için çalıştığını bilmiyorum ama eve hep geç gelir ve erken ayrılırdı. Bir gün bahçede çalışırken beni aradı. Duşa su çekmek için kullanılan hortumun kaldırılmasını istedi. Musluğu açınca basınç onu tanktan kopardı ve yere düştü. Ben duşa tırmandım, o da hortumu kaldırdı ve duş duvarına giderek onu bana vermeye başladı. Yukarıdan onun bir bornozun altındaki vücudunu, güzel, büyük olmayan göğüslerini, hafif çıkıntılı bir karnını ve aşağıda kıllarla kaplı siyah bir kasık bölgesini gördüm. Gördüklerim içimi ısıttı.
Bir anlığına sıkışıp kaldım ve bu onun gözünden kaçmadı. Utandığımı görünce gülümsedi ve cübbesini biraz geriye çekerek göğsünün içine baktı ve “Buna ne diyorsun, normal mi yoksa öyle mi?” diye sordu. Bu sözler beni suskun bıraktı. Hortumu bağladıktan sonra aşağıya inip suyu açtım, kopacak mı diye kontrol ettim. Çardaktan çıkarken gölgeliğin altındaki gölgeye oturdu. Yardım için teşekkür etti. Hoş geldin dedim ve eve doğru yola çıktım. Beni durdurdu ve onunla oturup sohbet etmeyi teklif etti çünkü yolda kocasıyla ve büyükannesinin evinde kızıyla yalnız kalmak onun için sıkıcıydı. Reddetmedim ve yanına oturdum.
Bir bornozun altında çıplak olduğunu ve ondan yayılan baş döndürücü bir kokunun beni durdurduğunu hayal etmek. Sorularına cevap verirken kekeliyordum, bazen ne sorduğunu anlamadığımı düşünüyordum. Bana bakarak, "Biraz gergin görünüyorsun," dedi. Ya benden utanıyorsun ya da bir şey oldu. Her şeyin yolunda olduğunu ve muhtemelen gideceğimi söyledim. Beni durdurup bana döndü ve "Her şeyin yolunda olduğundan emin misin?" diye sordu. Gözlerimi indirdim ve sabahlığın düğmeleri arasındaki açık kısımdan kalın kıllarla kaplı siyah kasıklarını gördüm. Tüm vücudumdan bir ürperti geçti ve midemde onu becerme arzusuyla bir şeyler atladı. Hızla oturduğum yerden kalktım ve gördüklerime dair hiçbir işaret vermeden eve doğru yola çıktım ve ona gitmem gerektiğini söyledim. Çok tuhaf, kesinlikle bir şeyler oldu,” dedi başını sallayarak. Neyse hadi gidelim, madem olaylar devam ediyor, ara sıra içeri girip sohbet edelim.
Son sözleri kafama takıldı. İlk başta anlamını anlamadım ama sonra kendimi bunun bir davet olduğuna inandırdım. Ve bir gün işten neşeli bir şekilde döndüğümüzde, bir meslektaşımızın doğum gününü kutlarken, ona uğrayıp sohbet etmeye karar verdim. Çünkü aşırı derecede cesurlaştı. Kafam pek düşünmüyordu, bu yüzden kocamın evde olup olmadığını kontrol ederek başlamaya karar verdim. Ben de garaja girdim ve onu izlemeye başladım. Bahçede tek başına yürüdü, bahçede bir şeyler yaptı, sonra eve girdi ve bir süre sonra evden çıkıp kapıyı kilitledi. Üzerinde bir bornoz vardı ve ipteki havluyu alıp duşa doğru yöneldi. Bahçelerimizi ayıran çitlere, duşlarının bulunduğu yere yaklaştım. Beni görünce gülümsedi. Duş kapısına yaklaşırken, "Ben gidip günün sıcağını üzerimden atacağım," dedi. Sırtımı ovuşturacak kimsenin olmaması çok yazık, o da gülerek kapıyı açıyor. Çok isterdim dedim ama kimse beni davet etmedi. “Nasılsınız, sizi davet ediyorum” dedi ve duşa girerken gülmeye devam etti. Üstüne tükürülmüş gibi orada durdum, benimle bu kadar dalga geçen ya da beni arayan, ne yapacağımı söyleyen oydu, bilmiyorum, kahretsin, kupa gibi duruyorum ya da içeri girip kendimi tamamen rezil ediyorum. Neydi bu, şaka mı, yoksa davet mi? Düşünceler deli gibi uçup gidiyordu.
Sarhoş bana ona gitmem için bağırdı ve daha ayık olan kısım şöyle dedi: "Delirdin mi, rezalet tavan yapacak." Beş dakika daha tereddüt edip etrafa baktıktan sonra çitin üzerinden atlayıp duşa girdim. Bornozu ilk odada yatıyordu, diğer odadan suyun aktığı duyulabiliyordu. Biraz durduktan sonra duş odasına girdim. Duşun altında durdu, gözleri kapalı olarak başını kaldırdı ve yüzünü suyun altına soktu. Gözlerini açmadan veya başını çevirmeden, "Elbiselerini mi yıkayacaksın?" diye sordu. "Hayır" diye cevap verdim ve gözlerimi onun çıplak vücudundan ayırmadan kıyafetlerimi çıkarmaya başladım. Ellerimle kapattığım heyecanlı penisimi görünce doğal olanı kapatmaya gerek olmadığını söyledi. Bu pozisyonu neden bu kadar çabuk alması garip. Ama ona işkence etmeyelim. Bana dürüstçe söyle, beni istediğini ve uzun zamandır istediğini. "Evet, istiyorum" dedim, bir sütun gibi durarak.
— Peki sorun ne, harekete geçelim.
—Anlamıyorum. Eylem ne?
- Peki, sen istiyorsun, işte buradayım, beni al ve istediğini yap.
—Nasıl davranacağımı ve ne yapacağımı bilmiyorum.
—Garip, üye biliyor ama bilmiyor.
Başımın belada olduğunu ve dışarı çıkmam gerektiğini fark ettim. Lidia Ivanovna, aptallığımı bağışlayın, her şeyi ben uydurdum," dedim ve ilk odaya adım attım. Buyrun, geldi, ses çıkardı ve kaçtı. Ve sırtını ovuştur. Haydi, dedi ve bana sabunlu bir bez uzattı. Yanına gittim ve onu elinden aldım. Bana sırtını döndü ve ellerini duvara yaslayarak öne doğru eğildi. Sırtına dokunduğum anda penisimi eline aldığını ve beni kendisine doğru çektiğini hissettim. Yanına yaklaştım ve bir süre sonra penisimin sıcak, kaygan bir yere girdiğini hissettim. El bezini birkaç kez sırtına sürdüm ve ellerimden düşürdüm. Onu yakalayıp göğüslerini ellerimin arasına aldım ve tüm vücudumu ona bastırdım. Birkaç hareket yaptıktan sonra penis ondan düştü. Tekrar kendi içine soktu ve kendimi onun sırtına bu şekilde bastırmamam gerektiğini söyledi. Onu kalçalarından tuttum ve aletimi onun içinde hareket ettirmeye başladım. Bir dakikamı aldı ve geldim. "Aferin" dedi ve yere çömeldi. Duşun altında, az önce boşalttığım vajinasından sperm aktı.
Benden 18 yaş büyük ama bu, o günden sonra on sekiz yıl boyunca gönülden sevgili olmamıza engel olmadı. Duştan sonra bütün geceyi bahçesindeki havalı yatakta yatarak geçirdik. Vücudunun tadını çıkarırken gece boyunca üç kez üzerine tırmandım. Orada onun belirlediği koşullar vardı. Bu sonsuza kadar bir sırdır ve ilişkideki hiç kimsenin istekleri tartışılmaz ve duracağımız birinin sözü de tartışılmaz. Onunla evlerimizin yakınındaki parkta bir bankta seks yaptık. Bir keresinde tekneyle bir kamp alanına dinlenmeye gittiğinde ben de gizlice oraya geldim. Bir keresinde bir komşumuzun düğünündeyken bana doğru eğildi ve onu yalamamı istediğini fısıldadı. Eh, anlaşma var, anlaşma var, orada herkes gürültü yapıp içki içerken biz gizlice garajıma geldik, arabalarda onun isteğini yerine getirdim. Bundan sonra benzer birçok arzu vardı. Ama aynı zamanda benimkini de düzenli olarak yapıyor. Kıçından denemeye karar verdiğimde uzun süre ona teklif etmeye cesaret edemedim. Ama küçük bir ipucu yeterliydi, neden olmasın dedi ve biz de hemen denedik. Evet ve o kadar da sorunlu olmadığı ortaya çıktı. Onu yağladılar ve penis onun içindeydi ve sıkıydı ama içeri girdi, sonra uzun süre boşalamadığımda bunu yapıyoruz. Bu deliği kendisi sunuyor. Onun bir kocası var, benim bir karım var, onun ve benim bir ailemiz var ama ev işlerinden çok sık izin alamıyoruz. Biz böyle yaşıyoruz.
Benim ihanet hikayem ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version