Sizlere ilk ihanet deneyimimi anlatmak istiyorum. Geçici bir ihanet ama çok tatlı.
Benim adım Olesya, 22 yaşındayım, evliyim ve muhasebeci olarak çalışıyorum. Sevgi dolu bir koca, aile yemekleri, hassas seks - son iki yıldır hayatım böyle görünüyordu ve bundan fazlasıyla mutluydum! Ta ki aşağıdaki gerçekleşene kadar.
Bir arkadaşımın partisine geldim. Orada Oleg ile tanıştım. Arkadaşını ziyarete geldi.
Uzun, zayıf, yaklaşık 35 yaşında, soğuk ve buz gibi gözleriyle dikkat çekti. Dürüst olmak gerekirse ona aşık oldum. Ama bakışları beni yakmasına rağmen hiçbir kötü düşüncem yoktu. Bir ara makyajımı tazelemek için banyoya girdim. Herkes kendi işiyle meşguldü ve ben kapıyı kapatmadım.
Kapı çalındı: "Açık!" - diye bağırdım.
Ve içeri girdi. Nedenini bilmiyorum ama arkamı döndüm ve doğrudan gözlerinin içine baktım. Işığı kapattı. "Hiçbir şey görmüyorum..." diye kekeledim. Sessizce sertçe saçlarımdan tuttu ve beni öptü. Öpücüğü beni şaşkına çevirdi. Banyonun fayansları ayaklarımın altından kaymaya başladı. Eskiden olduğu gibi, saklambaç oynadığımız, saklanıp masanın altında bir yere oturduğumuz, bizi bulamayacaklarını umduğumuz ve kalplerimizin çarptığı zamanlar gibiydi.
Kapı! Kilitli değil! Buraya gelebilirler! Ancak hiçbir şey yapma veya söyleme şansım olmadı.
Elini bluzumun altına koydu ve eli ustalıkla sırtımdaki sutyenin kopçasını açtı. Onu zayıf bir şekilde itmeye çalıştım. Bu sırada dudaklarımı öptü, dili ağzımın içindeydi. Elleri öfkeyle ve hatta acı verici bir şekilde göğüslerimi yoğurdu. Uzun zamandır içimde arzu uyandı, akmaya başladım.
Sonra elimi tuttu ve kasıklarına götürdü. Penisi zaten orada dikleşmişti. Pantolonunun düğmelerini çözmeye başladım: Sayıklıyordum, onu deli gibi istiyordum: bu tuhaf adamı. İç çamaşırını çıkardıktan sonra top namlusu gibi bana bakan penisine baktım: gözlerim karanlığa biraz alışmıştı ve bir şeyler görebiliyordum.
Başımı yaklaştırdı ama ben bunu kendim istedim. Penisini yalamaya, ağzıma almaya ve dilimle her taraftan dikkatle hareket ettirmeye, gergin toplarını parmaklarımla okşamaya başladım.
İnlemeye bile başladı. Daha da akmaya başladım. Ama sonra orgazma yaklaştığını hissettim ve sonra ağzıma bir sperm akışı geldi. Her şeyi yuttum ve penisini son kez yaladıktan sonra ağzımdan çıkardım.
Başımı okşadı. Daha sonra alçak külotunu ve pantolonunu giydi. Ve banyodan çıktım.
Işığı açtım: Evet! Makyajımı düzelttim! Maskara bulaşmıştı ve rujdan eser kalmamıştı... Kendimi toparlayıp kendime gelmem on dakikamı aldı. Konukların yanına döndüğümde Oleg artık orada değildi.
Kısa süre sonra kocam ve ben eve gittik.
O olayın üzerinden iki ay geçti. Bu bölümü sık sık hatırlıyorum ve çok heyecanlanıyorum. Böyle anlarda kocanızla seks yapmak özellikle iyidir.
Geçici ihanet ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version