Ölümcül ihanetseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ölümcül ihanet

Post by Anonymous »

Herkese merhaba, adım Angela, 27 yaşındayım, doğal sarışınım, 173 cm boyunda, iri mavi gözlü ve C-cup göğüslüyüm. Hoş bir görünüme sahibim ve erkeklerin değerlendirmelerine göre çok iyi, iştah açıcı ve seksi bir figürüm var. Sevgili adamımla 5 yıldır evliyim. Misha benim kocam, görünüşte basit ama ailemizin geçimini sağlama yeteneğine sahip, çok şefkatli ve sevgi dolu bir insan ve onun sayesinde çok iyi yaşadık.

Faaliyetleri birden fazla bölgede bulunan büyük bir şirkette satış başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Doğal olarak işyerinde çok zaman harcaması ve iş gezilerine çıkması gerekiyor. Ev hanımı rolünü üstleniyorum ve aile bütçesini genel olarak “çikolata” olarak planlıyorum. Şehrimizin yeni bir bölgesinde bulunan iki odalı bir daireye taşındık.

Yeni bir kuaför ve tırnak teknisyeni buldum, bölgemizde çok sayıda kıyafet butiği vardı, genel olarak sıkılmadım, aile bütçesinden ihtiyaçlarıma hatırı sayılır miktarda kaynak ayırdım. Eşim iş gezisindeyken gece kulübüne gidebiliyor, arkadaşlarımla eğlenebiliyordum, doğal olarak orada ilgiden mahrum kalmıyordum, oradan yeni tanıdıklar edinip beni yatağa yatırmaya çalışıyordum.

Cuma günü kulübü ziyaret ederken beyaz bir bluz, siyah bir etek, çoraplar ve Louboutin giydim. Dans pistinde vahşi, yakışıklı bir adam olan Oleg benimle ilgilendi, dudaklarımdan öptüğümüz viskiden sonra elini kasıklarıma koydu ve ben onun kucağına yenik düştüm, başıma ne geldi bilmiyorum.. Bir elimizde bir şişe viski, diğer elimizde, kulüpten çıktık ve eski siyah BMW'sine binip evine doğru yola çıktık, yolda onu 90'lı yıllardan bir adamla ilişkilendirdim - Güçlü fiziği, kısa saç kesimi, siyah ceket, araba...

Eve geldiğimde kendimi eski beş katlı binaların bulunduğu bölgede buldum, daireye girdim, beni yatağa attı, kabaca külotumu çıkardı, içime girdi ve çok sert bir şekilde içeri girdi. hareketlerle yüksek sesle inlemeye başladım ve ağzımı kapattı ve beni narin sarı saçlarımdan yakaladı, hayatımın en havalı seksiydi! Kendimi bir fahişe gibi hissetmiyordum çünkü onun sıcaklığını içimde hissediyordum.

Şiddetli bir şekilde geldim, eteğim ve çoraplarım çok ıslaktı, erkek arkadaşım büyük sikini ağzıma soktu, açgözlülükle emmekten başka çarem yoktu, beş dakika süren bu tür manipülasyonlardan sonra sonunda yüzüme geldi, düştük uyuya kalmak. Sabah her şey canımı acıtıyordu ama çok mutluydum. Oleg beni evime götürdü, bahçemize yürüme mesafesinde bıraktı, VKontakte'deki yazışmalar dışında bizi birbirimize bağlayan hiçbir şey yoktu.

Bu olayı sonsuza kadar unutmaya karar verdim, bana inanılmaz keyif vermesine rağmen aile daha önemliydi ve hatamı fark ettim, özellikle de kocamla o seksten sonra biraz iğrenç olmaya başladı ve bunu zayıf bir şekilde hissettim. Zaman geçti, her şey yolundaydı...

Hepimiz kendi işimize baktık, eşim çalıştı, ben de dinlendim. Ama kocamın yeğeninin geçici olarak bizimle yaşamaya geleceği haberi beni çok üzdü, çünkü kendi zevkim için hayatım tehdit altında! Katya, kocasının yeğeni, ablasının kızı, 19 yaşında ve üniversiteyi bitirdikten sonra İçişleri Bakanlığına bağlı bir enstitüye girmek için şehrimize geldi. Çok yakından spor yapıyor ve görünüşünden de belliydi.

Yaklaşık 168-170 boyunda, hafif koyu tenli, siyah saçlı, yaklaşık ikinci büyüklükte göğüsleri, karnı olmayan, biçimli bir kalçası ve atletik bacakları vardı. Kocamla bunun kötü bir fikir olduğu konusunda ne kadar tartışırsam tartışayım, onun için bir pansiyonda yaşaması, bir daire kiralaması vb. daha iyidir. girişimlerim boşunaydı.

Ekaterina, kocasının kararıyla geçici olarak bir sürü spor ekipmanı ve eşyalarıyla birlikte yatak odamıza taşındı, yatağımızı devraldı ve biz geniş oturma odasına taşındık ve açılmış kanepede uyuduk, bu da bende bir endişe yarattı. bir sürü rahatsızlık ve sürekli montaj ve sökme işlemlerinden de oldukça sıkıldım. Ben mizaçlı ve karakterli bir kızım, misafirimizi hızlı bir şekilde uğurlamanın ve kaldığı süre boyunca hizmetçi ve ev hanımı rolünü yerine getirmesinin tüm yollarını bulmaya çalıştım.

Ona sık sık emir veren bir ses tonuyla emirler veriyordum ve o da bunları yerine getiriyordu ama zaman geçti ve kız bana karakter göstermeye çalıştı. Sabah kocam işe gitti, ben de genel temizlik yapmaya karar verdim, sorumlulukları dağıttım... Küçük olan yerleri süpürdü, yerleri ve banyoyu yıkadı, ben de mobilyaların tozunu alıp cilaladım. Koridorda temizlenmemiş bir köşe gördüğümde çok sinirlendim!!!

— Katya! Sana gözlük vereceğim, hemen dolabın arkasındaki köşeyi sil!

— Hey teyze, bir bez al, eğil ve sil, yoksa tırnaklarını kırmaktan mı korkuyorsun?

Büyük şok yaşadım, bu arada bizim apartmanımızda yaşayan, bizim pahasına yatağımızda uyuyan bu sümük, benimle böyle konuşacak... O sırada banyoyu yıkıyordu, gizlice banyodan yaklaşıyordu. Arkasında ayağımı sırtına koydum ve yere bastım.

- Burada hiç kimse olmadığını sana hatırlatmak isterim, benim emrim üzerine Mikhail seni bir köpek gibi evinden dışarı atacak!!! O halde dişlerinize bir bez parçası sürün ve hataların üzerinde çalışın.

Ve sonra beklemediğim bir şey oldu... Beni bacağımdan yakaladı, hızla ayağa kalktı ve göğsüme sert bir şekilde itti, şaşkınlıkla sırt üstü düştüm ve ıslak zeminde yarım metre daha sürdüm Laminant zemin. Yeğenim gururla üzerime atladı, kapıyı açtı ve gitti. Durumu analiz ettikten sonra 27 yaşında, 173 cm boyunda, yaklaşık 60 kilo ve bir kuruş ağırlığında ciddi bir kızım, bu köylünün bunu bana yapmasına izin verdim. Ancak dürüst olmak gerekirse muhteşem görünüyordu!

Ama babası sayesinde doğu kökenliydi, koyu tenliydi, ben de fiziğinden bahsediyordum... Koyu renk saçlı, 168 boyunda bir atlet, yani yaklaşık 10 kilo daha hafifti benden... Birbirimizin zıttıydık ama hem güzel hem de düzgün vücutluyduk. Ben uzun boylu, narin bir sarışınım, İnce-Sulu bir figürüm vardı ve o da İnce-Atletik bir figürü olan ateşli bir esmer.

İşimi bitirdikten sonra böyle bir olaydan uzaklaşarak yürüyüşe çıkmaya karar verdim... Sıcak bir sonbahar günüydü, krem ​​rengi yeni bir elbise ve topuklu ayakkabı giydim. Alışverişe çıkıp kendime güzel bir iç çamaşırı seti aldıktan sonra eve gittim, Katya'yı fiziksel olarak cezalandırmak ya da dizlerinin üzerine çöktüğünde ondan af duymak istedim! Evet o kadar seviyorum ki, bu utancın intikamını almak için onu küçük düşürmek için her türlü işkenceyi icat ediyorum.

Asansöre binerken... Kısa süreli bir korku duygusuna kapıldım ve bu korku hızla geçti. Eve yürüdüm ve kapıyı çarptım, şok oldum... Evet kesinlikle! Muhteşemdi... Daire darmadağındı, yerde tohum kabukları vardı, oturma odasında Ekaterina bir koltukta, ayakları masanın üzerinde oturuyordu. Adidas'ını, yani siyah dar şortunu ve aynı renk tişörtünü giydiği için uzun süredir evdeydi. Topuklarımı tekmeleyerek ona doğru koştum, elini tuttum ve onu sandalyeden dışarı fırlattım...

— Küçük! Bu nedir?!

— Bu hemen kaldırmanız gereken bir şey, Misha Amca bunu görürse mutlu olmayacaktır!!!

Arkasını dönerek açık olan dizüstü bilgisayarıma doğru başını salladı, Oleg ile yazışmalarımız ekranda açıktı, doğal olarak her şey onun için netleşti. Birkaç saniyeliğine aklımı kaybettim, eşyalarımın arasında bazı küçük saçmalıkların dolaşmasına çok sinirlendim, ama karşılığında onun her şeyi bildiği gerçeği beni daha çok eziyet etti. Biraz daha ileri giderek bu tür sorunların barışçıl yollarla çözülmesi gerektiğini söyleyeceğim ama duygularım bilincimin önüne geçti.

Elbisemi düzelttikten sonra hızla arkamı döndüm ve Katya'nın suratına tokat attım. Bir adım geri çekildi ve aniden beni çok sert bir şekilde itti. Karakteristik bir sesle kıçımın üzerine yere düştüm. Açıkçası yapmadım' Böyle bir dönüş beklemiyordum, ayağa kalkmaya çalıştığımda rakibim beni tekmeledi, kalçama iki güçlü darbe indirdi. Bir şekilde ayağa kalkmayı başardım, ellerimiz önde bir daire çizerek yürüdük ve sonunda birbirimizi yakaladık, tek bir yerde yürümeye başladık...

İki dakikalık bir hareketin ardından, Katya atletizmle uğraştığı için darbeler hassas olduğundan, aldığım darbelerden dolayı nefes darlığı hissetmeye, kalp atışlarım hızlanmaya ve sol bacağım ağrımaya başladı. neşeli görünüyordu. O an kocamın yeğeninin fiziksel gücünü tam olarak takdir edemediğimi anlamaya başladım, sonra dizlerimin üzerine çöküp başımı kaldırdım...

Sırıtarak bana baktı, bacağını salladı, çok incelikli bir şekilde karnımın alt kısmına vurdu, eğildim ve ağlamaya başladım. Psikolojik olarak baskın olmaya alışığım ama burada benden sekiz yaş küçük bir kız tarafından aşağılandım.

Öyleyse! Gücümü toplayarak zar zor takla attım, bir şekilde ayağa kalktım ve ona vurmaya ve çizmeye başladım, ama kelimenin tam anlamıyla beş saniye sonra elimi sıkıca tuttu, ciyakladım ve kapı aralığından içeri girmeye çalıştım ama orospu beni saçlarımdan yakaladı ve beni aşağı çekti, dizimden göğüs bölgesine kadar bir darbe aldım, tamamen bayıldım. Ekaterina durmadı, beni dövmeye başladı, çığlık attım... ve merhamet diledim.

—Katechka, tatlım, dur! sana yalvarıyorum...

—Ayağa kalkın! Umarım seni seven akrabamın sırtından geçinen bir fahişe olduğunu anlıyorsundur! Çalışmıyorsun, anne ve babasını aldatıyorsun, sonunda evliliğini ayaklar altına aldın! Seni köpek gibi dışarı atacak...

—Evet! Her şeyi yanlış anladın... bu bir kazaydı Katenka... hmm, hmm...

- Kapa çeneni! Artık sana söylediğim her şeyi yapacaksın! Mikhail işteyken patron benim... ve şimdi kalkıp kendimi toparladım! Bu arada, buradan kaldırın...

Yıkanmak için koştum, acı içinde banyoya yaslandım ve eğildim. Uzun süre ağladım, sonra kendimi düzene soktuktan sonra "metresimin" bana söylediği her şeyi yaptım... Kocam geldiğinde hiçbir şey olmamış gibi davrandık, etkili davranmaya çalıştım ve uzun süre giyindim. Dayak yüzünden oluşan taze morlukları gizlemek için bornozumu giydim, cildim çok hassas olduğu için hemen ayağa fırladılar.

Birdenbire Misha bir haftalığına Moskova'ya iş gezisine gideceğini duyurdu, genellikle buna sevinirdim ama şimdi korktum, Katya bana çok alaycı bir şekilde baktı... İki gün geçti, her şey yolundaydı, okuldaydı, akşam yürüyüşe çıkmıştı, neyse ki birbirimizi pek sık göremiyorduk, neredeyse iletişim kurmuyorduk. İzin günü, çamaşır makinesine bir şeyler attıktan sonra hortumun suyu dışarı pompalamadığını, genel olarak yıkamanın tehlikede olduğunu keşfettim, Ekaterina bana iç çamaşırını attı ve yıkamamı emretti.

— Üzgünüz ama makinede bir sorun var. Bir teknisyen çağırmamız gerekiyor.

—Ustalar mı? Elde yıkarsan sana hiçbir şey olmaz! Kontrol edeceğim.

Katya bana sırıtarak baktı, itaatkar bir şekilde kirli külotunu aldım, pudrayla kapladım ve yıkamaya başladım.Kimyasallar pahalı pedikürümü aşındırıyordu, ellerim kaşınıyordu ve durumun hanımı oturdu çamaşır makinesini çalıştırdım ve yol boyunca bana manuel yıkama prosedürü hakkında tavsiyelerde bulunarak bir şeyler anlattım. Onu küçük parçalara ayırmaya hazırdım ama fiziksel olarak bunu yapamadım, bu yüzden yalnızca çatışmayı önlemek için her şeyi yapabilirdim. Eşyaları yıkarken hayatımın nasıl değiştiğini analiz ettim! Ve anlaşılan o ki bu sadece bir başlangıçtı... Yıkandıktan sonra markete gitmek zorunda kaldım, etekli ve her zamanki gibi topuklu turkuaz bir takım elbise giydim, alışkanlıktan dolayı, yüzüm buruştu. aynaya baktığımda arka planda Katya'yı gördüm.

—Ne güzel bir kıyafet! Arabayı sürmeme izin verir misin? Bugün yürüyüşe çıkacaktık...

— Kusura bakmayın ama kıyafetler kişisel eşyalardır!!! İtiraz ettim.

Göğüslerimden yakaladı ve beni salona doğru fırlattı, topuklu ayakkabılarlayken anında dengemi kaybettim ve kükreyerek düştüm, başımın arkasını kaidenin köşesine çarptım. Dikkatlice kalktım, gücenmeden doğru anı bekledim ve rakibime arkadan saldırdım, saçından yakaladım, sonunda onu yere fırlatmayı başardım. Her şeyden öte, suçluyu tamamen etkisiz hale getirmek için vücudunu bacaklarımla sıkmaya çalıştım ama burnuma ıskalayan bir dirsek vuruşu işini yaptı. Tekrar sırtüstü düştüm, görüşüm bulanıklaştı, ağzımda tuzlu bir tat ve korku vardı. Dağınık Katya ayağını göğsüme koydu, acınası bir bakışla bana baktı ve şöyle dedi:

—Bundan sonra seninle ne istersem, ne zaman istersem onu ​​yapacağım! Yaptıklarından gerçekten pişman olacaksın!

Kalkarken kırık bir burun gördüm, gözyaşlarımı sildim, soyundum ve etekli takım elbiseyi beğendiği için kıyafetleri Katya'ya verdim. Önünde sadece iç çamaşırlarıyla dururken şu yorumu duydum: “Vay canına! Filly, harika bir vücudun var!” Kıçıma güzel bir tokat attı, cüzdanımı aldı ama banka kartımı masanın üzerine koydu ve daireyi terk etti. Yalnız kaldım, aynada kendime baktım, ağladım, o an bütün şartların örtüşmesine, kocamın yeğeninin sıradan bir kölesi haline gelmeme çok üzüldüm.

Günaydın! Cep telefonum çalıyor, ekranda tanıdık bir numara beliriyor, telefonu açıyorum.

—Angela Teyze, seni uyandırmadım mı? Birlikte yürüyüşe çıkalım! Suçlum oldukça sakin bir şekilde konuştu.

— Katya, sabah oldu... Bir şey mi oldu?

- Hayır, yeni bir erkekle tanıştım. Objektif bir değerlendirme yapmanızı ve bana tamamen kadınsı bir yaklaşımla tavsiyelerde bulunmanızı istiyorum.

—Tamam, nereye gitmeli?

Her şeyin o kadar da kötü olmadığı sonucuna vardım, kız hatalarının farkına vardı ve yardıma ihtiyacı olduğunu fark etti, bunu ona sağlayabilirim. Karşılığında ilişkimizi düzeltmeyi umuyordum çünkü artık dayanacak gücüm yoktu, özgüvenimden bahsetmeye bile gerek yok. Hızla kendimi toparladım, üzerime siyah kısa bir elbise, tayt, doğal yüksek topuklu ayakkabılar ve kahverengi bir hırka giydim. Güvenilir sonuçlara varmak amacıyla Katya'ya bakan adamın tepkisini test etme umuduyla.

Yolda, her durumdan bir çıkış yolu bulunabileceğini fark ederek, hayran erkeklerin bakışlarını yakaladım. Eski parka (esasen çorak bir arazi) girerken onu bir adamla ve yaklaşık yirmi kişilik bir şirketle gördüm. Çoğu erkekti, sigara ve bira içerlerdi ve kızlar pek terbiyeli değillerdi. Gençler etrafımda dağıldı ve herkes bana bir tür küçümsemeyle baktı.

Catherine'in onlara bir şeyler söylediğini ve bunu abarttığını hemen fark ettim, benimle hesaplaşmaya karar verdi ve böylece cahil arkadaşlarına otoritesini kanıtladı. Rüzgarlık ve şorttan oluşan pembe bir spor kıyafeti giymişti ve ayakkabıları da spor ayakkabıydı - eski spor ayakkabılar. Nefesimi tutarak karşısında durdum, kalabalıktan “yüzüne yumruk at” cümleleri duyuldu; “Bunun için öldürürüm” vb...

Gençler neşelenmeye çalıştı: "Ne piliç"; "Onu yerdim." Yeğenim yanıma gelip yüzüme tükürdü, herkes yüksek sesle güldü. Bu kahraman elini salladı ama ben kaçtım, yüksek ayakkabılar üzerinde dengemi zar zor korudum, ikinci darbe uyluk bölgeme çarptı, acıyla eğildim ve o anda beni itti ve beceriksizce ayaklarımın üzerinde durmaya çalışarak, ben hâlâ karnımın üstüne düşüyordum, bağırışlar duyuluyordu: “Kalk!!!”

İtaat ettim, elbise kirliydi, tayt yırtılmıştı, hızla topuklarımı çıkardım, ona direnmeye çalıştım. Çıplak ayaklarımla çimlere basarak bir yandan diğer yana atladım, Ekaterina'dan tekmeler ve darbeler yedim, sonunda onun üzerine atladım ve düştük, sonunda zirveye çıktım!

Fakat suçlu beni hızla fırlattı ve ustaca bir hareketle kasıklarını yüzüme dayayıp bacaklarımı kaldırdı. Perişan haldeki adamlar ellerinde bir akıllı telefonla duruyordu, bazıları video çekiyordu, diğerleri gülüyordu, hatta birisi koşarak bana şaplak attı. Hızla ayağa fırladım ve eve doğru koştum, çok hıçkırarak ve kimse bana dokunmasın diye yumruklarımı etrafımda salladım. Sokakta çıplak ayakla, kirli bir elbiseyle, yırtık taytlarla ve bulanık bir yüzle koşarken, elbette bana dikkat ettiler! Kocamın gelip ona her şeyi anlatmasını beklemek istedim.

Görünüşe göre bize karşı kullanılan bir güç var!

Birkaç gün geçti, eve geliyorum... Misha ve Katya mutfakta oturuyorlar, dizüstü bilgisayar ekranında o gece Oleg ile aramda olup biten her şeyi açıklayan aynı VKontakte yazışmasını görüyorum. Şefkatli yeğen sırt çantasından telefonunu çıkardı ve video kameranın açık olduğunu fark etmeden bu ihaneti detaylı olarak anlattığım kaydı açtı. Kocamdan da suratıma sert bir tokat yedim ve düştüm.

—Boşanma davası açıyorum, doğal olarak hiçbir şey alamayacaksın! Çünkü tüm gayrimenkullerimiz evlenmeden önce tescil edilmişti! Büyükannenin düğünün için sana verdiği takımı alabilirsin ama şimdi - Defol evden! Dışarı! Voooo!

Annemle birlikte hemen beş katlı panel bir binadaki iki yatak odalı kendi daireme taşındım! Her şeyi kaybettim! Statü, para, rahat yaşam koşulları, istediğim her şeyi kendime satın alabilme yeteneği. Ama en önemlisi, sevgi dolu ve şefkatli kocamı kaybettim! Var olabilmek için çalışmam gerekecek ama hiçbir şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum... Her ne kadar tek bir yeteneğim olsa da... ama bu başka bir hikaye.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • İhanet neye yol açar? Bölüm 2
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    76 Views
    Last post by Guest
  • Rızamla hukuka ihanet