Bir gün eve geldiğimde eşikte tanımadığım bir çift erkek ayakkabısı gördüm. Orta yaşlı bir Ermeni olan yan komşumuz eşimle birlikte odada oturup güzel bir sohbet gerçekleştirdiler. Khachik ve karısı beni fark eder etmez acilen matkaba ihtiyacı olduğunu, karımın aletlerimin nerede olduğunu bilmediğini, bilse bile bilmeyeceğini söylemek için hemen birbirleriyle yarışmaya başladılar. evde olmadığım zamanlarda bana herhangi bir şey verdiniz falan. Ve burada, kanepemizde oturup benim gelmemi bekliyorlar ve ben de oradayım. Kulaklarıma ve gözlerime inanamadım. Sikişeceklerini düşünmek hiç de akıllıca değil ve eğer birkaç dakika sonra gelseydim, bu tüylü hayvan kesinlikle Maşa'ma tırmanacaktı. Ve birçok insan buna tırmanmak istiyor çünkü bir karım olması için gereken her şeye sahibim. Neredeyse 35 yaşında ama o kadar seksi görünüyor ki bahçedeki tek bir genç işeyen bile Maria'mın olgun güzelliğiyle kıyaslanamaz. Asla sutyenin içinde saklanmayan, yine de oldukça elastik kalan ve hiç sarkmayan büyük memeler, tutunacak bir şeyi olan kıvrımlı bir vücut ve ilk yıldan beri aşık olduğum sevimli bir yüz. O zamanlar genel olarak tüm üniversitenin yıldızıydı, tıpkı bugün olduğu gibi avlunun yıldızı.
Masha'nın bu kadar sadık olmadığına dair her zaman şüphelerim vardı, ancak bu ana kadar onun yaltaklandığı herhangi bir özel an olmamıştı.
İlk defa matkap ve matkap uçları hakkındaki hikayeye inandım ama eşimi ve bu komşumu daha yakından izlemeye başladım. O gün komşum matkabımı alıp çıkınca kapıyı arkasından kapattım ve hemen eşime saldırdım. Hayır, ona işkence etmedim ve ne ve nasıl olduğunu sormadım, sadece sabahlığını yırttım ve koridorda onu becermeye başladım. Külotunu bile çıkarmadı, sadece yoluna çıkmasınlar diye bir kenara koydu. Hiç direnmedi. Masha ellerini duvara dayadı ve benimle buluşmak için duvardan uzaklaştı. Ona gençliğimde olduğu gibi şaplak attım, zaten hırlayıp şişiyordum ki bu uzun zamandır olmuyordu ve ayrıca çok uzun zamandır yatağın dışında seks yapmamıştık. Göğüsleri hamlelerimden o kadar seksi sallanıyordu ki, bir tanesini yoğurdum, istediğim gibi sıktım ve ovuşturdum, diğer elimle de kıçını okşadım ve periyodik olarak şaplak attım. Poposunu hala seviyorum, dokunuşu o kadar yumuşak ve hoş ki elinizi üzerinden çekemiyorsunuz, sanki süper yapıştırıcıya bulanmış gibi. Söylemeliyim ki, o da normalde çok heyecanlıydı, benden ya da hacikten belli değil, ama hanımın amı bir bez gibi ıslaktı ve ne zaman baskı altında dostumu onun üzerine sürsem küçük su sıçramaları oluyordu. Yağlayıcı madde delikten farklı yönlere doğru uçtu ve susturma sesi o kadar güçlüydü ki sanki tüm komşular ve aynı khach bunu duyabiliyordu.
Ona uzun süre bu pozisyonda şaplak atmak pek uygun olmadı ve tabii ki karımı saçından yakalayıp, kendisini iyi hissetmesini ve incinmemesini sağlamaya çalışarak onu odaya sürükledim. hacik az önce oturuyordu. Eşimi bu davranışından dolayı biraz cezalandırmaya karar vererek yüzünü tam komşumun kıçının olduğu yere gömdüm ve karımın kıçını yukarı kaldırdım. O kadar seksi ve baştan çıkarıcı bir şekilde dışarı çıktı ki, tek kelime etmeden, rahat olsun diye ayağımı kanepeye koydum ve bu pozisyonda ona şaplak atmaya başladım. Nasıl çığlık attı, bu daha önce hiç olmamıştı, Masha, komşular onu ince duvarlardan duymasın diye kendini dizginlemeye çalıştı ama bugün bambaşka bir gün ve karısı, çığlığını tüm girişe göstermekten utanmıyor sevgili kocası tarafından iyice sikildiğini söylüyor.
Amcık o kadar ıslaktı ki herhangi bir sürtünme hissetmedim ve onu bütün gün becerebilirdim ama bunu yapmak istemedim çünkü benim yaşımda ve artık 18 yaşında değilim, bu hiç de öyle değil uzun süre ilişki yaşamak çok eğlenceli. Bu artık bir heyecan değil, genel olarak nefes alma ve tüm vücut için bir tür cezadır. Eşim zaten bir kereden fazla geldi, orgazmın onu ne zaman yakaladığını ve yüzünü buruşturduğunu anlıyorum. Üçüncü kez saymayı bıraktım. Uzun zamandır görevimi tamamladım, bir kadının erkeğinden alması gerekeni o aldı ve şimdi kafayı bulma sırası bende.
Hala ıslak olan amımın ucunu çıkardım ve hemen büyük bir kısmı birikmiş olan sıvı aktı. Tüyleri diken diken olanların bir dakika bile kaybolmaya vakti olmadığı uyluklarından aşağı akıyordu - kendini çok iyi hissetti. Maşa'yı ağzına alsın diye yüzünü bana çevirdim ama çok yorgundu. Bu onun yüzünden belliydi; sanki uyuyan birininki gibiydi ve bu kadar berbat bir kadından oral seks bekleyemeyeceğimi fark ettim. Ben de karımın bacaklarını daha geniş açtım ve onu önden dövmeye başladım. Böylece sürtünme çok daha güçlü hissedildi ve tüm sıvı dışarı aktı, bu da orgazmımı yaklaştırdı. Törende durmadım, sadece penisimi çıkardım ve karımın vücudunun en ucunda mastürbasyon yapmaya başladım. Cum büyük göğüslerinin üzerine düştü, midesi ve birkaç akıntı onun sürekli mutlu yüzüne ulaştı. Sperm vücudunun her yerine yayıldı, ancak Masha büyük olasılıkla şu anda ne olduğunu tam olarak anlamadı; genellikle yüzüne boşalmaya cesaret ettiğimde ortaya çıktı. Ancak bugün, söylediğim gibi, tamamen farklı bir gün.
Seksten sonra uzun süre yatakta yatıyoruz. Biraz uzaklaştı, tüm vücudunun spermle kaplı olduğunu gördü ama küfretmedi, sadece onu sürüp kendine sürmeye başladı. Maşa bazen bunu yapıyor. Penisimin hâlâ dik olduğunu fark edene kadar sessizce yattık. Eline aldı ve çekmeye başladı, bir yandan da diğer eliyle ıslak deliğini okşuyor ve yeniden heyecanlanıyordu. Sessizce daha da rahat bir şekilde kanepeye yaslanıp onu biraz ittim ki oral seks istediğimi anlasın ve aldım. Masha dizlerinin üzerinde durdu, kayganlaştırıcısındaki ucumu emdi, dudaklarını şapırdattı ve diğer eliyle mastürbasyon yaptı ve bundan açıkça hoşuna gitti.
Gençliğimde eşime aynı anda birkaç sopa fırlatabilirdim ama şimdi neredeyse kırk yaşındayım ve bu tür şeylerle övünemem ama bugün her şey üniversite günlerimdeki gibiydi. Eşim dizlerinin üzerindeydi ve ağzını sonuna kadar çalıştırıyordu, bu da kaçınılmaz olarak beni ikinci bir orgazma götürdü. Çok daha az sperm vardı ama hepsi güzelimin büyük göğüsleri ve yanaklarında kaldı.
İhanet şüphesi ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version