İşten kafamda endişelerle döndüm. Sevgilisini dudaklarından öptü, belini okşadı, kendini daha iyi hissetti ve ruhunda iyi hissetti. Ceketimi çıkardım... Heyecanla pantolonumun kemerini çözdü, ben de kanepeye oturup akşam macerasını bekledim.
Sevgilim flört ederek penisimin titreyen başına diliyle zar zor dokundu. Bana alaycı bir şekilde baktı ve hafif bir okşama hareketiyle kafayı yuttu ve dili ağzının içinde okşamaya başladı, gökyüzüne doğru kaldırdı... Daha derine, testislere kadar sürmek istedim. .. ama acelem yoktu, kafayı yalamanın tadını çıkarmak istedim, bu benim için akıllıca. Titredim ve zevkle inlemeye başladım) lanet canavar - ne kadar iyi... Nazik elleri penisimi sıkıca tuttu, biri şaftı, diğeri testisleri sıkıca sıktı. Ellerimin üstüne yaslandım ve başımı geriye attım, Tanrım, bu ilahi bir şeydi! daha fazlası, daha fazlası!
Başını giderek daha sıkı emerek, muzaffer başlangıcından keyif aldı. Dilini ağzının içinde başının etrafında gezdirdi - zevkten başım dönüyordu... Sonra onu lüks kırmızı dudaklarından yavaşça çıkardı, dudaklarıyla sıkıca sıktı... ve birkaç saniye ona baktı, sonra ona baktı. ben... dudağını bir tilki gibi tatlı bir şekilde ısırıyorum - yırtıcı, küstah ve büyüleyici bir şekilde seksi... Gittikçe daha fazla heyecanlandım, penisim kocaman oldu. Tek istediği buydu... hafif bir hareketle onu karnına doğru bastırdı ve dilinin geniş hareketleriyle testislerinden en ucuna kadar yukarı aşağı yalamaya başladı. Dili sıcaktı, hassastı ama sıkı bir şekilde bastırıyordu ve penis heyecandan erimeye başlamıştı... özellikle .org için. Elimi başımın arkasındaki saçlara götürdüm ve elimle iterek yardım etmeye başladım. penisimin üzerine... kendimi tutmakta zorlandım, sevgilime teşekkür etmek istediğimi fark ettim.
Giysilerinin geri kalanını çıkardım, onu kucağıma aldım ve mutfağa taşıdım, tezgahın üzerine oturttum ve bacaklarını ayırdım... ince bir elbise ve güzel dantelli bir iç çamaşırı giyiyordu... Çektim külot şeridini geri çektim ve parmağımla ıslak kedisiyle dalga geçtim... Parmağımı soktum ve onu dudaklarından, sonra boynundan ve omuzlarından öpmeye başladım, göğüsten yumuşak bir şekilde inerek dilini karnının üzerine kaydırdı ve vajinasına tutkulu bir öpücük kondurdu, ellerini başımın etrafına doladı ve bacaklarını boynuma doladı... istedi, dilimle yavaşça boncuklarıyla oynadım, dudaklarını yaladım …
Doğruldum, ince bacakları tam omuzlarımdaydı ve penisim onun tatlı, akıcı yarığına dayanıyordu... Pelvisin hafif bir hareketiyle içeri girdim - başını geriye attı ve zevkten kızardı. .. Artan daldırmayla sorunsuz bir şekilde girmeye başladım... beni boynumdan yakaladı ve göğüslerine bastırdı. Onu masanın üzerinde siktim, lüks bacaklarını omuzlarımın üzerine attım... Testislerim sistematik olarak onun sihirli kıçını okşadı) Onu kuvvetle ve farklı açılardan sürdüm...
Onun üzerine eğildim, kollarımı ona doladım ve onu sertçe sikmeye başladım, tam bir çılgınlık içinde - kendimizi birbirimize bastırdık, vücutlarımızdan ter akmaya başladı - inledi ve bir araya geldik... - I bir çeşme gibi geldi, spermi vücudunun her yerine yaydı, gevşedi ve masaya yayıldı...
Onu yatak odasındaki yatağa taşıdım... Mutlu bir şekilde hemen uykuya daldık. Sabah sevgilimin sikimi emdiği hoş hissiyle uyandım - “Günaydın sevgilim! ve diliyle okşayarak ve derin boğazlayarak başını emmeye devam etti. Çekici ıslak vajinal dudaklarıyla lüks kıçını şakacı bir şekilde bana doğru çevirerek durdu... - "Gerçekten, Güzel" diye düşündüm.
Sevgili eşimle tanışmak ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version