Zaten 60' ı aştım. Birkaç yıl önce, 10 yaş daha genç bir komşu ile iletişim kurmaya başladı. Görünüşte, çok iyi -güzel makyaj ve diğer kadın rafları ile bozuldu. İlk kez bile uzun yıllar bile aşık olduğumu itiraf ediyorum. Ama iletişim kurduğumda, onun doğal bir kirli olduğunu fark etmeye başladım! Ve ben bu konuda gıcırtılı bir adamım.
asla sokaktan ziyarete gelen ellerini yıkamıyor. Kirli eller var, parmaklarını yalıyor. Tuvaletten sonra da ellerini yıkamıyor ve bazen yıkamıyor. İlk başta, bu beni rahatsız etmeye başladı, ama sonra aniden heyecanlanmaya başladığını fark ettim! İnanılmaz! Ama şükürler olsun, gücüm neredeyse yok ve doğrudan cinsel temasa ulaşmadı. Ya da belki bu yavaşlar, çünkü ondan seks yapmak için cümleler vardı, ama şimdiye kadar yansıtıyorum çünkü yükseltici yok.
Evet, her zaman sarhoş bir durumda olduğunu unuttum. Bu işi seviyor. Onunla ayık iletişim kurmak genellikle imkansızdır.
hala başlamaya başlayan vicdansız davranışının bazı nüansları var. Ama şimdilik duracağım. İlgi alacak - yazacağım.
Vicdansız komşu heyecanlandırıyor ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version