Genel olarak, durum aşağıdaki gibidir, bir kızla anal seks denemeye başlarız. Üyeyi ilk kez denediler, işe yaramadı. Şimdi kıçına bir parmak yerleştiriyorum, kız da bir üye istiyor, ama dahil değil. Ve o ve ben genel olarak beni gerçekten kıskanıyoruz, her şey bu. tavsiye konusunda yardım veya kendi deneyiminiz, bir üyeye nasıl ulaşılır, böylece üyenin en azından bu dar bir deliği penetre edebilmesi için. Tavsiye için minnettar olacağım))
Genel olarak, durum aşağıdaki gibidir, bir kızla [url=viewtopic.php?t=5530]anal seks[/url] denemeye başlarız. Üyeyi ilk kez denediler, işe yaramadı. Şimdi kıçına bir parmak yerleştiriyorum, kız da bir üye istiyor, ama dahil değil. Ve o ve ben genel olarak beni gerçekten kıskanıyoruz, her şey bu. tavsiye konusunda yardım veya kendi deneyiminiz, bir üyeye nasıl ulaşılır, böylece üyenin en azından bu dar bir deliği penetre edebilmesi için. Tavsiye için minnettar olacağım))
Herkese merhaba.
Dolgu için soru . Anladığım kadarıyla biseksüelim. Sadece heyecanlandığımda erkeklere ilgi duyuyorum ama heyecanlandıkça bu arzum daha da artıyor. Kadın gibi hissetmek istiyorum....
Uzun zamandır bir kız gibi hissetmek ve adama teslim olmak istiyorum. Bunu yapmak için, periyodik olarak anüs geliştirmeye çalışmak, böylece seks hoş ve çok acı verici değil. Parmaklarımı veya...
Merhaba
buraya yazdığım için üzgünüm. Son zamanlarda işimi kaybettim, tamamen para ve yiyecek olmadan ayrıldım. 30 ruble için en ucuz ekmek rulosuna yardım edebilir misiniz? Eğer öyleyse, size...
Eşimin iki sevgilisi var, biriyle sık sık buluşuyor, onu tanıyorum ve buluşmalarını her zaman benimle koordine ediyor (bu beni çok heyecanlandırıyor). Bu ilişkilerde bazı tabularımız var, örneğin:...