Dün kıçını güçlü bir şekilde çizdi, odada, karakteristik bir koku doğal olarak gitti. Bir kız içeri girer ve soluyormuş gibi söylüyor)) ve ben bir başkasının kokusunu söylemedim Sık sık rulolar arasındaki kıçını ve şu anda oradan gelen kokunun ne kadar güçlü olduğunu mı çiziyorsunuz?
Dün kıçını güçlü bir şekilde çizdi, odada, karakteristik bir koku doğal olarak gitti. Bir kız içeri girer ve soluyormuş gibi söylüyor)) ve ben bir başkasının kokusunu söylemedim Sık sık rulolar arasındaki kıçını ve şu anda oradan gelen kokunun ne kadar güçlü olduğunu mı çiziyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar, böyle fetiş korkaklarım var! Ben onları idrar, yağlama ve sperm kokusu ve lekeler ile genç ve güzel bir adam satın almaya hazırım !!!
Samimi ilgileriniz ve arzularınız konusunda gönül hanımınıza karşı açık ve dürüst müsünüz, yoksa gizlice bir tarafta tatmin mi arıyorsunuz, şifrelenmiş ve aldatıcı mısınız?
Günün haberi: Soçi'de bir adam kayınvalidesinden 17 milyon ruble çalarak 3 günde fahişelere harcadı. Bir Kemerovo sakini güneydeki kayınvalidesini ziyarete geldi ama bir anda para ve mücevherlerle...
Bir yaz günü sabah erkenden şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğanın içinde biraz mola vermeye karar verdim. Bütün günü doğada geçirdim ve akşam eve gitmeye hazırlanırken şiddetli sağanak yağışa...