Öğrenci fizik muayenesiGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Öğrenci fizik muayenesi

Post by Anonymous »

Tanya okulda iyi okudu ve her zaman örnek bir kız olarak kabul edildi. Okuldan başarıyla mezun olduktan sonra sınavları geçti ve üniversiteye sorunsuz girdi. Giriş sınavlarında, bütçe departmanına her zaman iyi davranan ebeveynlerin sevincine ulaşmak için yeterli puan attı. Ailedeki tek çocuktu. Tanya gerçekten güzel bir kızdı. Küçük boy, ancak ince, ince bir figürle. Dar bir bel ve çok güzel bir karnım yoktu, hassas kadifemsi cilt ve büyüleyici, güzel bir demet. Bazen onu aynanın önünde okşadı. Tanya, hafif kıvırcık saçlı doğal bir sarışındı. Uzun bir alın, ince, kesilmiş bir burun, heyecanla Ajar, sulu dudaklar ve keyifli mavi gözlerdir. Kızın göğsü mükemmel olduğu kadar büyük değildi: küçük, ikinci boyutta bir yerde, ama bir elmaya benzerden daha yuvarlak ve muhteşem. Bacakları en yüksek övgüye layıktı: mükemmel kalçalar, dökülmüş, yuvarlak kalçalar, yoğun, ancak bacakların ve muhteşem ayakların şekerlemelerini sofistike. Her zaman bacaklarına baktı ve zarif bir manikür tercih etti. Yaz açık ayakkabılarında, bacakları sadece şaşırtıcıydı ve hatta yetişkinler, olgun erkekler onun peşinden döndü. Bir an dışında neredeyse her şeyde şanslıydı. Utangaçlığı ya da daha uyarıdan dolayı, adamlarla hiçbir zaman ilişkisi olmadı .. hayır. O sadece bir bakire değildi, aynı zamanda on yedi yaşında, asla öpücük ya da sarılmalar bile yaşamıyordu. Birçok adam onu ​​sınıfından, hatta kıdemli bile sevdi. Ama her zaman herkese katı ve emprenye edilemezdi. Tanya bir münzevi değildi ve elbette, bazen hafta sonları veya okuldan sonra zaman geçirdiği kız arkadaşları vardı. Onlara, kendisi alaycı bir şekilde öpücük olarak adlandırdığı gibi “bu sefil sevişmenin” onurunun altında olduğunu söyledi. Bunun nedeni, kendisinin, “örnek kız” ın sadece hassas duygular açısından değil, aynı zamanda carnal zevkler açısından da sevginin ne olduğunu hissetmek istediğini itiraf etmekten utanıyordu. Zaten neyin içinde, ama bu çok karnaval sevinçlerin rüyalarında Tatyana'nın çok fazla boş zamanı vardı. Tanya, gelişmiş bir hayal gücüne sahip iyi okunan bir kızdı ve çoğu zaman romanlarda heyecan verici aşk sahnelerinden ecstasy'ye girdi. Ünlü “Juliet” de Sad'e bile aşinaydı, sadece erotik ya da bu işlere yakın bahsetmiyorum. Bu nedenle, cinsiyetlerin ilişkisi hakkındaki yanılsamaları beslemedi. Bir ya da başka bir kahramanın ya da yazarın kendisinin sadizme veya mazoşizme ait olup olmadığına karar vermeyi sevdi. Kadınları putlaştıran kahramanlar onlara hizmet etti, her zaman daha çok sevdiler. Ama şiddetten nefret ediyordu. O itaat edemedi. Her ne kadar kendi içinde sadist eğilimleri gözlemlememesine rağmen. Erotik romanlar, ama doğal olarak kaba değil, ama tat ile yazılmış, delicesine heyecanlıydı. Tanya'nın boş zamanlarında böyle bir kitapla emekli olmayı sevdiği kendi odası vardı. Kız bir evde giyinmişti: çıplak bir vücutta bir t -shirt, mütevazı dantel külot, hafif spor pantolonlar ve her zaman çıplak ayakla, çıplak ihale parmaklarıyla bir köylü halı hissetmekten memnundu. Kız metinde açgözlü anı bulur bulmaz, meme uçları sertleşmeye ve t -shirt'in üzerine çıkmaya başladı. Tanya neredeyse yatay bir pozisyon alarak biraz aşağı indi. Kitabı sol elinde tutarak, sağla alt karnını okşaya, yükselmeye ve t -shirt'i göğsüne kaldırmaya başladı. O anda, bacakları sıkıca sıkıştırıldı ve birinin onu izlediği düşüncesinden daha da heyecanlıydı. Sonra kız elini karnından aşağı doğru götürdü, kendini okşadı, bir arkla zarif bir şekilde yandı ve sonra pubisinde hassas saçlara dokunana kadar pantolonunun elastikinin altında bir kalem fırlattı ve külotunun altında daha derin. Tanya onu tüm vücudundan daha fazla izledi: kenarların etrafındaki her şeyi dikkatlice tıraş etti, ancak kaşığı yüksekliği, büyümelerinin üst sınırından dudakların bir araya geldiği yere kadar bir şeridi olan bu saçlar şeridi idi. Kızın parmakları düzgün bir maniküre sahip. Burada onlara büyük dudaklar, sıcak ve zaten tamamen ıslak yayıyor .. Tanya'nın gözleri yarı kaplı ve göz kapakları zevkle titriyor, ağız biraz açık, bir tutku inilti yayınlamaya hazır. Kız başparmaklarını endeks ve yüzük parmaklarıyla ortaya çıkarır ve orta dudaklar bir bezelye gibi ortada uygulanır, ama çok sert bir klitoris ... tüm vücudu ile titriyor ve yavaş ve ustaca hafifçe masaj yapmaya başlar. Artık kitabı tutamaz ve tamamen hayal gücünün gücüne verilir. Sol eliyle, yine t -shirt'i yükseltir ve aynı zamanda yüksek yapışan meme çeliği kasıklarıyla okşamaya başlar, sonra parmaklar arasında sıkıştırır, sonra sadece uçlara dokunur. Kızın heyecanı sınıra ulaşır ve bir saniye boyunca sadece kalçaların ortasına biraz aşağı indirmek için keser, elastik bandı, pantolon ve külotları deşarjdan tamamen ıslak alır ... şimdi tüm takılar açıktır ve bu gerçek onu daha da güçlendirir. Sağ eliyle Tanya, kedi boyunca koşar ve elini karnının üzerine çıkarır ve hassas cildinde nemli bir iz bırakır. Hala kalçalarını sıkıyor, göğsünü iki eliyle okşuyor, sonra bir tane tekrar aşağı iniyor. Bacaklarını daha geniş yayıyor ve parmakları şimdi klitoris ve dudaklar boyunca kayıyor. Tanya, kedi onu yukarıdan okşuyor - aşağı, ritmik olarak, sonra elini bastırıyor, sonra tekrar parmaklarını onun yanında bırakıyor. Nektar süngerlerle akar, tüm kasık ve hatta küçük bir anüsü bol miktarda kaplar. Tanya bazen ıslak bir parmağın dokunuşu ile sıkıştırılmış tatlı pembe bir halkanın parmağına dokunur ... ancak yavaş yavaş kızın alt karnı, sıcak olan, vücutta yayılmış uzun uzun ömürlü hoş bir ağırlık ile dökülür. Orgazm - Tutku, korku, sevinç, sakin ve memnuniyet karışımı, kızın tüm vücutla titremesini, tatlı bir zevk için vajinasının ritmik kasılmalarının ritimine yapar ... Çoğu zaman kızların yalnız akşamları sona erdi. Kendini memnuniyetten sonra Tanya'yı giderek daha fazla ziyaret eden akut yalnızlık hissiydi. Mastürbasyonun yakında toprak dışı olmayı bırakacağını biliyordu, ancak henüz kendisine izin vermediğini biliyordu. Yine de üniversitede değerli bir adam olduğu umudunu öğretti. Tanya kibirli değildi, sadece her şekilde çok güzel, tatlı, iyi bir kızdı, haysiyet duygusu vardı. Tanya'nın arzularına katlanmak ve kendini adamlarla bir ilişkiyi inkar etmek kolay değildi, ancak belaya girmemek için çok güzel bir kıza davranması gerektiğini biliyordu. Genç bayan için bu zor dönemde, haysiyeti ile karşılaştırılamaz bir şekilde - genel tıbbi muayenenin dehşetiyle. Kayıttan sonra, ilk yılı alan her öğrenci fizik muayeneye girmek zorunda kaldı. Taninin'in ruh hali, sınavdan kaçınma yeteneği olmadan bu kader onun için kaçınılmaz hale geldiğinde tamamen düştü. Tanya’nın ebeveynleri, doktorlar ve erkek ve kızların okulda ve enstitüde - tıbbi muayenenin bir parçası olan önleyici muayeneler tarafından iyi biliniyordu - nüfusun sağlığını kontrol etmek için bir önlem sistemi ve kendi içlerinde korkunç olmamalı. Bununla birlikte, ev içi tıbbın genel durumu göz önüne alındığında, son yıllarda geriye dönüklük ve inorganizasyonu ile birçok sıkıntı masum bir kız bekleyebilir. Milable edilebilir prosedürler kendileri gerçek bir kabus olabilir. 18 yıllık güzel kızın doğal bashless, haysiyeti, hakları büyük ölçüde kırılabilir. Tanya, yaklaşan dehşetlerin gerekliliğini ve kaçınılmazlığını gerçekleştirmek için çok tatsızdı. Enstitüde yaklaşan tıbbi muayene, derslerden birinde önceden ilan edildi ve Salı günü sabah dokuzda atadı. Çiftler bu gün iptal edildi ve Tanya izleyicilerde bundan çok şiddetli bir şekilde memnun olan “moronlar” a tiksinti ile baktı. Tanya kendine güvence verdi, ama yine de çok endişeli. Ertesi sabah erken uyandı, duş aldı, taze keten giydi: beyaz - külot ve sütyen. Kız kıyafetlerle incelememeye ve sınıflar olarak gitmemeye karar verdi: sıkı uyumlu karanlık pençe pantolon, küçük bir topukta zarif sandaletler ve çok hafif bir bej parlatılmış örgü takın. Üçüncü kattaki ilk görevde üniversite binasında tıbbi muayene yapıldı. Her kızın birkaç doktorun bir komisyonundan geçmesi gerekiyordu: bir terapist, cerrah, nöropatolog, otorhinolaryngolog, diş hekimi, bir oculist ve en korkunç olanı, herkes jinekologu incelemek zorunda kaldı ... Birçok öğrenci zaten koridorda toplanmıştır. Tanya’nın dehşetine göre, elbette bir jinekolog hariç tüm doktorların sırayla gitmesi gerektiği ortaya çıktı, yani neredeyse erkeklerle ... Ya birisi yanlışlıkla tanya'nın kafasından parladığında gelirse. Oğlanlar daha sonra pansiyondaki her şeyi tartışacak gibi ... Ailesi dışında kimse onu çıplak görmedi .. dahili olarak içindeki kız .. sağda bir sınıf arkadaşı tarafından karşılandı - oldukça ince bir adam, çok sığ bir adam, hatta çok sempatik, belki de sevilen, ama itiraf etmekte tereddüt etti. Geçti. Ama sohbet etmek mümkün oldu, diye düşündü kız. Hayır, şimdi beklemesine izin verin, Tanya'ya karar verdi ve terapistin kapısına yöneldi. Üçü ofise izin verildi - hem kızlar hem de erkekler - soyunana kadar Tanya. Küçük bir kuyruk toplandı ve kızlar yaklaşanları tartışmaya başladı. Yemyeşil, çok güzel, ama çocukça bir sesle, Nastya - Tanina Namnognitsa, o adam yüzünden gerçekten sevmeyen Tanina Namnognitsa, kızın dost kahkahaları altında ona döndü: - Ve bilirsiniz, bakirelerin kıçından incelendiğini ve kahkahalarla patladığını söylüyorlar. Tanya bilmiyordu, okulda jinekolog yoktu, ancak böyle bir önemsizlik ciddi bir şekilde kazanıldı. “Eğer öyleyse, o zaman, umarım kıçını yırtırırsın, böylece kimse dökülmez, sürtük!” - Tanya, böyle bir numaraya kızgın, nefretle cevap verdi. Bu sefer, yakınlarda duran ve herkes duyan çocuklar paslandı. Nastya yoğun bir şekilde kızardı, ne cevap vereceğini bulamadı. Görünüşe göre, çocuklar arasındaki öğleden sonra başarısı hakkında dedikodu büyük ölçüde abartıldı. Kızların geri kalanı Sessizdi, Tanya'nın keskin dilinden korkuyordu. Kız terapistin ofisine girdi. Geniş odada beş kişi vardı: üç kız ve iki erkek. Tanya neredeyse bayıldı: Kızlardan biri, doktor bluzu kaldırdı, böylece tüm mide ve tamamen yarı saydam bir sütyen bir sütyen ile görülebilir. Doktor onu bir stetoskopla dinledi. Kız kırmızı durdu ve hiçbir erkek açık görünüme bakmadı. Beyaz giymem iyi, diye düşündü Tanya. Adamlardan biri doktora yaklaştı. Bir kartla doluydu ve nefesini dinlemek için gömleğini çıkarmasını istedi. Genç adam isteyerek her şeyi gerçekleştirdi, kızların pompalanan gövdesine nasıl baktığını baktı. "Ha, bayanlara başka bir şey göstermesi isteneceği gerçeğine nasıl tepki verirdi!" Zihinsel olarak önerilen Tanyusha. - Genç adam, aşamalı dizanteri kaçırdın! - Doktor sinirli bir şekilde dedi. Enjeksiyon kalçada yapılır. Genç adam solgunlaştı, oturan kızlara baktı, belirsiz ve açıkça ilgilenen yüzlerinde sırıttı ve şunları söyledi: - Hayır, yapamam, işte kızlar! “Şimdi yapmakta ısrar ediyorum, bu yüzden direnme, kanepeye git ve kotunuzu çıkarın, böyle bir şey görmeyecekler.” Adam çok donmuş ve kızarmıştı. - Belki bir ekran koy? - Zaman almayın, uzan. Adam sessizce, mevcut kızlara bakmayan, kot pantolonun kemerini ve şimşeklerini düğmelerini açtı ve sonra midesi aşağıdayken kanepeye uzandı. Sonra pantolonlarını kalçaları boyunca indirdi ve doktora sorgulayarak baktı. - Külotları da indirin! - dedi doktor, enjeksiyon için bir şırınga hazırladı. O anda, utanmış gülümsemeleri olan tüm kızlar onun eziyetine baktılar. “Tamam, ben kendim,” dedi doktor ve genç adamın yüzme gövdelerini ve kotlarını neredeyse kalçaların ortasına çıkardı. Adam yüzme gövdelerinin sakızının penis boyunca kaytığını hissetti ve organı şimdi doğrudan kanepeye bastırıldı. Bu sansasyondan ve kızın ona baktığı hissinden bile, bir ereksiyon hızla başladı, bu da durması imkansızdı. Böyle bir ereksiyonla nasıl kalkacağını ve giyineceğini bilmiyordu. Doktor hızla bir enjeksiyon yaptı ve yükselebileceğinizi söyledi. Utançla yanan genç adam, altını sağ eliyle bastırdı, sonra sol tarafına hafifçe döndü ve diğer eliyle eğildi, Tanya ve diğer kızların tatmin edici ve utanç verici kahkahalarının altında kot pantolon ve yüzme gövdelerine koştu. Pantolonunu çekmekle başa çıkarken, organı yine de sınıf arkadaşlarının gözünden birkaç kez parladı. Ne ayıp! Adam kıyafetlerini çekti ve karnın altında bir tepe ile kanser olarak kırmızı, kadın kahkahalarının altında ofisten uçtu. Bu arada, bir kız ve bir genç adam ofise girdi.
Ofiste oturan bir hemşire tüm öğrencilere ayakta tedavi kartları başlattı. Tani'nin sırası geldi.
- soyadı?
- Sergeeva.
- İsim, Patronmic?
- Tatyana Viktorovna.
- Doğum Yılı?
- Seksen sekizinci.
- bluzun düğmelerini. Gençler arkadan fısıldadı ve Tanya huzursuz hissetti.
- Ne bekliyorsunuz? Tanya bluzun üst düğmesini aldı ve çözülmeye başladı. Parmakları itaat etmedi ve kız uzun süre açığa çıktı. Tüm düğmeleri açan kız bluzun kenarlarından boşandı. Meme uçları ayağa kalktı ve Tanya Bravter'ın dehşetine bunu gizlemedi. Doktor Tanya'dan derin bir nefes almasını istedi. Kadife bir kabartma ile narin bir, Tanya'nın karnı, kanın ona acele etmesini göz ardı etti. "Muhtemelen şimdi çok kızardım!" - Kız kendi kendine düşündü. Cilde bastırılan tüpün soğuk ucu kızı ürkütdü. - Arkanı dön ve bir bluz yiyin! Doktor Tanya’nın akciğerlerini dinlediğine göre, tamamen kırmızı ve meme uçları utanmadan sütyenine yapışan iki genç adamla karşı karşıya kaldı. Birisi gözlerini indirdi, ama geri kalanı ona baktı. - Dizantere karşı bir aşı yaptınız mı? Tanya, şimdi gerçekten istemediği fakir şeyle aynı şeyi yapacaklarını düşündü. - Evet - Tanya çekingen bir şekilde cevap verdi. - Sertifika var mı? - Onu burada, ilk postaya verdim - kız yalan söyledi. - Tüm sertifikalar bana getirildi, şimdi bakacağım. Ve doktor masada dolaşmaya başladı. Tanya neredeyse yakalandığını fark etti, "Peki, neden sertifikanın başka bir klinikte olduğunu söylemedim!?" - Ne zaman yaptın? - Bir ay önce. - Aşılama Nisan ayında gerçekleştirildi ve yalan söylememe gerek yok kızım. Şimdi bir enjeksiyon yapacağım ve hepsi bu. Tanya, direnmenin işe yaramaz olduğu anlaşıldı. - Pekala, genç bir adam yaptığın gibi değil, tamam mı? - Tamam - Doktor hemşireyi aradı - onu ayağa kaldır, canım ... - Bu nasıl? - Masaya git, dedi hemşire. Tanya geldi. Her şey korkunçtu, “görsel oda” yüzüne yerleştirilen tek şey ve belki de görünmeyecekler. “Olacak her şey, adaletsizlik ve aşağılama ve genellikle bir kabus olsa bile istediklerini yapmalarına izin verin!” Tanya karar verdi .. düğmesiz bir bluzla kız, sipariş edilirken geldi. - Pantolonları serbest bıraktı, külotları çaprazladı ve indirdi ... Tanya titriyor, kendi üzerinde çalışan gözleri hissederek, pantolondaki düğmeyi düğmelerini, sonra şimşek. “Şimdi herkes külotumu görecek ...” diye düşündü kız. "Ne yapıyorum anne!" Tatyana zihinsel olarak çığlık attı ve pantolonunu biraz indirdi. "Şimdi külot ... Grubumun yarısının önündeki külotları çıkarıyorum ..." Tanya külotunu sadece kalçalardan çıkardı, ön kısmını pubisinde bıraktı, kasık kapalı, bükülmüş ve masanın üzerinde iki elle dinlenmeyi umuyordu. “Ne tür iştah açıcı bir görünüm: Bir pozda duruyorum, düğmesiz bir bluzda, yapışkan meme uçları ile, bir kol ile çıkıntılı ve alçaltılmış külot, topuklu, lanet olsun, bir fahişe gibi ...” Bu düşünce biraz eğlendirdi Tanya. - Dalga mı geçiyorsun? -Hemşire ve keskin bir hareket içinde, izleyici öğrencilerinin ünlemleri altında kızın külotlarını kalçaların ortasına indirdi. Tanya sürprizle bağırdı, ama çok geçti. Kızın yanıt olarak yapmayı başardığı tek şey, kasık için mevcut kasıkları aynı anda iki elle örtmek için hızlı bir hareketti ... eller titredi ve manikürlü tanins parmakları pubis ve kasık üzerinde neredeyse boşuna koştu, mümkün olduğunca kapanmaya çalışıyordu. Çocuklar sandalyelere oturdu ve öne eğildi. “Bu yüzden gerçekten harika görünüyorum,” diye düşündü kız. İğne kızı ağrılı bir şekilde dikti, ama her şey hızla gitti. Çok yanan Tanya, külotunu yıldırım hızıyla çekti ve giyindi. Zaten bir sonraki ofise gitmek istedi, ancak doktor ondan kalmasını ve sakince birkaç dakika oturmasını istedi. Bundan sonra gerçekten iyileşmek zorunda kaldı .. Bu arada, koridordaki hattan yeni bir grup öğrenci geldi. Bir sonraki kız basınç ölçüldü, ancak bir nedenden dolayı çok kızardı. Nadia - yüksek ve ince bir kız, çok güzel kahverengi saçlı bir modelleme görünümü. Nadia çok isteksizce masaya yaklaştı ve kadife bir sesle sordu: - Çocuklar dışarı çıksın, ben çok utangaçım ... doktor ona şaşkınlıkla baktı. -Bu, sizin yüzünden emri ihlal etmek aniden nedir? Kimse bak, utangaç değil! Bir fısıltıyla, dikkatlice erkeklerin duymaması için Nadia, doktora şunları söyledi: - Lütfen, bugün fizik muayenenin olmadığını bilmiyordum, dersde değildim, ben ..., iç çamaşırı olmadan geldim ... “Bak, ne tür bir genç, ne tür bir sütyen takmadı, sürtük?” Doktor yüksek sesle güldü. Çocuklar tamamen şaşkına döndüler. - Belki ... gideceğiz, ha? Çekingen bir şekilde sordu. - Hayır, çocuklar, onun yerini bildirin, doktor kıkırdadı. "Beni izlemeni reddediyorum!" Umut protesto etti. Sesinde umutsuzluk duyuldu. - Tıbbi muayeneden, bir aptal olmadan imkansız, anında enstitüden tükenecekler, değerli göğüslerinizle panele gideceksiniz! - Doktor çığlık attı, kızı belirsiz bir şekilde aşağılamaya devam etti. -Ne üzerinde sahip olduklarınızı al, nefesinizi dinlemem ve neyin sağlıklı olduğunuzu yazmam gerekiyor! Nadia çarpıcıydı: muhteşem bir koyu saç yeleği, harika bir figür, açık beyaz bir yazlık elbiseyle yüksek topuklu ince tabaklanmış bacaklar ... sadece kafasından çıkarıldı! Tanya kendini onun yerine tanıttı ve Nadia için çok üzüldü. Nadia tamamen kızardı, yüzünü elleriyle kapladı ve sağlam bir şekilde ağlamaya başladı: - Yapamam, anlamıyorsun!? - Öyleyse, ona yardım edin, şimdi Dekan'ın ofisini, görevleriniz hakkında nasıl hissettiğinizi bilgilendireceğim değil, Doktor çığlık attı. - Lütfen Dekanın ofisine gitmenize gerek yok, kız dua etti! - O zaman hepiniz ne bekliyorsunuz? Ona soyunmasına yardım edin, doktor Tanya ve üçüncü kız olan Oksana'ya döndü. Sessizce durdular. Nadia ağlamayı bıraktı ve şaşkına döndü. - Hayır, her şeyi kendim yapacağım, çünkü sadece göğsünü dinlemeniz mi gerekiyor? - Evet, sadece göğsü ve sırtını açmanız gerekiyor, güzellik! Nadia sessizce elini tuttu ve elbisenin askısını titreyen parmaklarla omzundan çekmeye başladı ... İkinci kayışı çıkardığında, elbise artık hiçbir şeyi tutmuyordu ve kızı göğsünde elleriyle tutarak, gözlerini ve çekingen bir şekilde, sesinde titreyerek, sordu: sordu: - Bırakın. O anda, çalışmayı inceleyen fakir kıza altı çift göz baktı. - Ben buradaki ana benim, dedi doktor baksınlar! Nadia, adamlara geri döndü. Bir yandan, kız elbisenin korse aldı ve yavaşça onu tutan karnın ortasına indirdi ve diğeri ise göğsünü çekti. Üçüncüsü, dördüncü boyutu bile olmasa bile vardı ve tüm bunları bir ince kalemle örtmek imkansızdı, bu yüzden kız nasıl denerse çalışsın, neredeyse tüm sol göğüs ve meme başı görünürdü. Doktor kıza gitti ve borusunu dinlemeye başladı. Her dokunuştan Nadi'nin gövdesi titredi. - Elbiseyi daha da indirin, midenize ihtiyacım var! Elbise battı, kızın kalçalarından düştü ve alt sırtın manzarasını güzel çukurlarla açtı ve mükemmel bir şekilde, on sekiz yaşındaki bir kızın yuvarlak kalçaları. Elbisenin etek zaten yere dokundu, ama kız onu alt karın içinde tuttu. Tanya, biraz daha fazla ve bacaklar arasında bir boşluk oldukça görülebilecek. Zavallı Nadenka tarafından bu zamanların deneyimlendiği düşünce ve duygular bir gizem olmaya devam ediyor. -O, güzel, geri dön! - Doktor dedi. Nadia, tamamen sersemlemiş sınıf arkadaşlarına beceriksizce dönmeye başladı. Yere baktı ve sessizce ona ne kadar hevesle baktığını tolere etti. Nadia bakire değildi ve aktif bir cinsel yaşam sürdü. Yetişkin erkekler bile onu sevdi. Bazen samimi kıyafetlerde bir diskoda dans etti, elbette, seks yaparken maruz kaldı, ama asla böyle aşağılık, berbat, aşağılama yaşamadı. Umutsuzluk ve utanç duygusundan yeraltına düşmek istedi. Ve gerçekten kurtarılmak istedim, vücudunu delen bu çirkin şehvetli bakışlardan kaplı. Tüm adamlarının çok sevdiği vücudu çok sevdi. Vücudu? Kimse kurtarmaya gelmeyecek. Ama umursamıyor. Bu ikisinin izlemesine izin verin - pislik ve kaybedenler. Hala böyle bir şey görmüyorlar, güzel bir kadın beden görmüyorlar, ona dokunmayın ... baksınlar,.! Kızın elleri gevşek düştü, elbise ayağa kalktı. Üzerinde de korkak yoktu. Tamamen çıplak iki adamın ve sınıf arkadaşlarının önünde durdu - sonsuz güzel bir figüre sahip uzun boylu, ince bir genç kız, saçlarının omuzlarında kadife bir şelalesi. Doktor gördükleri tarafından şaşırdı. Sadece şunu söylemeyi başardı: - Neden, tamamen Fecel? Aniden, ağlayan genç adamlardan biri "Ne yapıyorsun!" Bacaklarına koştu, düşmüş bir elbise yakaladı ve tekrar kız gibi bir bedenle kapladı. Bacaklar artık Nadia'yı tutmadı, genç bir adamın kollarına düştü ve gözyaşlarına boğuldu. Onu omuzlarından kucakladı, sonra kollarına çekti ve dikkatlice kanepeye koydu, yanına oturdu, daha da sıkı bir şekilde sarıldı, nazik, rahatlatıcı, boynunu ve yanaklarını öptüğünü söyledi ... şimdi herkes karıştırdı, suları zıpladı ve suları getirdi, şimdiki zaman toplandı, Nadia'yı rahatlattı. Kız yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Gözlerinde gözyaşı olan yaşlı doktor yalvardı: - Pekala, affet beni bebeğim, yutmak, işe yarayacağını düşünmedim, bilmiyordum, bu utanmaz fahişeleri düşündün, Tanrı'yı ​​affet! Nadia artık ağlamıyor, ama yine de ağladı. Sırada duran öğrencilerin geri kalanı koridordan bakmaya başladı. Nadia kendini düzene koydu ve erkekler tarafından desteklenen ofisten ayrıldı. Kuyrukta, kızın odadaki tıkanıklıktan kötüleştiği bilindi. Zihinsel olarak mevcut gençler, kimseye ne olduğunu asla anlatmayacaklarına yemin ettiler. “Evet, bugün bir gün olduğu ortaya çıktım,” diye düşündü Tanya, terapistin ofisinden ayrıldı. “Yarım saat geçti ve zaten eski hayatımda deneyimlemediğim kadar deneyimledim! Tüm bunlar aşağılayıcı olmasına rağmen, kimse kötülüğü incitmedi, bu yüzden ilginç çıktı .. çok ilginç.” Tanya memnun olduğuna şaşırdı. Bir sonraki kapı diş hekimine yol açtı. Stomatokabinet yakınında bir deniz toplandı. Utanmamış olan Tanya girildi. Keskin bir klor kokusu ve diğer bazı çöp burun deliklerine çarptı. Odada dört tane vardı - iki erkek ve iki kız, hepsi aynı kurstan. Ofisin ortasında, kızın çocukluktan çok korktuğu büyük bir sandalye vardı. Diş hekiminin ofisi, hoş olmayan, ağrıyan bir diş ağrısı ve Tatyana istemeden yayılan güçlü bir ilişkiye neden oldu, bektaşi demetler sırtında ve önkolları boyunca koştu. Genç bir doktor, çok genç, neredeyse bir öğrenci tezgahından, kızı ofisinde bir kanepede oturmaya ve sırasını beklemeye davet etti. Şu anda, talihsiz genç adam diş deliydi. Cesur bir şekilde tutuldu, ancak doktorun deneyimsizliğinden, acı keçelerinden çatı keçeleri, aslında yüzünü buruşturdu, solgunlaştı ve aniden yaşlanan bir yüzden yuvarlandı. Bormashin cehennemle gıcırdıyordu ve sıkıştırılmış havada çalışan yeni, yoğun, yüzlerce kez yazılmış ve bir alçı, işkence için bir makineyle sarılmış yeni, yoğun bir model değildi. Düşük hızları var ve doktor sapı o kadar çok basmalı ki, dönen matkap dişten kırılmaya ve hassas ağız boşluğunu paçavra paçavralarına dönüştürmek için çalışıyor. Bazen diş hakkındaki sürtünmeden düşük hızlarda ve büyük bir yükte, cihaz ısınır ve sigara içer, kabini kurbanın kalp açığı inliyor plastik yanma ve yağlayıcı kostik kaplaması ile doldurur ... tüm bunlar kızın kafasından süpürüldü ve anında bu gesto dumbings'ten uzaklaşmak istedi. Tanina sıraya girdi. Sandalyeye gitti, sonra silinen standda siyah bir ayakkabıya zarif bir bacak koydu ve sonra tüm sandalyeye atladı. Başını koltuk başlığına koymaya çalıştı, ama rahatsız oldu ve doktor hazırlanırken kız onu ağırlıkta tuttu. Doktor, her zamanki gibi metal bir çubuk aldı, sonra bir salinle sohbet etti ve iki elle Tanin'in kafasını koltuk başlığına eğdi. Kızın gözlerinden önce şimdi sadece çatlamış bir alçı olan beyaz bir tavan vardı. “Eh, her şey başladı,” diye düşündü Tanya ve içe doğru sıktı. Metal spatula emaye üzerine hoş olmayan bir şekilde dövüldü, sonra doktor bir yere çok hoş olmayan bir sesle kazındı, sonra “yanlışlıkla” Tanya'nın spatulasını bir bluzun altına düşürdü ... Oh, yanlışlıkla anlıyorum ... iyi ... iyi ... iyi ... Bu sözlerle Dochtur, ölçeklendirme ile kızı eliyle belirsiz bir şekilde tırmandı. Tanya protesto etti, ancak adam ayağa kalkmadı ve Tanina'nın göğsünde, mevcut olanların gözlerinin önünde bir şey durdu. “Bu alçak bana çok bakıyordu,” diye düşündü Tanya ve sandalyesinden keskin bir şekilde ayağa kalktı ve küstah olanı çekti. - Benim için her şey yolunda ve bunu mükemmel bir şekilde biliyorsun! - Dedi Tanya ve topuklu dönerek ortaya çıktı. Bir sonraki kapı cerraha yol açtı.
Tanya zaten çok şişirilmişti, cesurca davranmaya başladı, bu kaba bir tedavinin doğal bir sonucuydu. Babasının sözlerini hatırladı, aynı zamanda bir doktoru da hatırladı: “Doktorun profesyonelliği, hasta üzerindeki tüm etkilerinin, her bir adımının“ neden ”sorusuna neden olamayacağıdır. Tıbbi muayenede bugünkü doktorların davranışına dayanarak, bu tür birçok soru vardı ... Cerrahın ofisinde, kızlar ve erkekler ayrı ayrı fırlatıldı, birkaç, grup, erkek ve bayanlar. Olaylardan sonra, terapist Tanya zaten memnundu. Dolap kapısı, donuk mavi boya ile boyanmış eski, çift yapraklı bir idi. Bir süredir kapalı kaldı, sadece bir grup 3-4 öğrenci ofisten ayrıldığında ve başka bir grup girdiğinde açıldı. Ancak bu her zaman böyle değildi ve hemşire ofise girdiğinde kapı bazen açıldı ya da öğrencilerden biri karttan çıktı. Taninin’in kuyruktaki yeri kapıya çok yakın olduğu ortaya çıktığında, kız sadece böyle anlarda kabinenin açıkça görülebildiğini fark etti. Tanya beklentiyle neredeyse anlamsız, kapıya bakıyor. Durumdan sonra terapist kimseyle konuşmak istemiyor. Daha önce olanları ve şimdi anılardan nasıl heyecanlanmaya başladığını fark eder ... Tanya yavaş yavaş sakinleştiriyor, korku ve utanç ayrılıyor ... “Akşam okşamlarım için iyi bir temka, sadece adamı soyunmak biraz daha fazla ... bu arada, sınıf arkadaşlarının bana nasıl bakacağını merak ediyorum? tekrar gerildi ve alt karın içinde tatlı büyüdü ... Hemşire ofisten çıkıyor ve Tanya, açılan lümende tamamen çıplak iki genç görüyor: her ikisi de ona geri dönüldü, bir tanesi boşanmış ve Tatyana’nın tevazu, erkek erdemleri görüyor ... “Erkek erdemleri görüyor ...“ Roman gibi görünüyor, bu büyük şey, daha büyük bir şey, daha büyük bir şey, daha büyük bir şey, daha büyük bir şey, ne kadar büyük bir şey olduğunu görmedim ... ” Karın, kalbin bir ritmi ... "Sadece görmek istiyorum ..." Kız kapıya biraz öne doğru eğildi. Yatrtın mı? - Hayallerini aniden kesti, açık hemşire. - Oh, sen biraz sapıksın, bir üye bir pirzola, bir spinker görmedi !!! Tanya hızla geri çekildi. Hemşire ona daha kaba bir bakış attı ve ayrıldı. "Ama gerçekten hiç görmedim, lanet olsun ne kadar aptalca uyuyor ..." Genç erkekler ofisten ayrılmaya başladı. Tanya direnemedi ve Roma'nın gözüne baktı - ona da baktı. “Tahmin edip etmediğini merak ediyorum,” ve Tanya hemen utanarak gülümsedi ve yere baktı. Tani'nin sırası geldi ve iki kız daha cerrahın ofisine girmek için. Tanya ile birlikte, iyi bir figürü olan ve kahverengi gözleri yakan karanlık bir kız olan The Elder, adamları büyüleyen harika bir gülümseme ve ses vardı - Tanya'nın dayanamadığı Nastya. Kesinlikle karşılıklı. Nastya, muhteşem göğüsleri ve daha olgun bir kadının övünebileceği bir figürle oldukça sarışındı. Ama Tanya kibirli benimkine ve kremsi bir sese dayanamadı, adamlarla yalayarak. Dürüst olmak gerekirse, onunla iyi kavga etmek için bir an arıyordu. Tanya’nın dilinde küçük bir akut gösterisi doğru olurdu ... Anya'ya ilk girdi. Arkasında Tanya .. Küçük bir salondan geçen kızlar cerrahın ofisine girdi. Ofiste harikaydı. Neredeyse hiçbir kostik tıbbi koku yoktu. Dolabın ortasında, her zamanki gibi, kağıtla bronzlaşmış bir masa, kağıtla yapıştırılmış bir gardırop, duvarın altında bir dermantin ile dolu bir kanepe ile duruyordu. Masada, pencerelere sırtıyla, bir adam ortada oturdu. Ciddi: sorunsuz bir şekilde traş, altın çerçeveli gözlüklerle, ama yüz hoş değil, gözler dikenli ... Tanya aynı anda bu adamı sevmedi. Doktor tıbbi kartlarını öğrencilerden aldı ve gazetelerinde bir şey kutlamaya başladı. Ayağından ayağa doğru değişen üç güzel kız, masanın önünde duruyordu, onlar için çok hoş olmayan şeyler yapmaları istendiğinde bekliyorlar .. Sonra doktor yazmayı bıraktı ve sessizliği kesintiye uğrattı: - Yani, kızlar, kanepeye git, soyun, sonra bana birer birer gel. “Evet, işte beni çıplak gören ilk adam,” diye düşündü Tanya. “Muhtemelen, hala bizi tamamen soymayacak. Ama bu hala bir doktor olsa bile tatsız. Öncelikle bir erkek. Ofise sadece bir ekran getirirse ve böylece keten içinde bir sınıf arkadaşı görecekler, genel olarak dedikodu olacak ... Bu çok tatsız.” Tanya bu düşünceyle kanepeye gitti. Kızlara baktı. Birincisi canlı Anya'yı soymaya başladı. Kız eğildi ve ayakkabılarını çıkardı, sonra, ayaklarını izleyeceğini, beyaz çoraplarını çıkardığını bilerek. Şimdi çıplak ayakla, savunmasız küçük parmakları, bacakları alevlenmiş kot pantolonun zemine karşı ve tahta zeminde duran çok heyecan verici görünüyordu. Anya düzleşti ve açık kahverengi kotları göbekten çok daha düşük bir bel ile çevreleyen geniş “şık” beyaz kuşağı açmaya başladı. Tanya, böyle kotlarda kemerden göbeğe olan mesafenin ... samimi yerlerden çok daha fazla olduğu iyi biliniyordu. Ve esinti karnın tabanını okşar, bu yüzden ... kız bir toka ile meşgulken, zar zor fark edilir bir kabartma ile tabaklanmış karnı erotik olarak süzüldü. Burada Anya nihayet kemerin uçlarını yanlara atar ve iki parmağın hızlı hareketi fermuarı açar ... Tanya soyunma bir kızın gözünde heyecanı kapsadığını fark etti. “Ben lezbiyen değilim, doğalım, çıplak bakirelere bakmayı seviyorum ...- ugh, çocuklar!”, Tanyusha çıkarıyor, ama gözlerini güzel bir kız arkadaştan alamıyor. "Şimdi onu düğmeli pantolonlarda eliyle nasıl tırmanmak istiyorum!" Tanya, sütyen altındaki kağıtlarının sertleştiğini düşünüyor ve hissediyor. Ama Anya aniden kotları indirmeye başlar: önce dizlere, sonra ayak bileklerine kadar. Mevcut tüm bunlar kırmızı, çok güzel külot açtı - tangalar ve çıplak bronzlaşmış, ince aninler. Tanya, onu görmek ya da görmek için Ana'ya bakmak istedi, ama koyu saçlar onu kapattı. Anechka düzeldi ve tonlu bir göbek ve hafif çıkıntılı bir eşek ile güzel figürü şimdi sadece ip külot ve kırmızı bir konuyu saklıyordu. Bir külot şeridi pubis üzerinde çok düşüktü. Tanya böyle meydan okuyan külot giymeye cesaret edemezdi. Anya ellerini konunun dibinden aldı ve onu kaldırdı. Kız sırtını incelikle kemerli ve konu artık aynı kırmızı sütyeni sıkıca takan Ani'nin küçük göğüslerini saklamıyor. Anya döndü ve kıyafetlerini dikkatlice kanepeye katladı. Kız doktora gitmek istedi, ama gazetelerden ayrıldı ve tüm kızların gizlice korktuğunu söyledi: - Geri dön ve külot ve sütyen çıkar. Utangaç olmayacak hiçbir şey yok, fizik muayeneye geldin ya da ne? Söylenenlerin anlamı hemen kıza ulaşmadı, Anya size dönüp donduğunuz gerçeğiyle şaşırdı. - Peki, neden ayakta duruyorsun, gidip tamamen soyunuyorsun. Düz bacaklarında taş bir yüz bulunan Anya kanepeye döndü. Durdu, sonra şimdiki zamana baktı ve ellerini arkasından koşarak sütyenini açtı. Kız, zekice, belirsiz bir şekilde soyundu. Sütyen çıkarıldı ve kızların geri kalanı, çıkıntılı meme uçları ile göğüslerin küçük lezzetli aninlerine baktı. "Ve muhtemelen, muhtemelen görünüm şimdi pencerelerden açılıyor!" Tanya düşündü. Ofis pencerelerinin karşısında, sadece 10 metre koridor ve izleyicilerin pencereleri olan başka bir üniversite kolordu duvarıydı. “Korku, şimdi aynı şeyi bekliyorum, tanıdık olmayan bir adamın önünde soyunmak zorunda kalacağım ... Beni hiç kimse görmeyecek ... şimdi Anya onun külotunu çıkaracak ve ilginç bir şekilde, kedi de traş ediyor? Pussy ile birlikte bir adamı var ... ya da zaten onu hayal ediyor ... ya da zaten hayal ediyor ... Sonra Tanya süngerlerinin nemlendirmeye başladığını hissetti ve meme uçları tamamen sertleşti. Tanya bazen aynanın önünde mastürbasyon yaptı ve kızın uyarılmasının, özellikle soluk tenli, her zaman açıkça görülebildiğini biliyordu. “Soyunduğumda, doktor karnımın nasıl kızardığını, kasıkın nasıl nemlendiğini, heyecanlı sandığı gördüğünü, utanç verici koşu görünümümü bırakmayacağını görecek ...”. Bu arada, Anya, kırmızı külotunu çıkarmadan önce, korkmuş ve utanmış doktora bakışını yükseltti, ama acımasızdı. - Kız, zamanı çekmeyin, her şeyi çıkarma ve masaya git. Anya başparmağını elastik külot bandının altına aldı ve tek bir hareketle ayak bileklerine indirdi. O anda Tanya, nem damlacıklarının kalçalarını boşaltmaya başladığını hissetti. “Her şey, şimdi kalçalardaki ıslak izleri fark etmemek, soyulursam, sadece körü körüne yapabilir.” Anya düzeltildi: Kızın vücudunda bronzlaşma izleri vardı, mayo konturu - bikini pubisin çok altından geçti. Kasımın kendisinde sadece bir ton saç şeridi kaldı. “Neredeyse benimki gibi,” diye düşündü Tanya. Düzlem dudaklar en altta görülebiliyordu. Doktorla yüzleşmek için, yaşlı Anecka’nın canlı yaşlısı, cesaretini tamamen kaybetti ve alnını önkoluyla önkoluyla sağ eliyle eliyle çekti ... tamamen çıplak güzel bir kızın görüşünden, Tanya alt karın içinde hoş bir sıcak ağırlık hissetti. Anya çekingen bir şekilde, dikkatlice, çıplak zeminde çıplak ayakla birkaç adım attı. Doktor gazetelerden ayrıldı ve tamamen çıplak bir genç kız ona yaklaşırken dikkatlice izledi. Anya masanın karşısında durdu ve açık pencerelere baktı, başını eğdi ve bakışlarını yere götürdü, savunmasız lezzetlerini elleriyle oldukça sıkı bir şekilde kapladı. -Soyadı bir pedesty ... “Havalı Anna Vladimirovna ...” dedi tamamen utanmış Anechka heyecanla heyecanla titriyor. “Kollarınızı vücut boyunca alıp bacaklarınızı bir araya getirin,” diye sordu doktor oldukça yumuşak bir şekilde. Anya'nın korktuğunu ve isteği yerine getirmek için acele etmediğini görünce, doktor kızı neşelendirmeye karar verdi: “Utangaç olmayacak hiçbir şeyiniz yok, çok güzel kız - dedi doktor ve gülümsedi. Anya, ellerini pubis ve emziren, asla bir araya getiren, sadece bir araya getirerek, asla bir araya getirilmez: Ellerini düşürdü, yan tarafa baktı. - Şimdi ellerinizi kaldırın, düz bir şekilde bak ... Anina Girl’in göğsü meme uçlarına baktı, erotik bir karın gerilmiş, yuvarlak kalçalar daha da erotik görünmeye başladı. ANI Alela'nın yanakları bronzluktan bile. "Bacaklarını sıkın ve yayın," diye emretti cerrah. Anya çömeldi. Tanya, arkadan Anya'ya baktı ve biraz yan tarafa baktı, bu yüzden tüm güzelliği göremedi. Aşağıdan, iki kalça arasında, böyle bir pozdan aşağı inen kızın labia dudakları ... böyle bir arka plana karşı, çıplak ayaklar delice seksi görünüyordu .. - Kollarınızı öne doğru uzatın ve birkaç kez oturun. Kız çömeldiğinde, kalçaları ve kalçaları zarif bir şekilde gerildi ve Tanya için olağandışı görünüyordu. Anya, kahramanımıza kıyasla daha fazla spor yaptı. Tanya bile grubun yaşlısını kıskanmaya başladı. - Ayağa kalk ve arkanı dön. Şimdi Anechka geri kalan kızlarla yüzleşti. Dikkatli bir şekilde baktıklarını görünce, kız pubisini tekrar tekrar örtmeye çalıştı. Doktor müdahale etmedi. - İleri bükün ve parmak uçlarınızı yere getirin. “Benden de aynısını yapmamı isterse, muhtemelen bitiriyorum ...” diye düşündü Tanya, kızın nasıl eğildiğine bakarak. Anin'in bacaklarının hafifçe titrediği açıktı. "Acaba arkadan ne tür açılıyor ..." “Kalçaları ellerinizle dist,” dedi doktor. Anya açıkça bu tür talimatları beklemiyordu. Utanç bir şekilde gülümsedi ve ellerini ağzına tutarak -sulandıran yarılar, onları yanlara yaydı. Doktor, kızın anüsünün halkasına çok dikkatli bir şekilde baktı, sonra yüzünde değişti, ama görünüşe göre görünüşe göre kendi içinde bir şeyin üstesinden gelmeye çalışmıyor, dedi: - Güneş, lütfen, şimdi labia'yı parmaklarıyla kesin ... Anya açıkça böyle bir çekiciliğe şaşırdı ve dönerek adamın yüzüne baktı. Sarsılmaz bir görünümü korudu. Ani'nin doğal cesareti geri kalan duyguları kazandı. Anya, "sapık" gibi bir şey fısıldadı, ama saçlarını salladı ve tamamen kızardı, ellerini daha derin ve biraz daha düşük bir yere hareket ettirdi ... Tanya tüm resmi görmedi, ancak heyecanı o kadar yoğunlaştı ki, kan tapınaklarda zaten kaldırıldı. - Aferin, şimdi bana sol tarafınızla dön ve tekrar geç. Bu, şimdi sırların tüm sırlarının Tanya ve Nastya'nın hemen önünde tamamen açık olacağı anlamına geliyordu. Anya, siyah bukleleri düzeltti, hafifçe salladı - kızın kurtarıldığını ve ihlal edildiğini, sonra tekrar eğildiğine dair açık bir işaret. Tanya'nın önünde Anins tüm ihtişamlarında ortaya çıktı. Tanya'nın düşündüğü gibi, Ani'nin kasıkları sorunsuz bir şekilde traş edildi ve bundan pembe delikli anchkina poposu daha da çekici görünüyordu. Aşağıda genç bir kızın zarif yoğun labii vardı. Tanin'in sürprizine göre, aynı zamanda biraz şişmiş ve biraz ıslak! “Bu fizik muayenesi onu da heyecanlandırıyor mu? Adamlarla cehenneme mi, onunla daha iyi tanışmak istiyorum!” - Tanya karar verdi ve kendi dilinin ve eğlenceli parmaklarının bu kız gibi dudaklara karşı nasıl bakacağına dair tatlı rüyalarla tekrar dalmak istedi, ancak cerrah zaten kendisine ve çıplak kızı ile dizinde sağ bacağını bükerek ayakların surgenini gösterdi. “Hepsi bu, aferin, her şey yolunda, giyinmeye gidebilirsin,” dedi doktor. - Hmm, teşekkürler ... Doktor, Anya kötü niyetli ve bir gülümsemeyle dedi ve kıyafetler için kanepeye yöneldi. Tanina soyunmak için sıraya girdi. Ama ben gerçekten istemedim .. Tanya kanepeye gitti ve asözün yanında durarak bluzu açmaya başladı. Sık sık nefes ve titreyen eller kızın gerginliğini verdi. Tanya bluzu attı ve pantolonları açmaya başladı. Beyaz dantel Tanins külot tamamen ıslaktı ve Tanya sınıf arkadaşlarının önünde “aydınlatma” ve tanıdık olmayan bir adam, hatta bir doktor bile çok utangaçtı. Ancak, cesaret kazandıktan ve kendini her şeyin yolunda olduğuna ikna eden, kız bacaklarını sandaletlerden çıkardı ve pantolonunu çıkardı. Tanya hemen hissetti. Birkaç kişi hemen ıslak külotlarına bakarken ... "Eğer şimdi ıslak külotlarla çok ilgileniyorlarsa, o zaman bana her şeyi çıkardığımda bana nasıl bakacaklar!? ...". Tanya soyunmaya devam etti: burada sütyenini açtı, ama çıkardı, ağzına biraz tutarak - -şimdi son ve en temel külotları çıkarmak zorunda. Lecher, Bay Nuasrey ... “Bu kabusun benim için ortaya çıkacağını asla düşünmezdim!”, Tanya hızlı ama erotik bir hareketle gözlerinde ve gözlerinde, ayak bileğinden önce külotunu çıkardı ve her seferinde bacaklarını çıkardı. “Muhtemelen, bir adam bir orgazm alabilir, nasıl yaptığımı izleyebilir,” dedi Tanya gururla kendisi için. “Evet, ve sadece bir adam değil ...” ve Tanya, destek bulmayı umarak güzel kıvırcık bukleleri düzeltmek Ani'ye baktı. Ancak, tepkisi önerilen kızla aynı değildi. Anya, yaklaşan bir gülümseme yerine, karnın altında bir yere bakışlarına baktı. Nastya ayrıca Tanin Lobo'ya da baktı .. ıslak pubis. Kızlar, doğal bir sarışında olması gerektiği gibi, pubis üzerinde koyu saçlar olmayan zarif Tannina figüründen, ideal göğüs ve kalçalardan, parlak ve koyu saçlardan gözlerini alamadılar. “Muhtemelen ilk kez doğal bir sarışın görüyorlar. İlk kez çıplak. Kızların gözleri Tanya'nın bedenini gizlenmemiş kıskançlıkla inceliyor. Ve baskıcı utanç hissi Tanya'ya keskin bir şekilde sürüklendi, kızlar onu boyaya sürdü. Uzun bir manikürle dolu kulplar, kız pubisini göğsüne kapladı. Tanya çok sıradışı bir pubis hissi elinin altında idi: genellikle elini yoğun bir şekilde hareket ettirdi, mastürbasyon yaptı ve şimdi hareketsiz tutmak zorunda kaldı, sinir bozucu çalışma bakışlarından mümkün olduğunca fazla örtmeye çalışıyordu ... kol çok iyi uzanıyordu: bilek, göbek neredeyse pubine yakındı, fırça tam olarak pubine bastırıldı, saçı kapladı. Zarif ince parmaklar sıkıca birlikte sıkıştırılır ve biraz titriyor, klitoris ve ıslak labia'yı kapatın ... ama kulplarla çok küçük olduğu ortaya çıkıyor ve çok heyecanlılar! Diğer eliyle Tanya göğüslerini örtmeye çalıştı, ancak yapılması daha da zor oldu. Genel olarak, girişimin anlamsızlığını kalemlerle yakın yerlerin kapanmasıyla anlamak, Tanya gayretli olmayı bırakır, ancak yine de saklanır, cerrahın oturduğu masaya gitmeye karar verir. Yani, ciddi kalmaya çalışmak, elf prensesiyle karşılaştırılabilir kısa, ama hayal edilemez güzel bir kız, kahraman kirişlerimiz, utanç verici bir şekilde doktorun oturduğu masaya hassas ellerle kapanıyor ... “Nazik ol, kendini ara,” diye soruyor doktor. “Vay canına, bu bir şey! İletişim kurmaya başladın, sonra etkilendin .. yine de!” Yaşamındaki cerrah birçok şey gördü, ama bu tür güzellikler nadiren, özellikle de bu tür genç güzellikler ve gururlu ... - Sergeeva Tatyana Viktorovna, bir aplomb güzelliği ile, kızın uzun kıvırcık sarı saçlarını salladığını ve cazibeyi kalemlerle kapladığını söyledi. - Tatyana, bacaklarınızı bir araya getirin ve ellerinizi indirin. Tanya itaatkar bir şekilde ellerini indirir ve doktorun yüzüne bakar. Cerrahın bakışları profesyonel olmaktan vazgeçiyor: Şimdi bir adam görüyor. Heyecanlı adam ... Bakışları göğüslerinde durur, onları hisseder, sonra aşağıya iner, bel boyunca geçer ve Tanya’nın kasıklarında aşağıda durur. Doktor tükürüğü iki kez yutar ve biraz ileri yaslanır, beceriksiz. “Evet, işte mesleki etiğiniz ... ama zaten böyle göründüğünde beğenmeye başlıyorum, bu kıskançlık değil, bu arzu, bu çağrı ...” ve Tanya utançla sırıttı. Sonunda cerrahın duraklamanın çizildiğini ve tamamen değişen bir ses istediğini söyledi: - Tanyusha, şimdi, lütfen oturun ve bacaklarınızı yaymak ... Tanya, doğrudan adamın gözlerine bakmaya devam ederek, heyecanla titriyor ve şimdi kedisinin ne kadar nemleneceğini, ağlamasını ve yavaşça bacaklarını yaydığını bildiğini bilerek ... Doktor artık gözlerine bakamaz. Şimdi çok fazla şey söylüyorlar, burada artık bir doktor ve hastası olmadığını söylüyorlar ... Doktor zevk genişletmeye çalışıyor ve Tanya'yı bu pozisyonda takip ettiğinden biraz daha uzun tutuyor. “Öyle görünüyor, zavallı bir şey, beni çok istiyor ...” Tanya, heyecanlı bir erkek üyenin koynuna nasıl girdiğini canlı bir şekilde hayal etti ... kızlar bundan biraz titriyor ve açılan etiketten bir damla nem düşüyor ... - Bir dakikayım! Doktor dövüşün, ancak titreyen seslerin ve eğilerek, bir mermi ile salona atladığını, bornozu belin altında tuttuğunu söyledi ... Kızlar kahkahalarla büküldü ... Tanya kalktı ve ofisin ortasında çıplak kaldı. Ve böylece geri döndü: bornoz su, elleri ve yüzü ıslak, saçları da püskürtülür ... yüz tamamen kırmızı. "Çabuk, o ... indirdi ... yıkamayı unutmasa da!" - Sınır için heyecanlı düşündüm ve Tanya'yı iki katına çıkardı. - Şimdi, bayan, sırtını dön ve ellerini yere götür! - Doktora utançtan daha fazla ilgi duyan tamamen çıplak bir Tanya'ya döndü. Cerrah masaya oturmadı. Tanya sorduğu gibi eğildi. - Stand korkma. Koksukluğunu hissetmek istiyorum, yerinde değil gibi görünüyor. "Garip, her zaman koksu ile emirim vardı ... oh, bir koksu ne, oh sen bir kötü adamsın, aah!" Ama öfkeli olmak için çok geçti. Doktor, sol elini çıplak ve kızın alt sırtına koydu, sözde omurgaya bastı ve sağ kasık üzerine aşağıdan atıldı. “Bu taciz, savunmasız pozisyonumu kullanıyor, bu neredeyse tecavüz, duyulmamış!” - Kız dahili olarak öfkeli. “Bu sapıkları on beş yıl boyunca dikmek için! Kesinlikle işinden bir gemmore olmazdı!” Tanya, topuğunu bacaklarının arasına çağırmak istedi, öfkeyle döndü, ama erkek el işini yaptı: Doktor, kız klitorisini orta parmağıyla masaj yaptı, avuç içi labia okşadı ve başparmağı anusun ucunu hafifçe yaptı. “Eğer o kadar hoş olmasaydı, kesinlikle ona vururdum ... tüm gücümle ... Tanya direnmeyi bıraktı, ellerini dizlerinin üzerine koydu ve doktorun elinin ritmine sallandı. Gözleri kapandı, sırtını kıvrılmış ve bu sesten muhtemelen bir insanın ekstasy'ye girebileceği seksi bir zevk inilti. Tanya, kendini bu şekilde zenginleştiremediği için şaşkınlıkla geldi. Tıklaması sadece nektarın sona ermesi, meyve suyu doktorun elinden aşağı aktı ve yere damladı. Süreç tarafından mevcut olan ve tamamen hipnotize olan Anya ve Nastya, şimdi bir koksiks olmadığını fark ettiler ... Anya, Tanya'ya göründüğü gibi, sıkıca sıkıştırılmış bacaklar arasında bir el tutuyor ve ... "Kahretsin, mastürbasyonlar!" Tanya artık düşünemedi. Tanya'nın alt karnındaki titreşimli ısı, kızın vücudunun her tarafına dökülmeye başladı ... Aniden o anda Tanya dolap kapısının ve erkek sesinin açıldığını duydu, o çok Roma'nın sesi !!! - Oh, üzgünüm ... ve kapı kapanmadı. Roma, çıplak ve kanserle ayakta duran Tanya'ya baktı, arkadan ve biraz yan tarafa baktı, nektarı tüketen kasıkta, erkek parmaklarının altındaki anüsü çıplak göğüslerin üzerine yapışan katı meme uçları üzerinde ... Sonra Tanya şehvetli dalgalar vücudunda koşuyormuş gibi hissetti ... kız onu sırtladı ve şaşkınlıkla donmuş adamın gerçekten olduğu dolap kapısında omzunun üzerinden baktı ... Doktor el hareketlerinin hızını hızlandırdı ve sonunda Tanya sona erdiğini hissetti. “Bir erkekle ilk gerçek orgazmım, ilk görevde ...” Son belirsiz düşünceler kafamda: “Bu hala eski hizmetçiyi ölmekten ve her gün mastürbasyon yapmaktan daha iyi ... Her şey, hiç bu kadar iyi olmadım, oh! "Ve Tanya, hayatındaki en güçlü orgazmı deneyimleyerek birkaç ilahi zevkle farklı bir şekilde yayınladı! Doktor elini giyinme için sildi, sonra tamamen bitkin kızı kollarının altına aldı ve onu kanepeye götürdü. - Biraz dinlenin, girdikten sonra ... ve tekrar pamuk bacaklarında ofisten ayrıldı. “Yine de! Bundan sonra!” - Tanya yüzünde düşündü ve memnun bir gülümseme ortaya çıktı

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post